9

Хаджи Генчо

преди 4 години

Не знам колко души от участващите в тази анкета са ходили из нашите т.н. гори? При разните изследвания, анкети, допитвания, студии, не си спомня някой да е тематизирал връзката гора-въздух или гора-вода. Просто темата "гора" в България се игнорира под различни предлози. И защо да не се съгласим с 8? Ако бяхме свестни, щяхме да направим вериги и да спрем вахканлията.

8

Чукундур

преди 4 години

Да не настине и да не се мине! Виц:Нане отворил берберница(бръснаро фризьорски салон)Обаче Вуте умирал от завист.Казал на жена си.Пено вземи ми закови един пирон в главата да отида да са подстрижа при Нане и да му чупя машинката.!? Секишлар няма да са обиждате ама не сте хубав народ.

7

До 6

преди 4 години

,,..Не съди са другите по себе си! Другите са нормални хора...''

6

До 5

преди 4 години

Не съди са другите по себе си! Другите са нормални хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Българинът най се тревожи да не би комшията да си купи по-нова кола,или да си вдигне по-голяма къща и ,,да дръпне напред с материала''.Всичко друго му е през хея.

4

kreti

преди 4 години

Докато *** като Гроб са на власт , хората ще ги е страх за всичко , не че тия от БСП са по красиви. Но Гроб доказа че са по зле!

3

аз-ът

преди 4 години

И най-вече : да не го прередят на опашката, да не свършат промоциите в кварталния магазин и съседа да не му надраска колата. Притесененията на *** са да не натине и да не се мине.

2

Анонимен

преди 4 години

Българите се тревожат повече от средния гражданин на ЕС за състоянието на околната среда, защото Европа се отоплява с руски газ, а бедният български гражданин хвърля в кюмбето каквото му падне и комините в Бг пушат-ли-пушат.

1

..

преди 4 години

А някой да прави нещо по въпроса? Реални мерки не се вземат.Всичко е само на хартия и в бъдеще време...