221

Анонимен

преди 4 години

Незнам за Германия, но Полша никога няма да стигне величието и славата на Франция.Франция е създателка на ЕС и на Полша през 1919г. Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Всички съвременни държави дължат началото си на Франция.

220

Анонимен

преди 4 години

Ето затова Полша > Германия. Имат отговорни политици, които си защитават народа от ислямската зараза, а не комунисти като в Германия. Тази лудата от снимката трябва да е в затвора. 20 000 германци са мигрирали в Полша през последните 2,3 години. Скоро бая западноевропейци ще бягат в Източна Европа.

219

Cortez

преди 4 години

Вярвате ли ми, започвате ли да ми вярвате, защото преди 13 години ми се подигравахте, само гледайте след 4 години какво ще стане в Европа, гледам сеира наречен "МОР", болести, глад, кръв и барут, тогава думите : Толерантност , състрадание и Жал ще изчезнат за 30 години. Когато реката от черна миризлива плът се отприщи, изметта ще пожелае домовете, жените и децата ви, тогаз ще настане Апокалипсиса.

218

Ти да видиш..

преди 4 години

Основна вина има Меркел. Тя ги покани в Германия , сега Олелее! Външните граници на ЕС трябваше да се изградят така , че пиле да не може да прехвръкне. А тия дето пишат за референдум за излизане от ЕС нямат шанс.И къде да идем после ? В Евразия ли ?Ние не сме силна икономика като ОК, за да сме самостоятелни.

217

Анонимен

преди 4 години

Приемане на Турция в ЕС и бежанците остават там...

216

Дрън

преди 4 години

ммм даа , е в европарламата уф брюфсил бая място има , там да настанят няколко хиляди ,,мигранти,, ефродепутатите да чистят толетните след тях , да покажат толератност и интеграция в действие, нали подкрепяха демократизацията в техните страни

215

Мен

преди 4 години

стрелба на месо и рязко ще секне потока

214

Зозо

преди 4 години

Дрогариии и мойте топки се клатат и СТРАНДЖАТА редовно ги успокоява.

213

Факт

преди 4 години

Ердоган няма да може да "заплашва", че ще пусне милиони шебеци, ако Европата не ги приема. Както и да го гледаме, проблема не е турската страна, а безпрецедентното надупване на ЕС спрямо варварите.

212

Който ги е палил

преди 4 години

До SS Всеки има право и задължение да си устрои добре собствената държава. Може и да му се помогне намясто. Но да ми се мъкнат в моята къща непоканени....имат много поздрави от арменския поп. В повечето от тия аборигенски държави се водят граждански войни провокирани отвън. Като са диви аборигени и са се хванали за гушите това не е наш проблем. Който им е палил войните,той да ги гаси. Във всеки случай България - НЕ!

211

Olåf

преди 4 години

Да се разпадне.Не искам евро,не искам ес. ЕС е една долна помийна яма.Веднага референдум за излизане. Който иска да прибира мисюлмани терористи. Дано се разпадне.Да го няма.

210

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, че ще го кажа но при сегашното положение е най-добре ЕС да се разпадне и да върнат границите. Ето ви резултата от разградения двор - бежанци и зарази.

209

Селчо

преди 4 години

На гръцката граница се снима филма 300трета част

208

Анонимен

преди 4 години

който ги е поканил - да ги приема. Аз казвам да им поемам разходите, само и само Турция директно да ги транспортират в Германия, със самолети без да преминават България.

207

Рубльов

преди 4 години

Ще им се на джуджето и Ердьо !!!

206

Анонимен

преди 4 години

Такива тълпи от напиращи да пресекат границите на Европа в търсене на по-добър живот все повече ще се засилват , защото не е само заради войните, но това преселение е икономически -географски предопределено - влошаване на условията на живот в Африка и Близкия Изток,.незачитане на човешките права, климатични промени.... изчерпване на природните ресурси, недостиг на вода и храна. .... Европа, Америка и някои части на Азия са богати, всеки ще иска да емигрира там

205

Анонимен

преди 4 години

Е, СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАЩО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НАПУСНА ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ!!? Нека си пишат, че британците не знаели какво е Евросъюз или се подвели от приказките на популисти! Хмммм, знаят те всичко, ама онези от Брюксел се опитваха 3 години да ги изкарат ***. НЕ УСПЯХА!! Да му мислим ние, които ще попълваме данъка на UK и ще поемем тяхната квота от задължителни имигранти. Меркел ще ни задължи!

204

Анонимен

преди 4 години

Мерел да отиде в Израел и да обмени опит - как се пази граница на държава и да приложи този опит и в ЕС!

203

Анонимен

преди 4 години

Какво им даваш рекет с който те изнудва Ердоган?Връщайте ги със самолети емигрантите,кой от която държава е - на самолета и чао,затвотрете границите със бетонна стена и толкоз!Тези пари са на европейските данъкоплатци,защо хи харчите за агресивни диваци, изгонете варварите от ЕС,защото ще имате големи проблеми с тях по-късно!Вие нормални ли сте да продължавате да ги вкарвате и да плащате?Блокирайте турските стоки за ЕС,ако е необходимо,но не плащайте рекет!

202

Анонимен

преди 4 години

Вие нормални ли сте? Ако приемете бежанците ,ще се юрнат още повече талази към Европа!Вие знаете ли какво е азиатска диващина?Питайте Балканските народи,те знаят от опит и почти 500г. робство.Унгария и Полша са адекватни на проблема,затваряне на границата и строеж на бетонна стена,която ще ви коства по-малко,отколкото да пръскате парите на европейските данъкоплатци за тези варвари!Те дори не са сирийци,които бягат от война,а сбирток от афганистански главорези и ислямисти от Африка и Азия.