236

Анонимен

преди 4 години

Те руснаците хубаво го поздравяват в Сирия !

235

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е агресор в Либия и Сирия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

234

Наблюдател

преди 4 години

Ако не се бяхме освободили сега Ердо щеше да ни праща да се борим за свободата на сирийския народ и сред ония 33-*** убити аскери щеше да има доста българси! Поклон пред всички загинали за свободата на България!

233

Стар набор

преди 4 години

Браво на Гърците, хора с достойнство ! Те пазят границите си сега така, както нас са ни учили на времето си в БНА. Бежанците като се уплашат от изстрелите, водните оръдия и сълзливия газ, а познайте накъде ще се насочат.

232

Анонимен

преди 4 години

ПОСРЕДСТВЕН,Гладна кокошко, тебе пък кой те е поздравил?

231

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Поздравления от "нео османисти" не приемам!!!

230

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

БОКО ТИКВАТА е доказан национален предател!Точно на 3-ти март да си във Турция!!!!!!Каква "СЛУЧАЙНОСТ"!По действията му ще го познаете,защото на "приказки" е умел ДЕМАГОГ!Направете една РЕТРОСПЕКЦИЯ и ще разберете на колко ВАЖНИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИКА е присъствал и на колко не е присъствал!Неуважението му към българския народ е пословично!Прочетете "плитките" му речи на националните празници и ще разберете много за това "недоразумение"!Този "индивид" поражда във мен само ОТРИЦАТЕЛНИ МИСЛИ......

229

Кочо Честименски

преди 4 години

Този 03.03.2020 ще се запомни с факта че пред целия свят доказахмече през последните 30 години, България е един придатък към Турция в рамкитена възстановяващата се Османска империя.Видя се че само Гърция единствено е независима на Балканите от "фесовете",заради което е и наказана !

228

Анонимен

преди 4 години

на 4 очи... сигурно по някое време са се усамотили, за да може султана да проведе на нашия едни нелицеприятни процедури, заради които специално го е повикал там.

227

Анонимен

преди 4 години

Борисов има навика да си "празнува" 3-ти Март винаги със султана.Ето и сега намери обяснение защо се замъкна там за празника, като се постара преди това да забрани честванията на връх Шипка.Е, то човек и срам трябва да има. Какво му пречеше да иде да целува турския султан няколко дни по-късно или по-рано?

226

Тоягов

преди 4 години

Какво ще кажат кюрдите в Турция,които са около 20 милиона и системно са малтретирани и убивани,а за арменският геноцит да не говорим.юПоловината кипър е окупиран.Ердоган имаше изцепки за носталгията по Османската империя.Сега се точи да окупира част от Сирия,но...времената са други ,ще яде свинска опашка!

225

Анонимен

преди 4 години

Споко, българският народ спи дълбоко.

224

КРОКОДИЛ

преди 4 години

КАКВИ ЧЕТИРИ ОЧИ? ПРЕВОДАЧЪТ СЛЯП ЛИ Е БИЛ?

223

Анонимен

преди 4 години

Bravo Erdogan! Istinski europeiski humanist! Blagodarenie na Erdogan i Turcia sa jivi milioni siriiski grajdani, po koito hvarliaha ubiistveni razrushitelni bombi eu s anglia, nato, russia...

222

Анонимен

преди 4 години

имайте предвид, че за ислямските държави от сорта на Турция парите не са на 1 място, както на Запад. за тях е по-важно завладяване на нови територии, отколкото да взимат пари от ЕС за бежанци, или тировете им да минават през нас. това е друга култура, с други приоритети.

221

Анонимен

преди 4 години

Chestit praznik i na Erdogan, otarval se ot tesi marzelivi i vechno nedovolni hora kato ninova, ioncheva, iotova, rradev, strifonov, dradeva...

220

тоти

преди 4 години

Как то и да е прави сте. Но и като към хора Търците ги разбирам -прави са. Представете си ние 5000 в харманли неможахме да опазим ,а 100 000 ...майка плаче !!! Затова си помълчете и празника уважете .Да живее България !!!

219

Анонимен

преди 4 години

Sled rahat lokum i sherbet ot lady Emine jivotatat e sladak...

218

Анонимен

преди 4 години

До КьормековА ти какво искаш ?През 2020 година да го наръга ли ?

217

Анонимен

преди 4 години

Прoкълната агарянски племе донесло на света само смърт, разруха и кръв.Това е тюркеша.