22

Наблюдател

преди 4 години

Ако не се бяхме освободили сега Ердо щеше да ни праща да се борим за свободата на сирийския народ и сред ония 33-*** убити аскери щеше да има доста българси! Поклон пред всички загинали за свободата на България!

21

тя

преди 4 години

Днес България от кой е зависима ?

20

тя

преди 4 години

Да живее непобедимата Руска армия ! - Освободителка !

19

тя

преди 4 години

Честит празник българи !

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ако знаехме точната дата - например на някое споразумение с Византия или със славянско племе от 681 г. или на деня, в който Ханът е стъпил за първи път на юг от Дунава, тогава наистина това щеше да бъде най-подходящата дата за национален празник.Ако имаш някаква идея, основана на логичен аргумент, за избор на дата, свързана с 681 г., сподели я.

17

Анонимен

преди 4 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКЪТ !

16

Анонимен

преди 4 години

Предполага че и доганя чества 3 март,яде Св. Кюфтаци и пие шербет,гад

15

Анонимен

преди 4 години

......той подчерта важността на Църквата и открои храбростта на Неофит Бозвели и Иларион Макариополски да се опълчат и да заявят своето желание за самостоятелност........Да, храбростта се прояви най-много след 9-ти Септември 44та година когато всеки български духовник (почти без изключения) се намаза с червената *** и стана оперативен работник от държавната сигурност!

14

Анонимен

преди 4 години

Църквата изиграла важна роля за освобождението ни като дедо български поп си дал *** под наем на Падишаха и гръцката епаршия! А след 9-ти Септември 44та година българския попски *** почервеня и стана агентура на СССР и българската държавна сигурност!

13

ГЕРБ forever

преди 4 години

Слава на Русия,че ни дари Свободата и Честит празник на всички Българи!

12

Анонимен

преди 4 години

Chestit praznik na vsichki chestni trudovi bg granichari i mitnichari, bankeri, finansisti na rbg, te sa dneshnite smeli geroi na rbg!

11

щирлиц

преди 4 години

след тия "освободждения" на българите им остана само мечтата, но не и свободата!

10

Анонимен

преди 4 години

Прекалено се политизират хората. Да руснаците са ни помогнали, но ние сме станали зависими пък от тях. Проблемът на България са вътрешните политически борби и липсата на национални приоритети. Колкото и да философстваме, нищо не се променя.

9

Антиком

преди 4 години

На 3 март празнуваме рожденния ден на руския император, разделянето на България, опита на монголо-татарите да стъпят на топло море.Не послушахме Раковски, Левски Стамболов и много други достойни българи.Денят е символ на руско робство, не на свобода.Кой е мислил, че оставя костите си на Шипка за поробването на България!

8

Свободата санчо!

преди 4 години

Какво значи свободата...? Колко е свободна България да избира без чуждо влияние? Колко са свободни хората в нея - без пари? Свободата Санчо...

7

българин

преди 4 години

Националните ни празници са 6 и 22 септември !!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Напразно са загинали толкоз хора за България!Остана само развяването на едни байраци!Сега Ердоган в като пусне азиатските орди и край с агонизиращата Българийка!

5

Анонимен

преди 4 години

Избира ме си месец и дата и го празнуваме

4

Професор

преди 4 години

Това е трагична дата! Днес вместо да сме част от една демократична държава като република Турция сме роби на комунизма. Добре че Генерала се бори успешно с комунистите!

3

Край

преди 4 години

Академик, велик приор тамплиер . Братя Българи та този човек е слабограмотен - бивш пазач на Тодор Живков. После направи охранителна фирма - балкан секюрити и паразитираше до окончателното фалиране върху една финансова институция заедно с Иван Миронов.