26

ХЮИ

преди 14 години

ДО 14 - брей, то ти като си толкова преуспял че и съвети даваш как става тая работа, я се весни към София, Дружба 1 блок 89, вход Б да те видим колко си напреднал. Само кажи с лада 1200 ли ше бъдеш или с шкода 100S, да не си хабим металната телескопична палка напразно. А, да, земи си здрави ***, да моеш да изчепиш навреме с шут през задното стъкло например. И да дойдеш, ей, за твое добро е...

25

преди 16 години

Дюн не е единствения хотел на пясъка в Слънчев бряг. И освен това е построен върху бившия ресторант Дюни, който беше горе-долу със същите размери.

24

преди 16 години

Има и на Илия Павлов лека му пръст зад Гранд хотел варна един в лява и един в дясно....

23

преди 16 години

Причината според мен да го бутнат е казана от 6

22

emsi

преди 16 години

Мисля,че въпроса трябва да е "Кой е разрешил строителството"

21

преди 16 години

Чудно ми е хотел ДЮН на Георги Илиев ,който е построен в нарущение на много закони дали ще го пипнат? Това е единствения хотел в Слънчев бряг ,който е построен на самия пясък пред морето-при положение ,че пясъчната ивица е единствено държавна собственост.. Кой и как му е позволил да строи там където няма право незнам.. Но едва ли в България има друг хотел ,който да е строен най-нагло във толкова видими нарушения...

20

emsi

преди 16 години

Каде бяха тези "отговорни "служители когато се строяха хотелите.Хотел не се строи за един ден.Първо те трябва да носят отговорност че не са взели мерки на време.При нас всичко става отзад на пред,а вие *** не се радвайте че сабарят на някой баровец хотела защото ако няма такива като тях няма да има каде да работите.

19

преди 16 години

Тази държава е пълна пародия

18

loko

преди 16 години

Не си избивай комплексите обиждайки останалите хора които са написали коментар. И ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

17

преди 16 години

prah v ochite

16

бай хуй

преди 16 години

е, човека верно си е избил парите, но чак пък да вземе пари от застраховка.... да има застраховка "доброволно унищожаване" грам не ми се вярва. оля се малко.

15

преди 16 години

Този хотел го бутна свлачището и сега си правят реклама.Имат ни за балъци

14

преди 16 години

abe carvuli za6to zlobeete be, 4oveka si e izbil parite i sega 6te si vzeme i ot zastrahovkata i izliza mnooogo napred. a vie nqmate ni6to ne6tastnici i dokato sedite da pi6ete a ne se stegnete i ne napravite ne6to taka 6te si ostanete. mizerni carvuli

13

преди 16 години

олеле боже .. научете си родния език ...

12

фен на куку

преди 16 години

Само някой да бутне "Анджи".Анджи е готината мацка на форума.

11

xeee

преди 16 години

Да бе- хе хе . той бутнал 2-3 тухли и това се наричало "заповачне на събаряне". На пролет пак ще ги сложи и ще отвори хотела. Не на нас тия!!!!!

10

иван

преди 16 години

Тази комисия, ако е сериозна не е корумпирана тя трябва да издаде заповет за сабарянето на 90% от БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ, И ЧЯС ОТ ЗИМНИТЕ КУРОРТИ. АМА ЗА СМЕТКА НА МАФЙОТИТЕ КОИТО СА ГИ ПОСТРОИЛИ И ХАИДЕ В ПАНДЕЛА - ДОКАТО ПОРАСНАТ ДЪРВЕТА НА МЕСТАТА НА ХОТЕЛИТЕ.

9

Rocky

преди 16 години

osven che tryabva da subaryat za svoya smetka tezi nezakonni postroiki na tiya ''stroiteli'',da im lepnat i po nyakoya solena globa !!! ZASLUZHAVAT SI GO !

8

vse edno

преди 16 години

zastrahovka ?

7

gothic

преди 16 години

Тоя *** явно не е бутнал където и каквото трябва. Иначе-поредната буря в чаша вода. когато бутнагите незаконни хотели минат цифрата 100 ще повярвам, че нещо се прави....