7

МоЙте специализациЙ

преди 4 години

4 - най-ценни ще сте в БАН в института по български език и се чудя как още не са ви довели насила да напишете Правописния речник на българския език.

6

дърт

преди 4 години

До Брво! 3Елементарно! Излиза от кожата си да "докаже", че дявола е ангел и трябва да му се кланяш.

5

упс

преди 4 години

И какво ще стане, ако въпросния "каймак" (за мен е по-скоро шлака, и тя избива отгоре, ама е абсолютно ненужна) изчезне? Ще се промени ли нещо? Да не говорим и че пиарът е вреден. Всяко лeке може да си плати на пиар и той да го изкара като картина на Пикасо. А лекeто си е лекe. А още по- зле е и ако лeкето е политик. Тогава въпросния пиар трябва носи наказателна отговорност.

4

До 3

преди 4 години

За твое сведение не е така. Това е една много тежка и отговорна професия. Аз съм завършила психология и после магистратура ПР. Хората с мойте специализаций навдякъде са много търсени и високо платени. Ние сме като каимака на обществото и сме критична маса като пост-субординатни елементи на обществения социум.

3

Браво!

преди 4 години

Сега ако някой може да обясни какво точно прави един PR...

2

упс

преди 4 години

PR води класацията на най-безсмислените професии. И най-простият зидар, свинар, боклукчия е много по-полезен за обществото. А сега и празник са си измислили, ще празнуват Празника на нищоправещите кърлежи.

1

Аз

преди 4 години

Тя продтитуцията винаги се е развивала добрее