14

La France

преди 4 години

Франция е най-великата страна, Франция е единствената страна с космическа програма в ЕС и с най-добрия космодрум точно на екватора. Франция е създателка на ЕС.Франция е люлка на цивилизацията и създателка на съвремения свят, включително на ФАЩ.Vive la France! Vive la Republique!

13

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-великата страна. НАСА са 1 в космоса. Факти!

12

До 12

преди 4 години

Не си добре, прегледай се!

11

Анонимен

преди 4 години

Русия и Китай изпреварват сащ в космонавтиката, а в Европа 1 е Франция.

10

Анонимен

преди 4 години

Какво злобеете, луди има навсякъде, само дето НАСА са номер едно и САЩ първи ще колонизират космоса.

9

До 3

преди 4 години

Пълни глупости от юридическа гледна точка си написал! Най-много да си в 3-ти курс!

8

ККК

преди 4 години

Ебасицензурата. Убития е НЕГГЪР!

7

Aleks

преди 4 години

Психопатията не признава граници и религии, когато не те слуша главата няма значение българин, американец или китаец си, да му мислят близкити и хората около него.Най много пари трябваше да се инвеситрат първо в психиятрии и после в магистрали и метра, за да могат да си поемат пациентите , които се разхождат необезпокоявани от никой по улиците!

6

Анонимен

преди 4 години

Човекът е разбрал че Роскосмос е изпреварил НАСА със 100 години благодарение на новите технологии разработени от учените в Кремъл и в яда си е застрелял съседа си.

5

язе

преди 4 години

Типично за САЩ, етно особености на елита. Ще се изненадам ако има ден без разстреляни в УСА. От както е стъпил мигрантски крак в Америка не е имал ден без пукутевици. Нация от робовладелци и бандити.

4

Сандо

преди 4 години

оххх и аз как би гръмнал някои мои съседи ... разбирам го тоя!

3

До 1

преди 4 години

В България също няма право.Толкова сте голи и боси ,че ставате за смях и на кокошките .В България нямаш право да излезеш под гаранция за всички престъпления за които закона предвижда ефективна присъда,ако съда сметне ,че има достатъчно доказателства за вината ти !!

2

Анонимен

преди 4 години

За да няма право на гаранция, има или самопризнание, или доста солидни доказателства, на база на които съдията е преценил.При нас по-лошото е че партиен кадър от всякакво естество (чистачка да е) се ползва с имунитет от служебно преследване. За роднините и приятелите на партийните кадри важи същото.

1

Велев

преди 4 години

Забележете: при убийство няма право на освобождаване под гаранция....а, в България....