49

да

преди 4 години

Браво! Така трябва щото сме си най- близки и по манталитет и по всичко! В Белград за уикенд си беше супер- хапване и пиене- много е приятно и пак ще се замисля!

48

Анонимен

преди 4 години

Ако мостът на АДА е с трибагреник къде е РАЯ ?

47

Jxbcbc

преди 4 години

Ем яко кво, мостът на ада с нашия трибагреник

46

Анонимен

преди 4 години

Сръбските митничари продължават да питат "Бугарски, нещо да почерпиш?", нали така?Да не съм пропуснал еволюцията им от скап***няци в интелигентен народ.

45

до 48

преди 4 години

Бъдещето ти е на Карлуково.

44

Анонимен

преди 4 години

Много мило! Благодарим на братята сърби. Да са живи и здрави и те и ние!

43

Анонимен

преди 4 години

Хвала братя сърби ! България и Сърбия да се обединят в една федерация заедно с Хърватия,Словения , Македония , Черна Гора ,Косово ,Румъния ,Молдова и Гърция !!! Това е бъдещето !!!!!

42

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 31, Минаваше, ама след построяването на Северен поток и особено след като бъде построен Северен поток-2, няма вече да минава! Пък това, че газта за България била 3пъти по-скъпа от тази за Германия къде го прочете, кой ти го каза- цифри, нещо! Май фобчетата се надавате една глупост, повторена 100пъти да стане истина.Сега по темата- не е нужно да се обединяваме със Сърбия, достатъчно е да имаме много добри съседски отношения Да си ходим на гости- без това и езикова бариера почти няма

41

Съюз на България

преди 4 години

със Сърбия е единственият шанс за спасяването на двете държави от изчезване

40

Анонимен

преди 4 години

Политически жест. От нас също зависи дали ще влязат в ЕС или не. Не е добре да влизат тези българофоби в ЕС защото ще прокарват интересите на Русия.

39

Анонимен

преди 4 години

Белград е основан през първото българско царство от княз Борис Първи през 878година, а в латинският свят дори през късното средновековие този град е известен като Алба Булгарика което се превежда от латински като бял българин.

38

Анонимен

преди 4 години

Браво на кмета на Белград ,заслужава бг орден заради този нестандартен за сърбите, стремеж за подобряване на българо-сръбските отношения!Очаквам историчари и политици да скочат срещу него!

37

Анонимен

преди 4 години

До 38Ако Балканската федерация води самостоятелна политика руснаците ще бъдат най-големите й противници.Санстефанска България ги устройваше ,единствено ако е подвластна на Маскве!На Берлинския конгрес запада им отряза мераците за 2годишна военна окупация и пълна зависимост от Кремъл и Русия се отказа да защитава Санстефанските граници!През 1948год.Й.Тито се опълчи на Кремъл и Сталин заповяда ,да се прекъснат приготовленията за обединение с Югославия!

36

niki

преди 4 години

Стига сте дрънкали на Путин небивалиците за православието. Съчетание на религия + политика винаги е водило до проблем. Справки - ислямските терористи.

35

Гундяев

преди 4 години

Руснаците много искат православна балканска федерация та да могат да контролират по-лесно ***.

34

Анонимен

преди 4 години

До българинКакви братя бе? Сърбите винаги са мразели българите и винаги са ни забивали нож в гърба. При сръбската окупация на македония са ни колели и измъчвали повече и от турците.

33

Анонимен

преди 4 години

"Чак не мога да повярвам на такъв жест от тяхна страна - 100% ще има някаква уловка!"Кандидатсват за ЕС. Разчитат да ги покрепим пред другите държави.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Белград е бил български и дори Будапеща.

31

Пенсионер

преди 4 години

Със сменена книжка: на съседното гише клиент си получи книжката с трета категория инвалидност и с придружител, Забележете, получи книжка с категория С

30

хаха

преди 4 години

Чак не мога да повярвам на такъв жест от тяхна страна - 100% ще има някаква уловка! Все едно в Македония да почнат да се кичат с български знамена... има нещо гнило.