46

Цървули

преди 4 години

На богатите не им стигат паркоместа в центъра! Няма синя, зелена или червена зона или живеещи в района без паркиране в центъра.

45

Ей го бе готово е

преди 4 години

Тесен център- червена зона раб. вр. нон стоп вкл. официални празници. Цена в работни дни 10 лв. на час. Цена в почивни дни и на официални празници 20 лв. на час.Широк център- синя зона раб. вр. 07:00-22:00 ч. вкл. официални празници. Цена 10 лв. час. Почивни дни и на официални празници 20 лв. на час.Останалата част от София- зелена зона с раб. вр. 07:00-21:00 ч. Цена в работни дни 5 лв. на час, а в почивни дни и официални празници 10 лв. на час. Паркиране по домашен адрес 0.00 лв.

44

ме

преди 4 години

Не съм от София, но съм съгласен с всичко. Единствено има нужда от повече буферни паркинги. Иначе наистина няма смисъл да влизаш в центъра на града, ако не си доставчик на стоки. В центъра градският транспорт е доста добре развит, за цената на пътуването понякога е значително по-ниска, предвид задръстванията и загубеното време.

43

Анонимен

преди 4 години

Роден съм и съм израстнал в район Средец (до Попа), но в момента се пренесох на друго място. Още си спомням обсъждането за синя и зелена зона- преди да ги въведат беше трагедия, а сега- винаги има места за паркиране. Всеки се мъкне навсякъде с автомобила си и го паркира по градинки и тротоари. С две ръце гласувам за тройна цена, за да спрат селски бекове с БМВ-та Е60-ки колкото половин моя заплата като цена да се мъкнат там, където нямат работа. Както аз не им се мъкна в гетото, така и те.

42

до 43

преди 4 години

Яж *** селски бек

41

Анонимен

преди 4 години

Другарите от селата са полудели, че няма да могат да си паркират таралясника в центъра на София. Успокойте и вижте как Гърция се отнася с т.н. мигранти или по точно завоеватели. Стига с тази демокрация, ако не ти харесва се връщай на село и си паркирай където искаш.

40

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се разбере, че общината това сме ние, жителите на тази община и като такива ние сме собствениците на паркоместата по улиците, за които някакви рекетьори ни принуждават да плащаме.

39

Анонимен

преди 4 години

Всяко едно парко място трябва да е платено, който не го устройва да си купи гараж/паркомясто. Дизеляците и старите бурии пък изобщо нямат работа в центъра. Цената на час трябва да расте експоненциално - 2,4,8,15,32 лв. час.

38

столичанин

преди 4 години

Кмета на Средец НЕ е от ГЕРБ, кмета на Красно село- също /там пък има още по- откачена идея за паркоместата за обществено обсъждане/. Та- тези неработещи идеи в тези две общини подозрително приличат на АКТИВНО наказателно мероприятие на инсайдери от ГЕРБ. Но ако имат акъл Трайчо и Росина ще се усетят , ама....

37

Анонимен

преди 4 години

В Япония не може да си купиш кола ако първо не покажеш че в радиус от 2 километра няма место за паркиране Първо идват от общината , показваш им свободно място , дават ти стикер за него и с тоя стикер си купуваш кола от магазина или от автокъща и го лепваш на задното стъкло В сравнение с тях ние сме райско място о

36

Анонимен

преди 4 години

Преди малко гледах последния клип на '' Наш надзор '' - Алексей Шамардин в ютюб Спряха ги без причина и той им разказа играта на руските катаджии - накара ги да си пишат сами жалба за нарушението Гледайте в ютюб и и се учете как се действа срещу корумпирани катаджии , от рода на Данчо катаджията и Ханко Брат Другият път като ви спрат на пътя , не се свивайте зад волана страхливо а си отстоявайте правата срещу тия примитивни хора - катаджиите

35

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Мечтата на мафиятаСиня зона по 300 лева на час, зелена зона по 200 лева на час и всичко останало пембяна зона по 100 лева на час. За живущите в синя зона винетка по 30 лева на ден, зелена зона по 20 лева на ден и пембяна зона по 10 лева на ден.

34

Анонимен

преди 4 години

Принципът с паркирането е *** и работеше преди платеното паркиране. През нощта колите са на живущите в района, а сутринта те тръгват на работа с тях и на освободените паркоместа паркират работещите в този район. Вечерта обратното - работещите освобождават паркоместата и те се заемат от живеещите в района. С платеното паркиране нещата много се объркаха и стана много по-зле.

33

Анонимен

преди 4 години

Грешните общински решения ги плащат онези дето (не)гласуват. Прите ви отиват на вятъра.

32

Шенол

преди 4 години

Около г.м. Димитров ми бяха напълнили гърнето с монтажна пяна, бях паркирал пред един панелен блок, явно съм заел на някой мястото. Колата я прибирах с репатрак. Мислех да отмъщавам и няколко нощи ходих да гледам кой паркира на това място, но все бяха различни коли. И се отказах. Българска синя зона му се казва това, да ти увредят колата.

31

Чиновник

преди 4 години

Тези мерки са закъснели с повече от 2 години. А конкретно в събота и неделя зоните трябва да работят поне от 08:00 - 20:00 ч. и цените да са 10 лв. на час в синя и 8 лв. в зелена зона. А разширението на зоните трябва да бъде такова, че да обхване цяла София.

30

Анонимен

преди 4 години

Платеното паркиране плюс паркоместата служебен абонамент, намалиха наполовина паркоместата в зоните с платено паркиране.

29

Край

преди 4 години

Света е над 7милиарда човека. почти всеки вече може да си купи някаква кола ента употреба. Как мислите на какво ще заприлича земята със 7 милиарда коли - на г ъ з.За това се отива на електрически коли - СКЪПИ и екологични.Индивидуалната мобилност е скъпо нещо деца и е само за елита - бедния в трамвай, на колело или да маа крачоли.

28

Анонимен

преди 4 години

Трябва със закон да се забрани въвеждането на платено паркиране, когато няма достатъчно закрити общински паркинги в района. Примерно за този район Средец, докато нобщината не направи закрити паркинги с примерно 40000 хиляди паркоместа, да не може да въвежда платено паркиране по улиците.

27

Вальо Бореца

преди 4 години

Никой не смее да ми заеме заплютото място пред входа, където си спирам Кайена. Понякога е добре името да говори за личността. Казва се респект