76

Анонимен

преди 4 години

До !!!

75

тигъра

преди 4 години

До Анонименти от кои си?

74

Анонимен

преди 4 години

Короната ще прочисти планетата от лошия матриял.

73

до 72

преди 4 години

Я заминавай да ги броиш . Да не сам ти бюро справки. Само на майка си можеш така да говориш .

72

UK

преди 4 години

Англия + 32 днес . общо 89 заразени .5 деца на 12 години има

71

Анонимен

преди 4 години

3089 в Италия и 107 починали Кьде видя 6000 бе паниьорчето?

70

Да знаете

преди 4 години

Италия - заразени + 6000 починали + 110 Всички училища в Италия са затворени !

69

Анонимен

преди 4 години

В лаборатория нямат тест за грип, те за корона вирус ни говорят...Хиляди болни от грип се споменават като статистика, но темата за корона вирус е актуална...защо ни занимават с информация за отвличане на вниманието?През това време си въртят схемите...еко стикери и какви ли още не глупости с цел да ограбят редовият гражданин.

68

Пазете се

преди 4 години

Corona Virus Никой не може да го спре.Така казват .!!Тез простаци ***Аз сам на друго мнение.*** Много късно се взима решение.Много е просто защо не вземат от ВМА днес решение и да приберат всички с симптоми на вируса в ВМА ? Никой нямя да умре ако бъде лекуван преди вируса да е засегнал белите дробове.Може да почине някой , а не хиляди !!!Пазете се ,вижте вече в Аптеките няма маски .Ей .. Хайде всички на село .Само в нащо село няма Corona Virus . Aма има Българска Ракия ;)

67

До 65

преди 4 години

В България никой не подава оставка освен, ако Бащицата не му я поиска. За да те зарадвам, ще кажа, че всички партии са една и съща сбирщина от тарикати и схемаджии.

66

Да ви покажа

преди 4 години

Истината , за видитеТова е БОЛНИЦА само вход, изход няма Еднопочен билет за "Ада"

65

Анонимен

преди 4 години

Нищо не намалява в Китай. Там е здрава цензура типично по комунистически. Почти колкото бойковата.Не заблуждавай!Никой министър не е подал оставка заради вирус колкото и сериозен да е той! Един вирус може да се крие, но временно и то в началото му!Пожелавам на теб и всички останали българи да не се заразят никога!

64

Това ви чака

преди 4 години

Иран преди 2 дни !! https://youtu.be/hZyrvC7sofU

63

#62

преди 4 години

Тез новини не са вярни

62

за България

преди 4 години

Помагам ви !! защото знам повече от тез в ВМА! (тъпацци)*****(защита от NoCVirus -19 **** не докосвайте банкноти с кожата си маски 2 броя ( смяна на 3 часа при ползванеръкавици 2 броя при близък контакт очила ( защитете очите си ) каска за мотор*** обувките ги свалете и ги сложете в чанта с дизифектант и след това ги внесете у вас . Ако не ползвате тези предпазни неща , ще бъдете заразени - 100% Кога ли ? когато се срещнете очи в очи ще разберете но ще е късно .

61

!!!

преди 4 години

https://m.youtube/watch?v=iDelUkpFm60Ето това е истината. Всичко друго е алабала за приспиване на населението.

60

До 59

преди 4 години

Нищо не намалява в Китай. Там е здрава цензура типично по комунистически. Почти колкото бойковата.

59

До 56

преди 4 години

Аааа ето къде било разковничето! Теб те е страх, че този коронавирус ще бутне правителството на Бащицата. Ами защо не започна направо с това? Поне да се знае за кой отбор играеш...

58

Анонимен

преди 4 години

Още не е започнало.Но ще започне , те първа е само началото !В Китай вече трети ден намалява процента на ЗАРАЗЯВАЩИТЕ СЕ от коронавируса!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Тук стана като в туинпийкс ?