30

Kiorsufra

преди 4 години

To vinagi na6ata armia e bila edna ot nai silnite v sveta.Ama ima druga istina 4e imame nai glupavite I prodajni politici.

29

Кюляков

преди 4 години

Те всичките ни бойни(а и не само) успехи, са в минало свършено!Настоящето- жалко!Бъдещето- Тъмна Индия...

28

тя

преди 4 години

Но търпи поражение от *** политици !

27

Псевдо ШИВИК

преди 4 години

Не беше ли същият тоз гИнерал,който караше бойците да му бъркат киреч във вилата му?

26

Чочо

преди 4 години

Точно този *** ли ще слушаме?? Този, който последните дни само глупости пише....

25

Анонимен

преди 4 години

1392 г. България капиъулира пред Турция1913 г. България капитулира пред Турция, Румъния, Гърция и Сърбия.1918 г. България капитулира пред Англия, Франция, Гърция и Сърбия.1944 г. България капитулира пред Англия и САЩ.

24

Анонимен

преди 4 години

Чукундури само това е българия

23

Анонимен

преди 4 години

Само да подчертая, че между това да защитаваш родината си и да заложили живота си за чужди интереси по света има огромна разлика така, че генералчето да не смесва темите.

22

ШибиРиби

преди 4 години

Бая фалшиви генерали петдесет години смучеха съвецките флейти и учеха войската да коленичи на Петолъчката вместо на лъва . Аре и лево

21

С К Х

преди 4 години

Имали сме славни победи и истински герои ! Но БА беше съсипана и унищожена последните 30 години.Въоръжение и бойна техника срязана , продадена на безценица и (подарена).Съкращение (особено по план 2004 година) на отлично подготвени офицери и сержантски състав.България трябваше да си имаме силна армия.Не може да разчитаме на никого,защото времената и политическата обстановка се променят ...

20

Анонимен

преди 4 години

До 22Включително и ако са виновни за нешо :)

19

Балканиада

преди 4 години

За сметка на това има много продажни хорица.

18

Анонимен

преди 4 години

Сегашната армия няма общо с онази. Ако тогава цивилни прокурори и ченгета си бяха позволили да подслушват висши офицери, на другия ден София щеше да бъде обкръжена от танкове и слухарите изправени до стената.

17

Анонимен

преди 4 години

Не сме губели, защото някой се е спирал навреме.

16

Крали Марко

преди 4 години

Този пък с "изкривения нос" защо продължава да ги "каканиже" тези врели-некипели и то . . . в минало време !Защо не погледне нещата в сегашно време, за да се видиунижението в което се намираме и живеем ! Щом в деня на Националния ни празник, нашия министър-председател го привикват като някой слуга в покоите на Султана във Високите порти !

15

ха така

преди 4 години

Но тогава е имало българи , а сега са в чужбина....

14

Анонимен

преди 4 години

Поражения за съжаление е имало.Когато противника е по-многоброен, по-въоръжен, по-снабден.......в боя чудеса не стават! Има и грешки които смелостта и саможертвата не могат да компенсират.И главозамайване от успехите и безумен максимализъм, и интриги по върховете.Но позорни загуби Българската армия няма!!!А победите са много повече!

13

Анонимен

преди 4 години

Българската Войска , а не армия не губи битки. Тъжно е, че днес имаме такива жалки личности, изпълняващи ролята на български държавници, които всъщност са едно проксита-копои на световния заговор - като Борисов и Фандъкова, които се гаврят с паметта Българска, забранявайки със сила провеждането на Луковмарш - траурното шествие в памет на един от най-великите Български герои в историята, и в голяма степен отговорник за това, Българската Войска да няма загуби. Позор.

12

Валентин Тодоров

преди 4 години

До Анонимен ДО 12.Така е.Проблема е,че който подменя историческите факти няма как да се поучи от пораженията и грешките си и сам се осъжда да ги повтаря.

11

Анонимен

преди 4 години

До 12За наш срам трябва да добавим и загубената битката при река Брегалница във Втората Балканска война.Сърбите много се гордеят с нея и може би с право!