47

ЕРДОГАН Е НАИВНИК

преди 4 години

НА РУСИЯ -НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕ!РУСИЯ --НЕ СПАЗВА НИКАКВИ ДОГОВОРИ , И СПОРАЗУМЕНИЯ!НЕ СПАЗИ ДОГОВОРА С УКРАЙНА ....СЕГА НЯМА ДА СПАЗИ И ДОГОВОРИТЕ С ТУРЦИЯ!ЗАТОВА--САНКЦИИ ДО ДУПКА !

46

Анонимен

преди 4 години

Ердоган се надяваше, че си е купил подкрепата на Русия с южен поток и със закупуването на C-400 и така спокойно ще овладее част от сирийския петрол и вода, но вместо това Русия с военните си действия заби нож в гърба на Ердоган. Ако Идлиб падне, Русия ще използва кюрдите като инструмент срещу Турция и ЕС. Това Турция не може да си го позволи и използва бежанците за да окаже натиск на ЕС. Германия заговори за европейски санкции срещу Русия. Великите сили пак забъркаха ПЪЛНА КАША.

45

Анонимен

преди 4 години

Путин стана като чичо Сам!Нашественик е както в Авганистан така и в Сирия.Ако поддържа кръволога Адад само заради базите да му ги дадат.Да ама бежанци при него не отиват!

44

77

преди 4 години

За какво всъщност става въпрос .Турция иска петрол по точно петролните полета на кюрдистан които са на Сирийска територия.За това Ердоган нахлу там разбира се под друг предтекст. Турчина се опита и в Либия но там смучат французи /англичани и Кипърска територия на Егейско море където има уж газови залежи. В Кюрдистан не му се отваря чадъра до сега Защото нито Руснаците нито Америка имат интерес от това. За това сега прави опит с имигрантите да принуди ЕС да подкрепи плановете му за окупация

43

НЕ Е ТУРЦИЯ!!!

преди 4 години

ОСНОВНИЯ ПРИЧИНИТЕЛ НА КРИЗАТА Е КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ...!ЕРДОГАН Е САМО ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТ ЗОР....ХА,ХА,ХАААААААААСЕГА , ИМА ДА СЕ ВЪРТИ , КАТО ОБРАН ЕВЕРЕЙН...ЩОТО ЕС, МУ ХЛОПНА КЕПЕНЦИТЕ !СЕГА У ТУРСКИЯ МЕДЖАЛИС , ШЕ ПОЧНАТА ДА СЕ КОЛЯТ ...ЩОТО ВЕЧЕ СЕ БИЯТ!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Щом подкрепяш лудата Меркел и диктатора Асад, си ми ясен, че ти е каша в главата. Спомням си как сирийците протестираха мирно, а Асад откри огън по тях. Путин влезе в конфликта да крепи Асад и единственото руско пристанище в средиземноморието. Руснаците извършиха военни престъпления, бомбиха градове с цивилни, които побягнаха в Турция и ЕС. Турция влезе в конфликта за да не й запалят чергата с кюрдите и да създаде зона за мигранти. ЕС не подкрепи Турция, а сега Европа реве.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗнам,че Меркел не ви е по вкуса и дори умишлено я разболяхте,затова я плюете,но Меркел няма вина,още по-малко има вина Асад,който преживя разрухата на държавата си и убийствата на много сирийци, причинени от запада и крайните ислямисти ИД и други подобни организации,затова Асад поиска помощ и покани Путин,за да спаси държавата си и сирийците от тази дългогодишна агресия! Ердоган е агресор,той няма работа да влиза в чужда държава,да убива хора и няма право да влиза в Сирия!

40

Анонимен

преди 4 години

ЕС предаде Турция срещу Русия, а сега реве, че я заливат мигранти. Недалновидна политика на Европа.

