26

Анонимен

преди 4 години

Кървавия кремълски дребосък разруши русия, а сега разрушава и Сирия.

25

Анонимен

преди 4 години

Путин е освободил само 4 часа за срещата с Ердоган. В тези 4 часа е включено и времето за обедно хранене. Сещате се, че срещата ще се проведе в столовата на Кремъл. Още един фин тактически ход на Гросмайстора-Государь.

24

99

преди 4 години

"Защо да не се съгласи, нали вече веднъж се беше съгласила?"------------------------Пропускаш да отчетеш изключително важния фактор "Време". Много вода изтече от тогава. Тогава Путин се съгласи, защото терористите от всички крайща на Сирия трябваше да бъдат събрани на едно място - в Идлиб. Трябваше да ги концентрират в един ограничен район, за да може САА в един по-късен и удобен момент да зачисти терористите и да ги обнули. Никакво договаряне с терористите.Сирийска освободителна пролет.

23

Анонимен

преди 4 години

Операцията на турската армия ще влезе в историята като първата операция при която дроните и безпилотните самолети смазаха противовъздушната отбрана на Русия,9 броя руски С300 и Панцир бяха унищожени

22

Анонимен

преди 4 години

Русия не изпълни договора с освобождаването на Тел Ръфат ,Манбидж,Тел Араб и Камъшли от кюрдските терористи,а че базата им бил нападнат са блъфове ,като турците искат доказателства и разрушения руснаците не могат да докажат и войската на диктатор Асад и Русия извършват геноцид над арабското сунитско население

21

Анонимен

преди 4 години

Пазарлъкът на Капълъчарши за старите непрани ***. Следващият ще бъде за вмирисаните чорапи Либия. Тия и двамата се разкрачиха направо в поза шпагат.

20

Анонимен

преди 4 години

Анкара не е изпълнила ангажиментите си за разделяне на радикалните бойци от другите въоръжени групи в Идлиб, както и че не е освободила магистралите М4 и М5 до края на 2018 г.E, кой не изпълнява договореното?

19

Анонимен

преди 4 години

ЕС не пожела да бъде страна в разрешаването на конфликта, който турция създаде, и предостави правомощията си на Русия. Как ви изглежда това? На мен ми звучи като да преотстъпиш последващите позитиви от развръзката на приятелска държава!

18

Тошо

преди 4 години

Може ли някой да каже кой и срещу кого воюва там , в Сирия......вече 9 години..... ами то 1-та и 2-та световни войни общо нямат 9 години.........тук нещо не е на ред.........виновните трябва да се изправят до стената от ООН и да им се даде урок, ами то не останаха мравки в тая страна .....!?!

17

Анонимен

преди 4 години

Просто е аскера си обира крушите и проблема е решен.

16

До 16

преди 4 години

От къде бе умньо, ги изкопа тези 800 свалени хеликоптери? Дай източник! Да, краварите загубиха във Виетнам над 2000, и аз за разлика от теб даже и линк мога да ти посоча!

15

Анонимен

преди 4 години

В април Сирия се готви за избори.------В април или през април?Айде научете го вече тоя български, толкова рубли ви плащат...

14

Анонимен

преди 4 години

поставят условия, сирийската армия да се изтегли от Идлиб!? Като, че са влезли в Турция, Идлиб не е турски град. Русия никога няма да се съгласи на тези условия------Защо да не се съгласи, нали вече веднъж се беше съгласила?

13

Турция пред разпад!

преди 4 години

Самонадеяният Ердоган обърна гръб на Свободния свят и се сдуши с крепостните тирани, без да си дава сметка ,че така става жертва на собствената си глупост. Сега, когато е измамен от мужиците, поиска от Тръмп ракетите Петриът, които не само няма да получи, но и няма да му свършат работа. През 80-те години Рейгън даде ракети Стиингър на муджахиддините в Афганистан, а те свалиха 800 хеликоптера на мужиците, които после се изтеглиха ката на***кани от Афганистан. Ердоган сам влезе в кремълския капан.

12

Егати наглите

преди 4 години

турци, поставят условия, сирийската армия да се изтегли от Идлиб!? Като, че са влезли в Турция, Идлиб не е турски град. Русия никога няма да се съгласи на тези условия, ря.заните ще ядат поредният бой!

11

Новината

преди 4 години

Днес очаквам да излезе новината за прословутите каски. Та каските са подготвяли провокация с БОВв Идлиб, Сирия, за да хвърлят вината върху сирийските войски и Асад, но са се изложили яко и са обгазили самите себе си.

10

Анонимен

преди 4 години

То и в момента е пълно примирие. Няма провокации от страна на въоръжената опозиция, няма турски дронове в небето. В април Сирия се готви за избори.За да разберат про турските сили в Идлиб, че с оръжие няма да постигнат нищо, се наложи Ердо да разплаче няколко стотин турски майки и загуби купчина пари в дронове и техника.В парламента се биха поддръжници и опозиця. Рейтинга му сериозно пада. Ако не се върне с мир.....

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Ватенки днес колко копейки ви обещаха.Безропотно вярвате на ***, вместо да чуете какво казват световните медии.

8

Sichtpunkt

преди 4 години

Руският президент Владимир Путин заяви пред ТАСС, че Русия няма намерение да воюва с когото и да било.Твоя ***, заяви още на два пъти, че ще се изтегли от Сирия, но на два пъти излъга!!

7

Анонимен

преди 4 години

И идея си нямам, за какво точно може да претендира Ердо, като позиция която да го върне обратно като гарант за мирния процес наравно с Сирия и Иран.Ердо е пътник, въпроса е кой ще е екзекутора му.