8

Анонимен

преди 4 години

До DAI"Първата бежанска вълна са иранци и афганистанци"Иракчани а не иранци. Всички мигери които идват са все от страни разрушени от САЩ. И всичките са получили пари за пътуването от Ираел. Също и израелски НПО-та ги трафикират.

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА бе гений. Ако европа въоражи "бежанците" те няма да се бият в Сирия а в Германия, Франция, Швеция и други ислямски страни.

6

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се дават милиарди отново на турците за хуманитарна помощ няма нужда той пак ще изнудва , по добре да се дават за екстрадиция по местата им чрез самолетни компании , както са ни правили нас едно време с черните печати в Европа , чисто и просто.

5

Анонимен

преди 4 години

Нещата са прости ако има желание да се реши правилно проблема.С изнудвач не се преговаря .Затварят се границите към турция и се налагат санкции. По границата да се стреля и арести с депортиране при незаконно преминаване.Турция ще клекне до месец и ще изтегли окупационните войски от Сирия и се решават всички проблеми.Останалото са решими детайли.

4

Анонимен

преди 4 години

Нормалното решение е Европа да вземе страна в конфкикта и да мобилизира бежанците мъже. Ние спокойно можем да го въоръжим, ако ЕС плати, вместо да троши пари в Турция. В момента България влиза в оптимума по отношение на пренаселеност и свръхпопулация. Трябва да се изчака още няколко години, да си заминат сегашните пенсии за да се решат социалните системи. Трябва само охрана на границите, което е въпрос на политика и въоръжение.

3

Ива

преди 4 години

Па пуснете ги да минат хората... Като се изсипят в западна Европа и имя няма за няколко седмици ще паднат тези лево-либерлани-*** правителствата и Меркел и ЕС-то и то...По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да построим, пиши ни бегали.

1

Анонимен

преди 4 години

Северна Македония е загубена за България в сегашния вид но ГЕРБ и ОП повтарят че трябва да се интегрира. Тя се интегрира но с Албания а не с България. Колкото по-бързо се подели между България и Албания толкова по-добре, а не да се интегрира. Демографската криза идва от разрушаването на държавната икономика и махането на визите и съответно това е решението. В противен случай докато построим капитализма, страната ще изчезне.