138

Анонимен

преди 4 години

След0 като се разбра, че Боко нищо не е свършил в Анкара, за там замина председателят Мишел.Освен това, понеже се похвали, че у нас всичко е наред с бежанците, не му дадоха пари. Гърците получиха 700 милиона евро.

137

venix

преди 4 години

Тоя па кво е прегръща все едно му е първа любов. :D Има етикет, Бокоооо, Боко! Ама ти си си се.лянд.ур по принцип и не ги разбираш тия работи.

136

За Боко подгъзника

преди 4 години

Интересно защо НИКОЯ медия в България не преведе една МНОГО ВАЖНА реплика на Г-жа фон дер Лайен: Wir stellen Bulgarien 10 Mio. EUR zur Verfügung, um Flüchtlinge aus der Türkei aufzunehmen. или Предоставяме 10 000 000 евро на България за настаняване на бежанците от Турция.

135

Анонимен

преди 4 години

Руският потгъзник Радев ще се пръсне от злоба, никой не го търси за нищо. Само Боко търсят. Поне една протоколна среща да имаше с него. Горкият.

134

До Я па ти..

преди 4 години

Знаеш колко милиона ще ти костват тези тестове, безплатно е само сиренето в мишият капан. Ето това е Боко-мишка в турски капан! За глупости разпиляха милиони, за 1000 теста ли нямат пари тези мошеници? Навремето имахме завод в Сандански за медицински консумативи, тези продажници и него унищожиха. Цялата държава унищожиха и станахме вилает на Турция, този *** затова пътека направи до там!

133

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 136 Как да е нямало резултат от срещата Борисов Ердоган. Прочете ли колко маски и защитни облекла против новия вирус ни дарява Ердоган ?

132

Я па я..!

преди 4 години

Борисов титан , а Корнелия мишка , ама гладна..

131

Анонимен

преди 4 години

Веждито си призна тази сутрин по БТВ,че не е имало никакъв резултат от срещата м/у ББ и Ердо.Или по-точно,имаше обратен резултат на желания-Ердо пусна още повече мигранти към Гърция.

130

Анонимен

преди 4 години

Глашатаят на Балканите тръби навсякъде,че е разрешил проблема с мигрантската криза. Аланкоолу,бежанците дори не помислят да влизат в България,защото на тях им е известно,че тя е един обран бостан. Продуха с авиона стотици,милиони лева,така необходими за болни деца,пенсионери и други слоеве от населението ни.Тича "нашият",прегръща,целува и не го е грях,че опропасти държвицата ни.Близо два милиона българи,че и по вече,живеят на ръба на оцеляването.Какъв сурат трябва да имаш,за да гледаш хората?

129

Бай Хой

преди 4 години

Гърците ще получат още 700000000 Евро към милиарди те от по-рано, а бай *** Български - потупване по рамото пред строя от ЕС. ***, но упорит...

128

Щом се стигна,

преди 4 години

българският бай *** да им дава акъл какво да правят в Брюксел, представете си какви капацитети управляват ЕС!? ЕС убива Европа!

127

Нищо ново

преди 4 години

Всяка криза - с мир и с плащане на Ердоган. А Бойко - посредник. Това е Бойковата дипломация. А Гърция просто си блокира границата. Кой действа по-добре, преценете сами.

126

Анонимен

преди 4 години

С всички люшкания , хвалебствия, посещения на високо равнище, това което се вижда с просто око е, че Гърция е много по - горда, хуманната и демократична в сравнение с България.

125

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕРЛАЙНЕН

преди 4 години

МУТРАТА БОРИСОВ СЕ РАЗБИРА ОТЛИЧНО С ЕРДОГАН, ЗАЩОТО СА ОТ ЕДНА ПОРОДА. ТУК ИГРАЯТ ПАРИ,НАРОДНИТЕ НИ ПАРИ! ЕРДОГАН Е УМЕН И СИ ЗНАЕ ИНТЕРЕСА. КАТО С БОКО ИМАТ НЯКАКВА ЛИЧНА ДАЛАВЕРА, ОТ КОЯТО ПЕЧЕЛИ - ЗАЩО НЕ. ТИКВАТА НЯМА НИКАКВА ЗАСЛУГА ЗА "СПОКОЙСТВИЕТО" НА НАШАТА ГРАНИЦА. НИКАКВА! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТУРЦИЯ УМИШЛЕНО НАСОЧВА МИГРАНТИТЕ КЪМ ГЪРЦИЯ. МЕЖДУ МИЦОТАКИС И ЕРДОГАН НЯМА ДАЛАВЕРА.НАШИЯТ ПРОДАЖНИК НЕ СЛУЧАЙНО ХУКНА ПРЕЗГЛАВА ДА СЕ СПАСЯВА ПРИ ТАЙПИ,НО НЕ Е СИГУРНО ДОКОГА.ЕРДОГАН СИ Е ЕРДОГАН

124

Анонимен

преди 4 години

Василий Божков с поздрав за 3 март във фейсбук и обещание за скорошни интересни случки...

123

друг руснак

преди 4 години

До Анонимен 136Внимавая,моля ти са,щото от каймак до кайма разликата е буква една.

122

rusnak

преди 4 години

Ок, айде тръгвай за детската градина и да слушкаш.

121

Анонимен

преди 4 години

Хайде поговорихме се, видяхме кой колко струва, остани в танка, той ще те отведе към райски местенца.

120

rusnak

преди 4 години

Глупав пример, но да те успокоя, аз главата си от танка не показвам защото съм зает с управлението му и прицела към бо/клуци.

119

резултат

преди 4 години

Видяхме се,побъбрих с преводач и най-важното-СНИМАХ СЕ!!!