144

ШМИЦ 95

преди 4 години

Войници пращаме на курсове , модули и после какво ?! Благодарим за добрата служба и УВО!!! Защото АПЗтата са незаменими за БА!

143

Четник

преди 4 години

Старите пушки пак ще са на мода.

142

Анонимен

преди 4 години

Жалка работа.

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 154:Май сме набори. Искам и аз така!

140

Анонимен

преди 4 години

"..основният проблем е с набирането на войници, а не със по-висшия състав" Всичко важно се съдържа в това изречениел Трябват им брой войници, за да оправдаят по някакъв начин големия брой пенсионери началници. Висш състав си имаме и за две армии!

139

времето излетя

преди 4 години

Докато 30 години умувате, хората над 40 измряха!

138

писмо от умрял

преди 4 години

Нама ли работа за 40 годишни! Търсеха се до 35 и другите измряха.Времето лети!

137

предложение

преди 4 години

До ***!Нека да ходят запасняците с големите пенсии!

136

малоумници!

преди 4 години

До УуууИма 40-годишни. Има и инфаркт!

135

Уууу

преди 4 години

"40 е новото 20", нали имаше един подобен филм за феминистки и други подобни. Явно искат и с мъжете така-40годишният девственикТез нормали ли са? Нали на 40 може да направи инфаркт някой Ве ууу..

134

Анонимен

преди 4 години

Както винаги зависи от финансовите, лични и кариерни условия.С този стандарт и перспективи и до 65+ да я вдигнат йок та йок!

133

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на 58 и искам да постъпя в армията и после да се пенсионирам със задна дата. Понеже в Строителни войски бях мл. сержант мисля, че сега след след 30 години практика като специалист с висше образование в сроителството ми се полага пенсия поне като на полковник.

132

Видях

преди 4 години

снощи на тържеството част от войниците ги дава камерата единя си бурка в джоба другия си хапе устните и още.Гледайте повторението.А бе те на колко години са.Никаква строева.

131

1

преди 4 години

А 55 годишни ще взимат ли. Веднага бих се кандидатирал ама много-малко пари дават .ако дадат 3000 и не ме карат да марширувам и бягам бих се замислил.

130

Анонимен

преди 4 години

Г-н министър а тези които са на заплата и пенсия на двойна хранилка от началото на 2016г.до незнам си кога и продължавате да ги държите,блокират местата на много млади момчета до КОГА и аз искам заплата и пенсия и ако може до 60г.........НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА БОГАТА ДЪРЖАВА..И НЕЗАМЕНИМИ

129

Анонимен

преди 4 години

Те да не вдигнат годините за мобилизация.Да не вземат да ги направят до 65.

128

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на 60.Имам опит да ходяредовно на работа,да спазвам дисциплина,съответната хигиена.Хранясе добре,спя нормално ,не мисля за нищо,правя това което ме карат и могада дочакам пенция.Ако стана генералможе да поостана до 80.Обещавам единпът в годината да ходя на театър и да незаглеждам жените на колегите.

127

Русофил+

преди 4 години

Армията и 60-годишни да набира, трудно ще събере войска да я прати да воюва срещу Русия

126

70 годишен

преди 4 години

С удоволствие. Правя 3 коремни. не мога за 12минути да пробягам 3000метра, но няма да бягам. Не е проблем с раница да измина десетина километра. Стрелям добре без очила. Само нямам вече войнишкия.

125

Анонимен

преди 4 години

Ами точно дъртите вият на умряло, че искат казармата да се връща, така че ето имат шанс, да се записват. България е в ЕС и НАТО, а САЩ и Турция ни пазят от руска агресия. Според мен даже е безмислено да се трошат пари за армия да произвежда фaтмаци като Радеф и за кефа на разни националистчета, които най-много някоя беля да направят.