35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

РЕКЕТА Е ОТ РУСИЯ!ТУРЦИЯ , САМО Е ПРОВОДНИК ....ЩОТО НЕМА ПОЛЕЗЕН ХОД!КОЙТО Е ПРИЯТЕЛ НА ДЖУДЖИ....ВИНАГИ ГРИЗВА ДРЪВЦЕТО....ХА,ХА,ХААААААААА...И ЕРДО ГО НАУЧИ ...АМА КЪСНО!

34

Анонимен

преди 4 години

До 12_5; А стиска ли ти? Можеш ли? Тогава недей говори, направи го. Да видим какво става. Направи го де....:)

33

Ех ЕРДОГАН, ЕХ...

преди 4 години

Сега щеше да изпартиш 150.000 сирийци, афганистанци,сомалийци,либийци,иракчани на българската граница за да видим как ще се организират европейците българи с висок сатус на ум и умения.Не съм съгласен с твоята политика спрямо България.Българите винаги са били, са и ще бъдат врагове на Турция и турците, трябва да им се покаже що е това омраза.Да разберат,че омразата се консумира студена, в нея няма душевност и топлина-както в българина.Това племе от добро не разбира.Хора да насочим на там мигрант

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен29;Много си умен бе ***.Но забравяш,че:1.Тези хора бягат от бомбите на именно тези държави които сега не искат да ги приемат,включително и България.2.Тези народи са на този хал поради намесата на тези държави във вътрешните им работи и сриването на държавите им в услуга на Израел. 3. Още преди ООН да приеме резолюция за Либия френските ВВС започнаха да бомбардират Либия и още на другия ден се настаниха в най-богатия на петрол регион. 4 Спират войната, изграждат градовете им и край.

31

arsenalfc

преди 4 години

Ми щом за тъпата гърция сега отпускаш 700млн евро за няколко мигранта, нормално е Турция да иска и 50млрд за тези 4 млн, които държи.

30

Анонимен

преди 4 години

"Ако пък лежанците бягат уж от война и бомби..ето решение. В далечният изток ( хабаровск- якутия) няма война , гаранция никой няма да ги бомбардира!"------------------Малииии колко си умен. Кухи решения на чужд гръб. Да не си собственик на далечния изток (хабаровск-якутия)? Явно не си. Пита ли Путин дали е съгласен?

29

Анонимен

преди 4 години

27 ми,Откри топлата вода.Само на стадионите им казват бежански център. И разпитите се водят от професионални психолози и мигрантите се проверяват от кадри на службите по сигурност.Иначе си прав.

28

Анонимен

преди 4 години

Връщане на мигрантите със самолети и черен печат за 10 години за влизане в ЕС!Точка!Ако трябва ЕС да удари санкции на турските стоки и да затвори границата с Турция,вместо да ляга в краката на Ердоган и той да ги рекетира и върти на шиш!Ердоган лъже и за броя мигранти,за да точи повече пари от ЕС,но тези пари,ще ги плащаме НИЕ - европейските данъкоплатци!Стига турски,анадолски номера!Край!И веданага да се построи една стабилна бетонна стена на границата с Турция!Веднага!

27

Анонимен

преди 4 години

Прав си. Ердоган рекетира ЕС с мигрантите, Лойко е посредник, а Веждичката - на барабана задната пръчка, главен глашатай.

26

Анонимен

преди 4 години

Гърците да съберат бежанците на един стадион и да ги разпитат кой от къде е,откъдето кажат,че са,там да ги транспортират със самолети и да им връчат по една бланка на техен език,че ЕС не приема мигранти и че са нарушили закона,влизайки незаконно в Европа за което ги чака съд и затвор!Докато ЕС не спре да играе по свирката на Ердоган и да му плащат рекета,който той иска,няма да спре потока мигранти,няма да спре и ако ЕС не предприемат твърди мерки и връщане на мигрантите там,откъдето са дошли!

25

Анонимен

преди 4 години

Играта е много сериозна. Пари без ангажименти Ердо няма да получи. И форумната пропаганда, как Борисов едва ли не, се е съгласил да лобира не отговаря на истината и се спуска от центъра зад Турските интереси. Това което казва Димов, го знаят всички европейски политици, и две мнения за това, че не трябва да се допуска реализация на плановете на Ердо няма. Има леки различия как точно да му се противодейства.

24

12_5

преди 4 години

България трябва да е на страната на Гърция и Ес!! Ер..трябва да усеща дебелиятАко пък лежанците бягат уж от война и бомби..ето решение. В далечният изток ( хабаровск- якутия) няма война , гаранция никой няма да ги бомбардира!! Там и 50 млн ще се съберат!!..ама..няма там да лежат и готованстват

23

Анонимен

преди 4 години

До тук Аскера унищожи повече техника и жива сила, от колкото въобще някога е имало в Сирия. Странно обаче подконтролната от САА и съюзници територия не е мръднала съществено. За собствените си загуби, Турция вероятно лъже. Керевани техника навлизат и изчеават, а жертви под 100 турски войника. Не брои тези които подържа на терен или ? А като свършат кой ще държи позициите в Идлиб.

22

Анонимен

преди 4 години

Вярно е за етническото прочистване на Ердоган но ето го двойният стандарт на Борисов, САЩ и ЕС. Когато беше Милошевич в Югославия всички скочиха срещу него и САЩ бомбиха Белград а сега дават пари на Ердоган.

21

Анонимен

преди 4 години

Турция да се изнася от Сирия,сирийците нито са канили турците,нито искат Ердоган в страната си,сирийците казаха дори,че се страхуват много повече от турците,отколкото от кюрдите,освен това, турците убиват сирийци и нямат работа в Сирия турците,да си ходят в тяхната държава!Само проблеми създава на всички държави Ердоган!

20

Анонимен

преди 4 години

Браво на Димов.За коректния анализ и краткото и ясно описание на стратегическите цели на Турция в цялата игра.

19

Osman

преди 4 години

Докога ще давате този дядо с неговата по простата причина, че и вижте. Армията на Есад е 2/3 унищожена, а утре Путин ще стисне ръката на Ердо и Идлиб ще стане турски вилает официално. А режима на Есад заменен с протурско сунитско правителство до месец. Това ще се договори още утре, а този дядо заговорил за Ал Шам. Казва се Аш Шам, защото след Ал има дума с Ш, т.е. Аш Шам.

18

Да попитам

преди 4 години

А Надежда Нейнска-Михайлова защо не е експулсирана от Анкара,преди полувин година и свърши мандата като посланик!?

17

селям алейкум

преди 4 години

Браво на бившият консул ! Намери се един да каже "Царят е гол !"Съвсем различно от ли3ачите на Бойко ...

16

12_5

преди 4 години

За денонощие около 1000 турски камиона минават през капитана на път за ЕС!! Около 25 000 на месец. При средна стойност на стоката 50 хил ев..на кам ..около 2 млрд ев на месец- износ!! Ако Бг им спре камионите , през Гърция посмъртно няма да ги пуснат- Турция увисва!! Наши почти не возят за там( турско)..ето контракоз на ЕС! Пускаш лежанци- спираме камионите!! Европа ама за никаква турска стока не е на зор!!.. може без локум и шербет