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПутин е виновен за Сирия, за да крепи диктаторчето Асад разбомби Сирия и мигрантите се трупат в Турция и на границата с България и Гърция. Меркел и Путин са приятели.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига лъга. Обама говореше, че ще приеме няколко хиляди бежанци, а не милиони като Шмеркел. Американците да не са луди , Тръмп дойде навреме и ги спаси от левичарите и спряха всякакви бежанци. Ако германците бяха свалили меркел и имаха нормални политици и при тях сега нямаше да стои проблема с мигрантите. Най-лошото е, че от решенията на германия пострада ЦЯЛ континент, Гърция, Италия, Испания, България. Брекзит. Вишеградската четворка се настрои срещу ЕС. Меркел разрущи европа.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига писа глупости,нито Путин,нито Меркел имат нещо общо с това,войните не ги запалиха те, напротив - Меркел и Путин пострадаха много от тези войни,да не говорим пък за Украйна какъв ужас,жестокост и кошмар беше,когато направиха Майдана срещу Украйна и Русия!

36

Анонимен

преди 4 години

Путин и Меркел искат да разрушат ЕС. Меркел е купена като Шрьодер. Мигрантската криза я направиха Путин и Меркел, които са приятелчета от времето на комунизма и строят Северен Поток с който ще заробят Източна Европа на руската енергийна мафия.

35

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе,Меркел разговаряше с Обама да си разделят бежанците,ако си спомняш тогава имаше войни и истински бежанци,но изведнъж дойде Тръмп на власт и каза,че няма да приема бежанци,а ще строи стена и така тежестта падна върху Европа!

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащо пишеш глупости?Какъв Асад те гони?Гръцко-турски журналист ги пита лично емигрантите ои коя държава са и те отговаряха - Афганистан,Мароко,Иран и разни африкански държави,но нямаше сирийци между тях!Тези хора не идват от Сирия!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Стига си обвинявал Меркел"Меркел е престъпник, който ОФИЦИАЛНО ги покани да дойдат в Европа. И казваше, че е дълг на европейците да ги приемат и обгрижват и който не е съгласен с това може да напусне Германия. Някой да не е опрял пистолет на бабата да говори такива глупости? Абсолютно виновна е, германците са виновни и никой друг. Това къде има войни няма никакво значение ако си пазиш границите. Израел е заобиколен от мигранти, но птиче не може да премине границите им.

32

Анонимен

преди 4 години

До ХмАз знам арабин,който имаше съвсем друго образование,но разбираше всичко от електротехника и инсталации,макар,че не го е учил в училище,а само на практика,защото баща му има бригада за прекарване на кабели за електричество на сгради и е работил при него.

31

Deutschland

преди 4 години

Не е за вярване !!Най после да вземат заедно едно правилно решение.Междудругото през 2015 можеха да действат спокойно по същия начин .Ако не беше Меркел една наивна жена която къде от наивност къде от неимформираност и подвеждащи я съвети. Реши да игнорира ЕС И покани милиони в Германия.След 5 години швабите усетиха грешката си и вчера отхвърлиха Бундестага предложение на зелените за вземане директно от лагери в Турция 5000 мюсюлмански деца

30

ХЕРО МУСТАФА

преди 4 години

До 2008 година ГРЪЦКАТА ЛИНИЯ НА РЕКА МАРИЦА БЕШЕ МИНИРАНА СЪС ПРОТИВОПЕХОТНО ВОИНИШКИ И ПРОТИВО-ТАНКОВИ МИНИ, НА 4 МЕСТА ПО ДЪЛГАТА 230 КМ ГРАНИЦА, ЧААК ДО УСТИЕТО НА РЕКАТА В МОРЕТО .После Константинос Караманлис реши да маха тези мини, с предлог--били стари от Виетнамската Война, преди 35 години--дадени от САЩ 1973 г.Нали помните ВЗРИВОВЕТЕ В МИДЖУР КЪДЕО УМРЯХА 15 ЧОВЕКА ДО ВРАЦА. ПРЕДИ 6 ГОДИНИ ?ЕИ ТЕЗИ МИНИ БЯХА ТАМ - 300 000 ПАРЧЕТА .Време е да се минира пак полосата, за Туристите

29

Факт!

преди 4 години

Изключвам Южна Африка която беше развита колкото Запада. Там първи нахлуха цръните орди и от развита държава с ядрена програма сърдечни операции и тн се превърнаха в средностатистическа африканска държава.

28

Факт!

преди 4 години

Какви инженери бе кажи ми един твхнически университет из Азия и Африка.Второ като са такива инженери що не отидат до пасоля на конкретната държава и не пуснат за виза едва ли някой ще ги върне.