6

Сраа

преди 4 години

Това въобще не е вярно !!!!! Аз съм Телец и съм мн по работлива от сестра ми (която е зодия овен) и съм най добра в класът ни

5

по повод Япония

преди 4 години

Тъй като за Япония се говори предимно като технически възможности и традиционна култура, ще ми е прелюбопитно да имам информация и за елементи от бита. Преди ден четох в друг сайт как се къпели японските семейства, а и че пералните им нямали нагреватели. Сигурно е пълно с абсолютно необичайни за нас неща, като например откровената порнографски комикси в самолетите, законовото ограничение на теглото. А кръвните групи всъщност са много повече от широко известното у нас деление.

4

Професора

преди 4 години

Много интересно ми стана!?И от кои кръвни групи назначават най-често на работа и кои не назначават.Да знам дали ще съм безработен ако отида в Япония !?

3

Анонимен

преди 4 години

В продължение на коментар 2- някои работодатели искат да знаят кръвната ти група, за да знаят какъв човек си и кое качество в какво съотношение е спрямо другите. Нужна информация на човешки ресурси. Нищо повече.

2

до 1

преди 4 години

Доста невярна информация. В Япония съм живял и работил години по технологичен проект и до ден днешен ходя. Майка ми на времето специализира в Япония, и работи там години наред, от дете ходя там редовно. Това, за което говориш, е теория (НЕДОКАЗАНА), която казва кой човек с каква кръвна група какви изразени качества има като проценти. Това си е в японската култура- нещо като нашите хороскопи. Не е добре да разпространяваш врели некипели из интернет.

1

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни глупости. В Япония има цяла машина за сегрегация на хора на основата на кръвната им група. При интервю за работа искат документ, удостоверяващ кръвната група. Хора от определени групи не се наемат с охота. При това е базирано на "научни изследвания". А вие искате да го направите и според датата на раждане. Засрамете се поне малко заради подобни "статии".