8

Анонимен

преди 4 години

Защо се плаща на едни некадърници по 6000 до 10 000 лева заплата ?! Те знаят, че всеки месец ще вземат пари за дискотека, дрехи и кола им дреме на дедовия, дали печелят- НЕ СИ ДАВАТ ЗОР

7

София Лапат

преди 4 години

Наща фракция вече преговаря сас тотото. Ш а станат спонсор и ша наливат по милион на месец. Ш а има за нова селекция, ша има и за агитките, постарали сме се пак да се дават по 20 лв на лепилари, биричка и питка с кебапчета при организиран протест. Само Левски и тесни пичета ве ей

6

Анонимен

преди 4 години

Едно време ходеха хора да гледат футбол, сега ходят за да се бият. За какво жалите за тези отбори! Или ако фалира Левски няма да има къде да се биете всички вие де били!

5

Анонимен

преди 4 години

Някак, малко измамно е , тотото уж е държавно, а ще е официален спонсор на този клуб! Или не е държавно или яко ще се перат пари! Другия вариант е , феновете, играейки тото, да спонсорират този отбор! Следователно от лятото, само левскарите ще играят тото , а при спечелен джакпот,той отива директно в касата на клуба!

4

само так

преди 4 години

всеки българин е задължен да плаща якооо (10-20 пъти повече отколкото получава) на всякакви пришълци.

3

Анонимен

преди 4 години

Ще спасят и "Левски" по подобие на "ЦСКА". Интелектуалната маса на "феновете" на тези два отбора не е висока, а това се харесва на управниците и затова на всяка цена трябва да ги оставят да мърдат над водата.

2

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тези...некадърници.

1

суз бе говеда

преди 4 години

тототое на всички откъде накъде