171

venix

преди 4 години

Така са богаташите. Гледат мизерията от високо.

170

Анонимен

преди 4 години

Колко са щастливи на снимката предполагам че е имало шампанско Дон Периньон разходка с въртолет!

169

7

преди 4 години

Пълни глупости - да разчиташ на добронамереността на агресора , който използва жива сила !

168

До десния

преди 4 години

Защото народа е десен, затова ли тези мош.еници не смеят да направят един референдум и да попитат народа каква политика иска. Преди избори лъжат и мажат, и после си правят каквото искат. Народа не е десен, а глупав, проф. Христов го каза -80% ***, ето това са електората на Боко, те ще затрият България, защото са пр.ости кра.туни, като тебе! Какво ти донесе дясното - просия, молим се за парче хлебец от джендърите в Брюксел! А имахме всичко!

167

Ако Хитлер беше

преди 4 години

щеше да ги приеме всичките, даже да не бият път, щеше да им направи лагери по родните им места. Либералите сами създават почва за нов Хитлер, в Германия вече има наченки.

166

Анонимен

преди 4 години

обяснявам като за селяниКаквото и да пишете Бойко ще побеждава пак и пак, защото българския народ се промени в последните 15 години ... от народ на селски комунисти-неудачници, българския народ постепенно се превръща в народ на работещи, амбициозни собственици, а тези не обичат русия и комунизма.Имаше огромен вакуум за дясна партия когато СДС се разпадна - Бойко зае това пространство и оттогава само побеждава за ужас на селските комунисти.Българския народ доказа, че е десен !

165

Ива

преди 4 години

Па пуснете ги да минат хората... Като се изсипят в западна Европа и имя няма за няколко седмици ще паднат тези лево-либерлани-*** правителствата и Меркел и ЕС-то и то...По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

164

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя от ангажименти не може да прескочи до Барселона!Раздава се за нас и това си е!

163

Йорг

преди 4 години

Истината е че БГ е миролюбивна страна а и хората са много толерантни и гостоприемни. Само че бежанците не го знаят. Така че кажете на премиера по кротко с похвалите да не се разчуе.

162

true

преди 4 години

Има международни закони за бежанци от война, подписани са от всички - всяка съседна държава е длъжна да приеме бежанците(в случая Турция),наставняват се по границата и ООН осигурява абсолютно всичко - палатките, одеяла, храна,доктори. Тези които пуска ердоган са джихадисти които бягат от Путин и Асад и Европа е поела отговорност да ги закриля, щото тези другари работят за европа да махнат Асад, понеже е русофил, те държат петрола на Асад и си делят с ердо, така че нищо общо няма с бежанци цивилни, стига сте се връзвали на сапунени опери.

161

bwwffff

преди 4 години

има ли някой да слуша този ненормалник който ни затри държавата,"добросъседство и мир" е тактика на надупване и събути ***, ама на наш гръб, за простия матр'ял няма грам хлебец, даже маските и каквото дал ердоган за короната е пак за управниците, за нас няма ни маски, ни лекарства, при епидемия просто ще ни оставят да си мрем, няма хич да се харчат за нас.Все бива прости *** толко прости сами да си режат клона нема по света.Вместо да затворят границите на ЕС и да сритат ердоган, 27 държави ще се надупят ще му налеят още милиарди да си води войни в сирия..

160

Анонимен

преди 4 години

Добре че наще пичове от армията ги обираха и биеха даже боси ги събуваха !

159

мишо бирочето

преди 4 години

порко кажи за десете милиона евро и за десете хиляди баджанци които си обещал да приемеш. в чии джебчета ще потънат паричките? къде ще настаниш муджахидините? ще ги тестваш ли за болести? кой ще ги храни? за колко?

158

Поручик Ржевски

преди 4 години

Великия дипломат от охранителна фирма Репон. Как обаче го възприемат гърците - Отчаяни хора се използват за пионки....Защото дали Азия ще ни залее през Гърция или директно - все тая

157

Анонимен

преди 4 години

ИНАЧЕ КАТО В ГЪРЦИЯ - 700 МИЛИОНА ЕВРО.

156

Идеалист

преди 4 години

Тези емигранти не само сирийци, както изглежда те са най-малко. Повечето от тях са прогонени от войни и разрухи причинени от САЩ. Да ги натоварят на кораби и да ги закарат пред Статуята на свободата. Колкото до Турция се питам какво търци в Сирия и кой е поканил там войските и'?

155

Идеалист

преди 4 години

Тактиката на ББ е подлизурство.

154

Анонимен

преди 4 години

Много са прости, с тия пари от ЕУ могат такъв модерен затвор да спретнат и вътре да потъват, потъват емигранти, дето никой няма да се заинтересува какво става с тях.

153

Анонимен

преди 4 години

В Гърция не е по - добре. Тях ги спаси ЕС само защото не искаше да загуби евтините а иначе великолепни курорти на гръцкото Средиземноморие. А те с Ердо да внимават, нека проявят малко повече дипломатичност, един вид да се проявят като добри византийци, умели в хитростта и витийството. Това уж им било запазена марка, нали все с това се фръцкат. Повечко ум няма да е излишен, защото доста от островите вече се напълниха с мигранти. Това трябва да спре дотук.

152

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО Е РОБ НА СТАРАТА ГЕРМАНСКА ИЛЮЗИЯ ЗА ДОМИНАЦИЯ НАД БЛИЗКИЯ ИЗТОК ЧРЕЗ ТУРЦИЯ И ПЕТРОЛ ОТ ИРАН. ТАЗИ ГЛУПОСТ ОЩЕ ВИТАЕ В РАЗБЛУДЕНИТЕ МОЗЪЦИ НА ДЪРТИ БЕКАПЕНДЕЛИ ТУК И В ГЕРМАНИЯ.