56

Божков Oooo

преди 4 години

горкият ... охарчил се, да му помогнем ли ако нещо не му достигат парите ??

55

СТРОИТЕЛ

преди 4 години

До Анонимен 27.....А шефа на ХОЛДИНГ ПЪТИЩА.../ петдесетмилионника / Орлин ХАДЖИЯНКОВ помагаше ли ????

54

факт

преди 4 години

НА НЕКОЙ НЕ МУ СЕ ЖИВЕЕ МАЙ?

53

Анонимен

преди 4 години

Е това са събраните пари от феновете на Левски в подкрепа на фамилия Божкови. Те са платили гаранцията.

52

Анонимен

преди 4 години

Самолетът се върна в Гърция. Защо се върна в Гърция? За да вземе следващите си пасажери до Дубай?

51

Анонимен

преди 4 години

Не са прали пари, а са харчили пари с родата от изпраните по екскурзии и почивки.

50

Анонимен

преди 4 години

кога е следващия полет за дубай,има ли вече запазено място

49

Бай Миле

преди 4 години

Пеевски вече се самозабравя!!! Но някой ден ще дойде и неговия ред!!!!!!!!!!

48

От Русе

преди 4 години

Не, че нещо ама на мен ако ми искат гаранция 1000 лева, директно си оставам в ареста. Нямам бе, нямам 1000 лева кеш. 550 лева чисто получавам в края на месеца като кабелен техник.

47

Анонимен

преди 4 години

"Нова схема: Бойко избра 3 пъти по-скъп и 2 пъти по-бавен метод за тръбите на Перник, за да "усвои" повече пари..."'"Президентът мощно контра-атакува "шайката": Откраднахте $3 млрд. в "Биткойни", отговорете къде са!""Злоба: Бойко си го изкара на 89 годишен пенсионер, останал сам пред МС, след протеста... Смазаха го от бой и го закопчаха като наркодилър...""Вътре в ДАНС се "самоуби" свидетел, отишъл да дава показания за връзките на Бойко с "Ндрагета"! Как се вкарва пистолет в ДАНС?"

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария е строена върху 1400 годишни основи и слава Богу и до днес я има.Няма такова нещо като "ерозирало скеле",България има здрава 1400 годишна европейска основа!

45

Разтопено Сърце

преди 4 години

При погледа на Ива Софиянска се размекнах и сега им симпатизирам..Даже не ми е жал за откраднатите от бедните българи МИЛИОНИ левове и ФАЛШИВИ НАДЕЖДИ. Искам само влюбените гълъбчета, да са отново щастливи, свободни и СРЕД ЗВЕЗДИЧКИТЕ.ДА! С милото са в Ройс-Ройс. И звездичките са там. Освободете ги, моля ви се!ПП И отворете Кама СутратаБасимy и гадните власти сте..

44

Само да питам

преди 4 години

Спечелих 5 милиона от Лотарията, щели да ми ги изплащат на вноски за 20 години...От прокуратурата ли да си ги чЕкам? Мерси.

43

Анонимен

преди 4 години

Щедро вадят милионите, за да спасят кожите... има обаче един проблем...Милионите дето се удрят по масата, са търсени от прокуратурата. Много хора седят и си чакат милионите от "лотарията" на изплащане, докато тези хитреци си ги размятат насам-натам като пари за банички... ЗАЩОТО милионите от лотарията НЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ НАКУП - те се изплащат на вноски, а с разсипаното дружество, ще им изплатят ДЕДОВИЯ.За гаранции - имаЗа печалби - немаСофиянска няма даже да я коментирам.. жалка гледка е тва.

42

Solar Power

преди 4 години

Какви обвинения ? 1945 имало ли е нужда от обвинения :) ?На Божков и пра пра баба му е виновна ако има начин ще заловят и нея .... ей това се случва в България когато начело е Амон Ра !

41

Анонимен

преди 4 години

Всъщност по какви обвинения е задържан? Ако са основателни,значи е пуснат неоснователно.Ако са неоснователни,значи е задържан неоснователно.А ако е извършил крупни престъпления с тъстът си,значи ли че след като тъстът не е следствен,и той е невинен? Това правосъдие е като Терминал 2,който мине от там,заминава направо на летището с осигурен от Прокуратурата транспорт.Полетите осигурено от правосъдието обикновено са междуконтинентални,с еднопосочен билет.Държава мечта е това. Рай за апашите.

40

Корнелия

преди 4 години

Синчето е спечелило 1 милион от латорията, търкал е билети горкият. Един милион бири...искам аз колата.....населението тотално изтреещя

39

Анонимен

преди 4 години

върху старо скеле, ерозирало не може да се построи нова сграда, ясно е

38

Анонимен

преди 4 години

Пеевски кога ще раследва прокуратурата...Пеевски си плаща.

37

Анонимен

преди 4 години

осигуриха му 10 дни да прескочи до ОАЕ ...или до ЮАР....абе, ще проличи къде е по картичката, дето ще прати на ива.