8

Анонимен

преди 4 години

"Хората, които въведоха и разработиха тази тол система у нас, никога през живота си не са заплащали пътна такса на моторно превозно средство по-голямо от лека кола, те нямат представа нито как се заплаща, нито защо се заплаща"С премиер еднокнижник - толкова. Пак че са виждали кола и асфалт.

7

От Германия

преди 4 години

Проблемът е ,че седемте процента комисионна на шишо Пеевски са му малко...

6

Анонимен

преди 4 години

Парадоксът е налице- системата била най- модерна , но създавала проблеми , ами нали тръбяхте ,че е в служба на шофьорите , няма проблем да ползват системата ,всичко е тип-топ ..сега какво се оказа ,къде е причината? Сетих се- в лошия "матрял"..обаче нещо взеха нещата да се изплъзват от "знаещите и можещите" май тези ,дето искат да ни управляват се оказаха от "матряла" ,ШЕфът им - специалист по всичко , да види там къде се къса нишката на "Прогреса"

5

Анонимен

преди 4 години

А Бойко се усмихва и мисли за нови такси и комисиони.

4

Анонимен

преди 4 години

Герберите пак са окрали едни пари. Барселона ще черпи - още български милиони ще се завъртят в оборота на тамошния пазар.

3

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, всичко ще тръгне.

2

Анонимен

преди 4 години

Мафия начело на държавата.

1

Австриеца

преди 4 години

Да не би да Вие хванал Корона вируса че се мъчително с Австрийската толкова система да се мерите.Австрийската инфраструктура в България може да се построи след 150год