9

Anonimen

преди 4 години

Разликата е в препарата с който ни пръскат от горе

8

Банкова

преди 4 години

Инкубационният период при при коронавируса стига и до 30 дни в някой случай и също така има хора които са заразени, но нямат температура и кашлица!

7

Берлин

преди 4 години

Пробвай за децата гаргара с Листерин кул минт. При моите помагаше при болки в гърлото и кашлица. А лайката помага извеждането на вирусите през пикочната симтема.

6

Анонимен

преди 4 години

Само премиера знае това...!:)

5

Берлин

преди 4 години

КоронаВирусите атакуват първо горните дихателни пътища и се размножават първо в гърлото - така каза лекарят от клиниката в Швабинг.Моите деца преди като имаха болки в гърлото ги карах да правят гаргара с антисептична течност вечерно време и цял ден ги наливах с чай от лайка. За 2-3 дни им минаваше.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз съм по-притеснена от тоя вирус тип Б, защото атакува децата. Преди месец детето ми получи усложнения и пи 8 дни антибиотик, ако пак го хване и той е по-лош от предишния вирус, пак получи усложнения, какво правим? Антибиотик отново? Болница? Коя, като всичко е запълнено?

3

Сору

преди 4 години

Прилепите имат имунитет, защото ядат ферментирали плодове, които съдържат алкохол.- fruit bat alcohol-> в търсачката.Същия вид прилепи го има на видео със супата която беше набедена за разпространението -> fruit bat soup coronavirusЕнзима ALDH2 в кръвта на прилепите блокира вируса. Това може би е най-вероятното обяснение, защо азиатците са повече в статистиката.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво бе, понеже няма ефект от грипна ваканция, за това болните ще ходят на училище, градина и ясла. Само питам, ако тоя грип Б е толкова коварен и децата ни се натръшкат от него, като са пълни инфекциозните отделения, къде ще приемате децата? Пак ли ще има родители, които ще ги разхождат от една болница в друга?

1

Анонимен

преди 4 години

Това беше добре да се уточни. Разликите. Браво!