101

Анонимен

преди 4 години

Тъпчете само тесто и захар и до там се стига.Толкова ли е трудно да ядете само месо, риба и салати.

100

Конса

преди 4 години

Преди 6 месеца бях 90кг.Висок съм 185.Винаги съм обичал спорта.Сега съм 83кг и с добре изразена мускулатура.Тренирам 4 пъти седмично.Не ям *** и не ме мързи.На 38 години съм.Наборите ми ги мързи и си намират оправдания.Отказах бирата временно и веднага изчистих корема и паласките.Кардиограмата ми е перфектна.

99

Анонимен

преди 4 години

До 100Аз си момувам също активно и НЕ си търся съпруг. Защо си мислите ,че жените имат голям зор да се вкарват във филма с гледане на малки ***?! Особено на младини, преди да са си поживяли, да са попътували, да са финансово независими. Не мерси. Ако някога ми се прииска да си гледам дете мога да си направя мое (ако съм все още в репродуктивна възраст) или да си взема някое за отглеждане.

98

Относно снимката

преди 4 години

ДО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ОТДАВНА НАИСТИНА БЕШЕ ГОЛЯМА РЯДКОСТ В БЪЛГАРИЯ ДА СРЕЩНЕШ ТОЛКОВА ПЪЛНА ЖЕНА, КОЯТО ДА ХОДИ ЛЯТНО ВРЕМЕ ПО БЕРМУДИ ПО УЛИЦИТЕ.ВИНАГИ Е ИМАЛО ХОРА СЪС СВРЪХТЕГЛО, НО НАЙ-ДЕБЕЛИТЕ ЖЕНИ И МОМИЧЕТА ХОДЕХА С ПОЛИ И РОКЛИ И СИ ПОКРИВАХА Д/ПЕТАТА С ЖАКЕТИ ИЛИ ПО-ДЪЛГИ БЛУЗИ.Днес на всяка крачка виждам много пълни жени и моми, на които не им пука, че обиколката на ханша им е 130-160 см и носят панталони с къса блузка и дори с бюстие, което показва гол пъп.Затова снимката е подходяща

97

До Анонимен 97

преди 4 години

На теб ти изглеждат весели и неангажирани с мисли за брак и деца, но не можеш да знаеш какви мисли има в главите им. Жените са много чувствителни, когато става въпрос за младост, привлекателност и брачни шансове.Едно е да не искаш да създаваш семейство, защото искаш да си повилнееш безбрачно, съвсем друго е да съзнаваш, че нямаш финансова възможност да осигуриш нормален семеен бит и да отгледаш деца. Докато се мъчат да постигнат това, разбира се ще момуват активно, нали си търсят съпрузи.

96

Анонимен

преди 4 години

До 98Почти всички (15-20 да речем). Има и три омъжени, като двете са с по едно дете. Също така и повечето момчета са неженени (между 30 и 40 години). И жените и мъжете искат да си поживеят, да се уредят професонално, да си вземат дом първо.

95

До 97

преди 4 години

На, колко се равнява "супер много"? Две? Може би 3?

94

Анонимен

преди 4 години

До 83Покрай мен има супер много неомъжени жени на 25-30-35 години. Всички се чувстват добре и никоя не я е прихванало да ражда деца сега ведна.Въвцваше село нещата явно седят другояче ;)

93

Анонимен

преди 4 години

Я наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат.

92

,`

преди 4 години

По-голяма част са мързеливи, лакоми и мърляви. Никакъв афинитет към красота, стройност и чистота, трудът е унизителен.

91

Анонимен

преди 4 години

Некакъв разправя кви били дебелаци в щатите, абе пич, кво ме боли там кви са, и не ме интересува, казвам тука кви сме, че не е добре масово да има дебелаци. А щатите да си се оправят, там си е тяхна работа.

90

Totenkopf

преди 4 години

А снимката е на някаква цветнокожа от щатите?Хахахахахха смях

89

Анонимен

преди 4 години

Но защо снимката е от САЩ? В България такива з а д ни части не съм виждал. Мъжки търбуси - да.

88

Анонимен

преди 4 години

"Хората, които нямат проблем с теглото гледат много погрешно на наднорменото тегло."Ми да. Да се сваля е лесно. Елементарно. Иска се малко воля. Дори няма нужда от тренировки. Или хапове. Глей ся, да сваляш, а да стоиш мускулест вече е изкуство. И иска тренировки, добавки и много по-прецизно хранене, както и достатъчно почивка.

87

Аз

преди 4 години

За съжаление голяма част от българите са бедни и се хранят с нискокачествени и тестени храни, от които се пънее.

86

Анонимен

преди 4 години

Хората, които нямат проблем с теглото гледат много погрешно на наднорменото тегло. За тях това е лежане пред телевизора, мързел, много ядене и други подобни простотии. Явно им е трудно да разберат, че хората са различни.

85

Анонимен

преди 4 години

По приляга да покажете гордо мъжко шкембе.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Не е точно така. Под 25 г. всеки си е още дете в някаква степен и иска да си живее безгрижно.Но момичетата виждат как изглеждат каките им на по 28, 30, 35 г. и си правят изводите.Виждат и това, че те самите са много по-ухажвани в сравнение с малко по-възрастните от тях жени. И най-наивната си прави извода, че в момента шансовете й са най-големи и, ако срещне свестен човек, който да й предложи брак, тя няма да го изпусне. Но мачовците под 40 г. бягат от обвързване и отговорност

83

Анонимен

преди 4 години

До Някой по-долу пакЖените не искат деца ако са под 25. Ако са от някое гето това обаче не важи.

82

Някой по-долу пак

преди 4 години

повтаря мантрата, че жените не искали да раждат и да гледат деца.Толкова ли е трудно да се проумее, че няма толкова глупава жена, която да не съзнава, че най-лесно и най-сполучливо ще се омъжи преди да е навършила 25 г.,че бракът й ще се стабилизира, ако роди две деца, а също и че по-лесно се забременява и ражда докъм 25, максимум 30 г.Никоя не иска да е стара мома, освен в много редки случаи, поради специални причини.Мъжете са тези, които бягат от обвързване и искат да са вечни плейбойчета.