22

Салаххадин Еййуби

преди 4 години

До Анонименза първи път виждам в света някой да се хвали с окупаторите си Римляни. Но така е да като си боцкали бабаите римляните нека се мислите че сте римляни хаха то и османците боцкаха 600 години

21

Анонимен

преди 4 години

Наследиле сме здрави гени от римляните. Когато те са мешали водата с вино, китайците са пиели зелен чай. Как беше теорията на Дарвин за естествения подбор?

20

24

преди 4 години

В Китай не лекуват болните, а ги оставят да умрат или ги убиват. Другото, което е, че лъжат за данните. Заразените и умрелите са много повече са много повече със сиг.

19

Анонимен

преди 4 години

До Ей АбборигенниВухан отдавна е под карантина, заваряват на хората вратите да не могат да излизат от тях, патрулират по улицата с автомати, затрупват изходните пътища с багер на не може никой да напусне. Взимат много сериозни авторитарни мерки да ограничат разпространението. Нормално е там да има в моемнта много по-малко заразени за едни ден отколкото в страна където заразата тепърва започва е не са взети такива строги мерки.

18

Обективно

преди 4 години

Азиатците са най-вероломно поразени от вируса и разбира се произвеждат най-много вируси. Най-вероятно е да се заразиш там и огнищата на картата го доказват. Европеския вариант е по-слаб, макар и заразен, явно не е толкова смъртно опасен.

17

Анонимен

преди 4 години

Щом Китайците са на път да го преборят,значи не е толкова черен дяволът!

16

Берлин

преди 4 години

Народната медицина отдавна знае за настинка и болки в гърлото: греяно вино с черен пипер и греяна ракия с мед.КоронаВирусите атакуват първо горните дихателни пътища и се размножават първо в гърлото - така каза лекарят от клиниката в Швабинг.

15

Анонимен

преди 4 години

Знам само, че в някои държави алкохолът е забранен със закон и там болните и жертвите нарастват светкавично. Всеки трябва да реши сам за себе си, как да се справя със ситуацията.

14

kris

преди 4 години

До АнонименТи си ***!! СЗО обяви - смъртност от Covid-19 - 3.4%, смъртност от обикновен грип - 0.5%. Освен ако не си бил в кома в часовете по математика, мисля трябва да ти светне?!

13

До 11

преди 4 години

Бегай тогава купувай консерви и едно родопско одеяло да се завиеш и всичко ще мине.Какъв е процента на заразените в Китай? На фона на населението май далече след десетичната запетая отива.Каква е средната възраст на умрелите от него? Май повечето са в доста преклонна възраст или с някакво заболяване.Аз предпочитам да си ям и пия пък ме чакайте да умра от коронавирус.Другото ми любимо е, че разбираш ли има заговор, управниците знаят нещо ама не казват.

12

Барман

преди 4 години

БГ беше първата (и единствената) държава да отпусне 100000 л спирт от държавния резерв, за да се направят различни препарати и продукти и най-главният есперт каза официално по телевизията, че спиртът убива вируса ...Това бяха ясни сигнали, че знаят какво трябва да се прави, но не искат окрито да кажат- яжте и пийте и не се хабете.

11

Анонимен

преди 4 години

Тук си имаме контра вирус - домашна ракия

10

Do някой долу

преди 4 години

Смъртността е 3.4%. Това е в ДЕСЕТКИ пъти повече от грип.

9

Нат Гео Уайлд

преди 4 години

Защо в супер модерната Южна Корея вирусът тръшна толкова много хора за толкова кратко време, а в мижавите алкохолизирани държави жертви няма?

8

Анонимен

преди 4 години

Само за денонощие в България над 20000 *** изкупиха ориза, боба и консервите в големите магазини.Нищо че миналата зима само в Сащ има 14000 умрели по статистика ние ще се борим срещу вирус в пъти по малко смъртоносен от обикновенния грип.Това, което ме успокоява е, че и в Австрия супермаркетите са изкупени така, че прости хора има на всякъде не само тук

7

Нат Гео Уайлл

преди 4 години

Управниците премълчават, че ензимите разграждащи алкохола в кръвта трепе вируса, защото не е политкоректно да се насърчава населението към алкохолизъм или пък расизъм. Мълчат и чакат, но фактите говорят.

6

язе

преди 4 години

Интересното с този бацил е какво точно премълчават управниците, щот ако беше толкоз заразен и маските помагаха, всеки щеше да ходи принудително с по 3 маски едновременно?! Нещо не е много читава цялата тази плява която се бълва около вируса.

5

Нат Гео Уайлд

преди 4 години

Прилепите имат имунитет, защото ядат ферментирали плодове, които съдържат алкохол. - fruit bat alcohol-> в търсачката.Същия вид прилепи го има на видео със супата която беше набедена за разпространението -> fruit bat soup coronavirus Ензима ALDH2 в кръвта на прилепите блокира вируса. Това може би е най-вероятното обяснение, защо азиатците са повече в статистиката.

4

Факт

преди 4 години

По данни на СЗО от грип в световен мащаб умират по 250 до 500 хил души годишно. Коронавирусът има доста да догонва, а сезонът му е към края си. Факт.

3

Анонимен

преди 4 години

Е, 2.2 хиляди заразени по целия свят??? Нищо не е. Преди бяха по 2500 болни на ден само в Китай. Има разлика. Китайците бяха тежко болни, които отиваха в началото в болницата. Сега кихне някой два пъти и вече го тестват, без да се е разболял с пневмония. Германците си ги ледат у дома, да не щъкат по болниците и заразяват другите.