68

Godt

преди 4 години

Ми то спирт, ръкавици и храна скоро няма да има. За справка вижте магазините по чужбина! Накрая и доктори може да нямаме. То тия китайци все ги измислят едни такива сложни схеми.

67

Знаещ

преди 4 години

Вие спите още !!!Държавата скри маските за народа !!!Държавата финансира Армията , за това и маските отиват за Армията. За това този *** Генерал ви лъже че Corona Virus няма в България няма!!Ама спите ли още , Спите ли ?

66

ъ

преди 4 години

Излиза, че производителите на маски правят монопол и пускат короната....Симетрична логика.....

65

Спекулант

преди 4 години

Нищо лично. просто- бизнес

64

Анонимен

преди 4 години

До 68Не и когато им диктува - изп всичко и смачкай всички - отнели е над 35000 години на анатомично модерния човек да спре, постоянно да избива всичко което срещне, че да имаме общество. Ако някой вземе абсолютно всички лекарства за себе си и остави всички да измрът, то ще оцелее, но за сметка на всички останали. Човекът не е просперирал, като се е самоизяждал ... ако ще е така да раздадем по една пушка и последния жив, може да се качи на трон от кости и да се радва, че е победил.

63

Анонимен

преди 4 години

Не е само в България това.Току-що проверих в аптека в Дъблин - маски има... но по ?2.95...ако щеш!

62

Анонимен

преди 4 години

По-страшно от руския вирус няма.

61

До64

преди 4 години

Никъде и никого не омаскарявам:Инстинкта за самосъхранение при Homo sapiens не можеш да го наричаш "Народа е уникално мега турбо тъппппп"Това не те прави по "умен" нито по "смел"!

60

Анонимен

преди 4 години

Охх на бацяяя - инвестирах 7.8к в маски преди два месеца, ама ся - от 60 ст аз даам на 10 лева! Оххх на батяяя ша са на гуша с парички! Май на 20ка ша дигна!

59

Анонимен

преди 4 години

До 55Типични сгaнчовци. Преди години един все ме караше безплатно да му оправям документите в чужбина. Когато аз гонпомолих за услуга (да ми донесе един плик с документи, който трябваше да вземе от мой познат) оня ми каза:- Ооо ти ба луд линси уе, ша са разкаравм 30 минути зард тебе!Казах му никога повече, да не се свързва с мен за нищо.Преди два месеца го изритаха от жилището му и му запорираха сметките заради невъзможнатта да се справи сам.Сега ме разнася из фейс-а къф лош човек съм бил.

58

Анонимен

преди 4 години

Всеки малко уфатен човек с много малко средства и една шевна машина може да си направи маска с много добри показатели. Важно в случая е да я копира като шаблон от оригинална и да я направи така, че плъдно да приляга към лицето.Повечето са кривокраки и мързелуви и се надяват, че все нешо ще им се даде или ще си го купят.

57

Анонимен

преди 4 години

До 61Защо изобщо го каза това? Нима вярваш, че някой съди по себе си или просто е някаква селска затапка. Защото за нещо по-глупаво от затапките аз не се сещам. Да прекратиш дискусията, като нападнеш другия, омаскариш гонинпобедоносно си тръгнеш. Толкова усилие, а нищо не получаваш освен самодоволна усмивчица и илюзията, че си по-умен.

56

Капитализъм е

преди 4 години

Важното е да има продажби и да се въртят парите, да има печалби за бизнеса да плащат заплати на работниците за да могат си купуват повече маски и ръкавици.Спекулата е полезна за икономиката. Вдига оборотите.

55

?

преди 4 години

Това показва отново, че държва няма а в министерството на здравеопазването работят ***. Не може Здравното Министерство, болниците и техните директори и вички в системата да са проспало вируса и запасяването с маски и факта, че в други държави свършиха преди месеци и сега да са се сетили. Освен ако не говорят чужди езици и да тотално зле. Сега ще си платят цената по 10х за да ги набавят, само не знам на някой пука ли му че доктора си върши работата но администрацията не тя е на почивка.

54

До60

преди 4 години

Недей да съдиш по себе си за народа!

53

Анонимен

преди 4 години

Народа е уникално мега турбо тъппппп

52

Анонимен

преди 4 години

Престанете да се самобичувате,липсата на маски я има почти в цяла Европа! Лошото е че нямаме родно производство,впрочем имаме ама на Документи!

51

Анонимен

преди 4 години

Нямаме самосъзнание и мнозинството народ в България са ниско интелигентни с IQ под 20!Няма как да живеем добре при такава невеж и простотия !Маските са за когато си болен, ако си здрав не те спасяват напротив, по лесно се заразяваш заради влажността от дишането!Антивирусните препарати няма да ти помогнат при covid 19!Другите медикаменти са с малък срок и ще ги изхвърлиш до като на някой са нужни!*** народ - слаба държава!

50

Анонимен

преди 4 години

Изкупуват ги, за да ги продават на балъци които не знаят, че целта а тези маски е като си болен да не го разпостраняваш по околните.

49

Анонимен

преди 4 години

С *** е населена държавата, купуват лекарства с кашони, питай ги за какво им са!Утре ще мине и ще замине вируса, и за короната антивирусните не помагат!Вместо да има за истински болните, здравите взимат на болните здравето! Иддиоти !