79

до 78

преди 4 години

ЧЕТИ!

78

Анонимен

преди 4 години

До До Гаро, коментар 76Човекът има познания на кокошка - бърка ги отделянето на Словения, войната в Хърватска, гражданската в Босна/една от най-гнусните/ и Косово. А може и просто да си *** със задачи, знае ли човек.

77

До Гаро, коментар 76

преди 4 години

Ти луд ли си бе мен. Югославия беше бомба със закъснител. Сърбите потискаха всички които бяха във федерацията. Хърватите не можеха да ги понасят. Да не говорим за етническите унгарци във Войводина. Било мирно и спокойно. Ти просто си невеж кумуняга.

76

Анонимен

преди 4 години

шиптарите 90 - г бяха налазили с оръжие всички съседни на босна държави . как се бяхабарикадирали близо до скопие и искаха провъгласяване на муслимска държава , та им подарихме тогава един танк на македонците , че нямаха никакъв

75

историята първо

преди 4 години

първо това е разказ на босненка , във връзка с пътуването и до роднини и сформированията на аркан и усташи прочее , възможно да е имало извращтения възможно е да не , ако не се бяха противопоставили хърватите, границата на босна щеше да обхваща и хърватия под американско давление така написана статията не е правдива

74

Анонимен

преди 4 години

do 78ти *** ли си или *** ?

73

Анонимен

преди 4 години

39 годишна сега, арестувана 1992, тост преди 28 години, значи е била на 11 години-женена и изнасилвана била многократно.Абе тия кой будалкат!!!

72

До 50

преди 4 години

Дания също си спасява евреите. А за хърватите, много оскотял народ, изглежда има нещо вярно, че са сармати... Най-тъпите филми, които съм гледал са хърватски, егаси и мисленето имат тези хора... Но пак са по богати от нас, сигурно защото са католици, знам ли...

71

Гаро

преди 4 години

Може ли някой да ми каже кой насъска шиптарите срещу сърбите,кой разпарчетоса Югославия една спокойна и толерантна толкова години страна и кои бомбарираха цивилни в Белград??? И най големия проблем и най голямата обида за евреите е че са ги карали да работят!!!

70

гост

преди 4 години

До Карлсон от покриватова, че са се освободили и борили да се освободят, не означава, че трябва да издевателстват над своите, или чужди. Ако *** беше на мястото на тази жена, дали пак така щеше да говориш? Или щеше да искаш всички да разберат и да ти помогнат виновните да идат зад решетките? Игнорирането на проблеми, които не ни касаят пряко, води до изкривеното разбиране за демокрация, което ни е довело до това чувство на коравосърдечност спрямо неволите на другите. Жалко, много жалко

69

.!.

преди 4 години

Честно казано повечето хора ги боли фара за такива неща! Ха да не кажа, че 99% от хората по земята ги боли фара за тия неща! Доказателства мога да дам, но не си заслужава! Та единствената поука която требе да се изведе от тука е оправай се сам! Ако стане нещо такова или си готов или разчиташ на късмета си! Ако уживееш от нещо такова и си умен то може да си отмъстиш! Ако ли не кво ти дреме! Та така! Друго няма какво толкова да се умува над това!!!!

68

анонимен

преди 4 години

До Karen martinИ следва изненада...Няма пари в сметката! Пробвай в махалата!

67

Карлсон от покрива

преди 4 години

До АнонименЧети и за сърби над хървати и ..над българите, че историята им е от 1919 г., за българите от 1913 г.., балкански "хуманисте"! Хърватите виновни?? Отърваха се от югославското иго!!

66

Karen martin

преди 4 години

Имате ли някаква финансова криза? Имате ли нужда от заем за рефинансиране на вашия дом? или да разширите бизнеса си? Имате ли нужда от заем за уреждане на спешни дългове? Имате ли нужда от заем, за да изплатите сметките си? и др. Вземете заема от $ 2 000 до $ 150 000 000,00 USD / EURO / POUNDS, тук, в HARRY CYRIL FANM FIRM, ние даваме заем в размер на 2% и Пари, преведени във вашата сметка в рамките на 3 часа след одобрение. Ако се интересувате от получаване на заем, свържете се с нас чрез електронна поща: harrycyrilloanfirm93***yahoo

65

до 79

преди 4 години

Да бе, верно затворили 3 места- сега погледнах новините. Ужас. Ще търсим други.

64

неам думи

преди 4 години

Един се гордее,че е българин,друг се срамува,че е българин!Върви я разбери!!

63

до 74

преди 4 години

И Кама Сутра ли затвориха?! Аз гледах видеото с акцията от Велвет, за Кама Сутра не знаех. Еее, аман... Съсипаха я тая държава. Относно статията- в САЩ за подобни случаи дават по 8 милиона долара обезщетение- разтърсете се.

62

Факт

преди 4 години

Ами точно хърватите са добре известните усташи - по-големи изверги от тях са били само болшевиките !

61

64

преди 4 години

Хърватска е по-добре от БГ-то, но нищо повече. Хората са с близък до българския манталитет и това е проблема. А Чехия е доста по-напреднала страна.

60

Нобел

преди 4 години

А бе я кажете за усташките концлагери в които са резали глави с трион.