31

Да

преди 4 години

До Анонимен 33Зависи от човека, има хора и кучета за трепание! За зли хора и зли кучета, зъл прът са казали хората.

30

Анонимен

преди 4 години

Толкова злоба и жестокост навсякъде! Комплексари, които изливат гнева и злобата си по този отвратителен начин, са потенциални убийци и на хора.

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТериторията им ли? Моля като очевидно много квалифициран кучевъд и човекомразец да ми цитириаш точно кои "територии" по Конституция са изключителна кучешка собственост, за да не им нарушавам границите. На запад уличните песове ги прибират в приюти. Ако нямат чип, никой не ги потърси или осинови в рамките на определн срок, се приспиват. За сметка на това в София бездомните кучета се товарят в бусове от центъра и се карат в крайните квартали, за което медиите мълчат.

28

Анонимен

преди 4 години

Кучетата това, кучетата онова... а защо има изобщо бездомни кучета? А, да, защото детето искаше кученце, вие му взехте и на втория месец решихте, че не ви се занимава с него и го натирихте на улицата. И после имало бездомни кучета! Те са там заради вас! Ще ме прощавате, ама сте малко като едни от махалите. Хвърлят бок...к през балкона и после било мръсно, нямало ли да дойде някой да им изчисти.

27

Да

преди 4 години

И това е платена новина от кучкарските организации, които окрадоха десетки милиони за последните 10-15 години. гешев къде спиш, провери ги, как разходват средства. Можеха златни приюти да им построят.

26

Константин

преди 4 години

До Анонимен 27Хубаво ме предупредиха, но ако още малко се беше приближило, такива шутове щеше да отнесе, както и онзи с кофата с храна. Но аз някакси запазих самообладание, и само му свирнах на маст ята. И друго, аз вървях спокойно по обществения тротоар, не обособена зона за кучета.

25

Анонимен

преди 4 години

До КонстантинКучетата лаят,когато навлизаш в територията им или когато ги е страх,лая е предупреждение да не наближаваш или е от страх.

24

Константин

преди 4 години

Не може определени индивиди да хранят всякакви животни около блоковете и да мислят, че грижата се изчерпва с това. Това не е грижа, грижа е да храниш животното, ваксини, регистрация и най-важното да не притесняваш другите.

23

Константин

преди 4 години

Вместо да си пишем тук, трябва да се поискат нормално законодателство и работещи органи на държавата, в това число и зоополиция. Вчера един бълхарник ме нападна в Дружба, но на един два метра пред мен се спря, иначе за вчерашния ден щеше да има 2 случая на насилеи, бях се подготвил такъв шут да му набия, заобиколи маст ята цяла ограда за да ме облае. Кога ще започнат да се контролират хората с животни.

22

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаЗа първи път подкрепям мнението на Чебурашкин!Прав е.А това,че има животни из градинките пред блока ви е по вина на общината и управниците ви,а не на самите кучета,кучета нямат представа,че хората имат някакви закони,които не са природни.

21

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаВеличието е нещо което се постига с разум, а от там със сила. Когато си подчинил живота си на отгледането на разни непотребни животни, това е лудост - тук няма величие, а деградация, няма цивилизация, а дивотия. Много интересно каква логическата връзка между прогреса и отношението към животните!? Може би ако си африкански туземец кланящ се на козички си изключително прогресивен, а ако си човек създаващ и използващ високи технологии се изостанал, защото не се кланяш на бог Козел?

20

Анонимен

преди 4 години

До до ЧебурашкаНе знам в Китай, но в САЩ ако си купиш куче, трябва задължително да го кастрираш. Там бездомно куче не съм виждал. Вярно, бил съм само в няколко от големите градове, но пък в София си има колкото искаш и отгоре.

19

Анонимен

преди 4 години

Занимавам се с лов и кастрация на бездомни кучета. Докато ги има, ще получавам заплата. Вярвам, че след като можете да включите компютър, влезете в интернет и намерите тази статия, сте достатъчно умни, да се досетите, какви ще са моите действия.

18

до Чебурашка

преди 4 години

Китай и САЩ велики нации ли са? За теб да. Ама дори и ТИ, дето си кон с капаци, можеш да си направиш справка колко скитащи, заловени и не осиновени или потърсени кучета се унищожават там годишно! Така че твоят умен човек е най-вероятно зоофил!

17

Давам сигнал

преди 4 години

Миналата година в България бяха убити почти всички *** от породата Източнобалканска ***. Някъде на сещате се какво на географията едно прасе се разболяло от лоша болест. За да не се разболеят и умрат, избиха всички останали ***. Предпазиха ги от умиране!!!!

16

Анонимна

преди 4 години

Ами те като са плъзнали из градовете и ни нападат децата е така. Сигнал за пребито дете няма да има, ама за бездомни кучета има. Да въведат присъда за изхвърлени животни и за хора, хранещи ги на улицата без да им осигуряват подслон и безопасност. Защото да хвърлиш коричка хляб и да си заминеш не е добро дело, а само успокоение на гузна съвест.

15

Анонимен

преди 4 години

А сигнали от тероризирани граждани от безспирно лаещ слабоумен пyмияp има ли? Май няма. И там е проблема!

14

величие

преди 4 години

До ЧебурашкаАз например съм от величията. Всеки ден към обед храня животните в градинката.А ти? Храниш ли?Изнеси Чебурашке помията!

13

Чебурашка

преди 4 години

Много психопати са се изявили във форума. За величието на една нация и за моралният и прогрес може да се съди по отношението и към животните, беше казал един умен човек.

12

Анонимен

преди 4 години

До ***Абе ти си изкарвай всяка сутрин остатъците от вечерята пред входа за да угояваш "горките животинки" е после чакай общината да ги прибере в приюти....Май си ходил да пушиш в часовете по биология, а за функциите на държавното и местното управление си нямаш елементарна представа...