7

!!!!!

преди 4 години

Американската мечта е реда и манталитета, не къщите и парите.

6

noFreeman

преди 4 години

страхотна новина... слизам на долния етаж да си направя още едно кафе в чест на това... когато американци умират ми е кеф на душата, а така олеква и на душите избити от самите американци по цял свят... слагайте минусчета, но това е самата истина!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Да, така е, и за Помпей, и за Лисабонското наводнение, и за Мерапи, и за Фукушима е виновен! Помпей ли казах? Не бе, имах предвид жабарчето Помпео!

4

Анонимен

преди 4 години

Ами така ще е, докато строят къщи от талашит! Такива торнада ще нанесат щети където и да било, но там, където строят от гредички и плоскости е ужасно!

3

Анонимен

преди 4 години

Не е виновна природата. Сграда на няколко етажа, а сред останките няма и една бетонна колона, нито една пръчка арматура, нито една тухла! Това ли е американската мечта?!

2

Патриот

преди 4 години

От едно от торнадотата е изпаднал руски паспорт ,установено е ,че това е руски агент към ГРУ на име Ураган Ураганович Торнадовски,същия е заподозрян и за нанесени щети при предишни урагани в Маями ,Калифорния и Тексас!Най-вероятно имат тайна база някъде в недрата на Апалачите!Влезнал е със фалшив паспорт от шоколадово яйце киндер сюрприз!За същият този се подозирта че е организирал мрежа от вихрушки и във БЪлгария!

1

Анонимен

преди 4 години

Жалко за хората и сградите,Бог да ги прости!