32

до #34

преди 4 години

Минимум 2ма заразени в ВМА София !!!

31

Анонимен

преди 4 години

Грипа идва- Борисов е виновенКороната не идва- Бойко виновенНямаме доказан случаи Ковид-19 - лекарите виновниЩом знаете толкова много отидете и лекувайте хора вместо лекари,рептили такива!!

30

Па да

преди 4 години

До Па даИсках да кажа ,,Да не пристигне".

29

Па да

преди 4 години

Дано да пристигне и в България. До затоплянето на времето има още малко време до тогава грипните вируси умират по бързо заради топлото време. При зимния сезон могат могат който се е залепил на човек или на материал може да живее най-много 3 часа.

28

№@!

преди 4 години

Това е манипулация на ГЕРБ. Казаха ви го от прзидентството на Радев. Край. Точка. Няма страшно.

27

noFreeman

преди 4 години

нали си го казаха, че нямат тестове и не знаят какво да изследват... тук нищо не се прави освен говорене пред масите по телевизията - по света вече го казаха, че е 3,5 по смъртоносен от всеки грип... затова ни го насаждат че има грипни заболявания много и че те са по опасни от коронавируса... за да може умрелите да са си по стандарт... по смешна държавица няма на планетата!!!!

26

men

преди 4 години

да кажат как успяха да разпространят стотици милиони тестове по целия свят... в българия кой ги внася и разпространява по болниците? да не се окаже че нашите немат никакви тестове?

25

Анонимен

преди 4 години

Много по-голяма е смъртността от 3.4%. Повечето случаи са все още активни. Вижте съотношението починали/излекувани: Ю. Корея 33 починали / 41 излекувани, Италия 79 починали / 160 излекувани, Иран 77 починали /435 излекувани, САЩ 9 починали / 9 излекувани

24

чудя се,

преди 4 години

ако действително у нас има само единици заболели (за 0 е абсурд да говорим), дали пък именно грипът не неутрализира короната?Доколкото зная е установено, че от два вируса единият вирус надделява.

23

хехе

преди 4 години

До АнонименТо при нас и да се каже и да не се каже паника винаги ще има.

22

Анонимен

преди 4 години

Има Coivd-19 у нас, но лъажт че е Грип-Б, за да не създават паника.

21

Анонимен

преди 4 години

19 е прав. Един с кола от Италия може да зарази 200 в КАТ. Трябва да забранят всички масови мероприятия.

20

Анонимен

преди 4 години

Географията не е американска наука, но управляващите все пак би трябвало да погледнат картата и да видят, че Малко Търново и Лесово не са на границата ни с Иран.

19

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че индивиди на много ниско ниво коментират. Това нормално ли е, постоянно да се плюе, оплюва, грачи. Пред КАТ какво било, пред Шипка било друго. Абе хората ви казаха, че не е препоръчително да има струпване където и да е, на много хора. Обаче се продължават с политическите простотии. Прикривали, не знам си какво, какви ли не внушения идващи от Позитано. Кой и за какво има да прикрива, след като си е световен проблем. Ненормално поведение.

18

селянин

преди 4 години

не знам корони морони ама такъв махмурлук ме гони че сигур ке си заминем ако не пинем поне половинка

17

ОСТАВКА

преди 4 години

Щом е така, защо отмениха официалната церемония на Шипка.....................а в същото време пред КАТ е цирк?!

16

Емигрантка

преди 4 години

Ами току що го регистрираха и обявиха, явно разбраха че номера с прикриването няма да мине- сага ако изследват всичките грип Б болни то ще се окаже че са повече от всички в Европа заедно от корона вирус

15

Анонимен

преди 4 години

само да не се окаже, че тая силна грипна вълна не е тип Б ами тип корона... след време разбира се, че то в тая територия трябва мнооого време на някой да му светне лампата и да направи сметката 2+2 = 4. и това когато в цял свят тръбят ежедневно за тоя вирус. наще блеят в друга посока и ще се правят на ощипане после. сигурно президента пак ще им е виновен...

14

Анонимен

преди 4 години

Мани изгодата, ами короната ша изпразни хотелите на гангстерите.

13

Прилеполог

преди 4 години

Прилипети имат имунитет, защото ядат ферментирали плодова, които съдържат алкохол и затова спят по цял ден.