48

ХМ!

преди 4 години

ЗАЩО ТОЧНО НА ТРЕТИ МАРТ ГИ Е ПОКАНИЛ ДА БЕШЕ ГИ ИЗВИКАЛ ДНЕС УТРЕ НЕ Е ТОЛКОВА СПЕШНО ИЛИ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ГО НАКАРАТ ДА ГОВОРИ ПРЕД БЪЛГАРИТЕ ЗА ТРЕТИ МАРТ ЧЕ И НЕ СА МУ НАПИСАЛИ КАКВО ДА КАЖЕ - ЗА МЕН ТОВА НЕ Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН - НА ПРАЗНИКА ПРАВИ ВСИЧКО ДРУГО НЕ И КАКВОТО ТРЯБВА ТОВА Е НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ - ИЛИ ВИЖТЕ МЕ КОЛКО СЪМ ЗАГРИЖЕН А МОЖЕ ДА СЕ СРАМУВА ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ???

47

Ива

преди 4 години

Па пуснете ги да минат хората... Като се изсипят в западна Европа и имя няма за няколко седмици ще паднат тези лево-либерлани-*** правителствата и Меркел и ЕС-то и то...По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

46

Абе

преди 4 години

Детето на Борисов след време щяло да разказва, че комунистите са взели къщата на майка му.

45

Скептик

преди 4 години

Ами никому ненужен на националния празник, освен на Ердоган. Сега залъгва с някакви лидери дето щели да прилетят на браздата. То за това си има граничари бе. Ти какво си - лукова глава ли?

44

Анонимен

преди 4 години

Днес е националният празник на държавата, а нашият прeмиер така се е разработил, че бедна ви е фантазията. Разхожда и чака милост от тези, които жестоко унищожиха България с берлинския договор! Срам!

43

Анонимен

преди 4 години

Шутът явно добре ги развлича величията на кралствата

42

реалист

преди 4 години

Абсолютен предател! За затвора!

41

Анонимен

преди 4 години

Евролидерите на онези страни които си биха отбой за освобождението на страната от Османската империя -тези евролидери ли ще посреща с пита и мед да попитам -да видят колко от поканените те не са натрапници тези бежанци бяха поканени от Германия да отидат там-ами да ги пуснем -да изпълним желанието на ЕС

40

Наблюдател

преди 4 години

Истински евроатлантици насред Тракия.

39

Българина

преди 4 години

Те ще дойдат неочаквано и целия ес ще види по новините спукания ти балон' знаем че продаде нещо от България на Ердоган и ще разберем скоро какво

38

Анонимен

преди 4 години

Ам Корни къде остана,иначе аплодисменти за Б.Борисов,пичага

37

Ххх

преди 4 години

Точно на националния празник, борисов пак се прави на интересен. вместо да се качи на Шипка, както президента, той се проветрява насам натам, точно на тази свята дата.

36

ООООХ...

преди 4 години

СТИГААААА....С ПРЕИГРАВАНИЯТА ВСЕ ОЩЕ МОЗЪКА НА БЪЛГАРИНА РАБОТИ И Е НАЯСНО С ТЕЗИ ЧЕНГАДЖИЙСКИ НОМЕРА ----КАКВО СЕ МЪЧИТЕ ДА ЗАТУЛВАТЕ Г-Н ПРЕМИЕР??????

35

Анонимен

преди 4 години

Съжалявате ли, че няма мигранти?! Мога да докарам!, заяви министър-председателят на Република България. - господи защо ни наказваш, докога?

34

-

преди 4 години

От некадърност свалихте цената на газа с година закъснение! И не с 50%! И то по заслуга на Радев и еврокомисията! Сега ще ми облита с хеликоптер а не се осмели да се качи на Шипка! Всички действия са опорочени когато са водени единствено от самовлюбеното его и от страха да напусне поста защото знае последствията!Жалко за хората!

33

Анонимен

преди 4 години

Днес герб постигна пълна и окончятелна победа над коронавируса, болни няма въпреки направените 2 теста , няма и новини, мисирките радостно бегат около божествато

32

..ДАРИЛА , НЕ ДАРИЛА

преди 4 години

МНОГО Е ПО-ДОБЪР ОТ КРУШОВСКАТА КОБИЛА...ХА,ХА,ХАААААААААА

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе пък едни журналисти.....нацапани и платени *** и цукала. Напиши името на един честен, не корумпиран, не платен, средно грамотен и почтен журналист в България. Няма, нито един, а в БТВ са върха на цукалата...

30

Анонимен

преди 4 години

Хитър е като бай ***, но все пак. Това е най-доброто, което майка България е дарила в момента.

29

Анонимен

преди 4 години

Браво бе тиква! Така ми харесваш. Нека ти идва Флинтенуши на крака и Мишелчо. Те това е ролята на бегето- граничен пост на Европа.