15

Баба Яга

преди 4 години

Сега Ерголям ще го удари една голяма ,,маслинова клонка по кратуната

14

Kiorsufra

преди 4 години

Ma vsi4ki partiiv parlamenta sa ednakvi.Gledat te da sa dobre ,a naroda ku4etata sa go iali.

13

Анонимен

преди 4 години

Я тоя ,,патриот'' да вземе да издикламира публично ,,Аз съм българче'' един път,и всички да мирясат най после.Щом майка му е българка,значи и той е българин.Точка.

12

Off

преди 4 години

Ето резултата, като се допускат латиноси в Родината - надигат глава и почват акъл да дават.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен И Каракачанов не е македонец ,ама важното е ,че е патриот .

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен,,Наш Бойко ,,каза ,че е немислимо да се изпраща армия на границата, при такава ситуация .....Ако беше ,,Наш ....,,щеше да построй истинска ограда за тия стотици милиони от бетон ,а не хилаво ,,временно възпрепятстващо съоръжение ,, дето само се срива .

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма значение с какъв произход е момчето Карлос,важното е,че е български патриот

8

Анонимен

преди 4 години

ПРАВЯТ СЕ НА ШИЛЕТА . НЯМА БЕЖАНЦИ ,ИМА НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦИТЕ ,ЗАКРИЛЯНИ ОТ ТИЯ ,КОИТО ЛЪЖАТ ,ЧЕ ИМА БЕЖАНЦИ . ЗАКРИЛАТА ВКЛЮЧВА РАЗДАВАНЕ НА ПАРИ ,ХРАНА ,МЕДИЦИНА ,СНАБДЯВАНЕ НА ЗАРЕДЕНИ С ПАРИ ТЕЛЕФОНИ ,ВРЪЗКА С КЛЕТКИТЕ ,ВКЛ. И ПРЕВОЗ С АВТОБУСИ , КОРАБИ ДО ОПРЕДЕЛЕН ОСТРОВ И НАТОВАРВАНЕ НА ЛОДКИ С КОИТО ТРЯБВА А ПРЕМИНАТ ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 КИЛОМЕТРА . С ЕДНА ДУМА -ОСИГУРЯВА ИМ СЕ КОМФОРТ .....И ПОДКРЕПА В СРЕДСТАТА ЗА МАСОВА ИМФОРМАЦИЯ .

7

Анонимен

преди 4 години

Дори Меркел стана ксенофоб и гони чужденците.

6

Анонимен

преди 4 години

Наш Бойко добре изпрати на границата жандармерия, ама даде ли им гранати със зарин? Щото обеща че ще опазят на всяка цена БГ-границата. А като гледам как гърчолята се лигавят със сълзотворни и шокови гранати (само гърмят по-силно), дали не е по-добре да се действа решително и твърдо за запазване държавната граница?

5

Анонимен

преди 4 години

Помислете си добре как става тази работа? Бежанците са на югоизток в Турция, там са лагерите. От там до нашата граница са повече от 1000км. Тия мигранти прелитат ли ги тези 1000км? Или ги вървят пеша? 1000км?!? Явно е,че цялата работа е организирана за кефа на султан Ердоган, да може да изкрънка от баба Меркел още няколко милиарда евро. Зер първите 9 милиардчета са му посвършили, и сега трябва да измуфти още от изкукалата б***бичка.

4

Анонимен

преди 4 години

Някой има ли идея от къде произхожда този "патриот" с "чисто българско име". Аз непреубедено като го гледам е нейде от Мачу-Пикчу царевичака..

3

Анонимен

преди 4 години

Не беше ли същия, който се гаври с една бедна възрастна жена чистачка ?Да, точно от този вземайте акъл и ще прокопсатe

2

Анонимен

преди 4 години

На мен ми се виждат разумни приказките му. Дано последват и съответните действия.

1

Анонимен

преди 4 години

султана иска парички и играе игрички. бюрократите в ЕС отново безпомощни и незнаещи какво да направят, стоят и чакат да видят какво ще стане. защо позволяват на султана да ги разиграва?!? що са такива меки китки?!? що плащат милиарди на султана, що инвестират фирми от ЕС в Турция?!? що?!?