23

Анонимен

преди 4 години

България пак се надупи на моголчите.слава на гръцката армия и гръчкия народ.достоини както винаги

22

Ева

преди 4 години

Чета коментари "свършено било с Гърците". Нас ни няма нито като общество, нито имаме интелигенция....за политици да не говорим. Гърците винаги са били и ще бъдат по- добре и причината е ,че имат гражданско общество , имат национално самосъзнание ,преследват и защитават интересите си и най важното е ,че политиците мислят за хората. Трябва да се вгледаме къде сме ние....винаги на дъното. Защо ли? Защото сами сме си виновни. Промяната идва от вътре.

21

Нана

преди 4 години

Българите не помагаме ,явно Боко си има тайни договорки с Ердоган. Срамувам се......

20

кали

преди 4 години

защо българите не помогнат на гърците, срам ме е . повечето други съседски страни си предложиха помощта едни други. а ние мършите страхливи седим и гледаме .

19

Анонимен

преди 4 години

Утре гърците ще са герои, а нашия ще обяснява как дирника на Ердоган мирише на рози.

18

Bond

преди 4 години

dnes.bg, защо не публикувате материал за осквернения и опустошен християнски храм Св. Георги на о-в Лесбос от клетите бежанци?Сигурно ви е страх, че БХК ще ви спре кранчето...

17

Анонимен

преди 4 години

ГЪРЦИТЕ ПАК СПЕЧЕЛИХА, ЦЯЛА ЕВРОПА ИМ ПОМАГА. А БОЙКО СЕ НАДУПИ НА ТУРЦИТЕ.

16

Константин

преди 4 години

Гърците нямат ли гранични войски и армия?

15

нова епоха

преди 4 години

Това са наши рейнбоу братя и сестри, и техните деца. Ние сме рейнбоу общество и трябва да им помогнем. Слава богу нищо не може да ги спре и скоро ще бъдем още по многолюдна шоколадова страна. Тези хора носят прираст и разтеж за страната ни, носят светлото бъдеще, ще бъдем много и заедно. Шоколадовата раса е най стабилната и неунищожима, колкото повече толкова по голям растеж. Обичам ви

14

Анонимен

преди 4 години

Фронтекс е създадена от сащ глобалисти от евр. произход

13

Анонимен

преди 4 години

Това са доста половинчати мерки, същите тези фронтекс само спомагаха за трафика на хора. Прибират мигрантите от лодките и ги пращат към Италия. С Гърция е свършено. Това трябва да се знае. Освен че са заливани от миграни, се давят и в дългове. ЕС им разказа играта. България и тя ще се понапълни. Не че не може да се защитят адекватно границите. Просто няма достатъчно политическа воля. Това е част от така наречената странна смърт на Европа. В Израел птиче не може да прехвръкне на границите им.

12

ined

преди 4 години

Фронтекс са смешници, само парите на данъкоплатците харчат и нищо не вършат. Просто трябва да обявят ловния сезон на бежанци за открит и всеки ловец да може безнаказано да си хване, върже със свински опашки и преджоби колкото си бежанци иска. Както и ако някакви активисти му се пречкат да ги респектира както намери за добре.

11

Германистан

преди 4 години

А да , и забравих да спомена .. онзи ден се върнах от Германия и това , което видях е плачебно .. *** от *** и забулени , *** ви казвам ... спокойно може да се каже , че с Германия е свършено . Жалко за западноевропейските държави , че си унищожиха хубавите държави :))

10

Германистан

преди 4 години

Баба Меркел ще се ядоса , това са децата й как няма да ги пуснем . Това ми напомня на Франкенщайн , там Дракула (Меркел) създаваше армия от вампири ( забулените фанатици ) и нататък го знаете , ако сте го гледали .

9

Анонимен

преди 4 години

Ердо удари на дърво тоя път

8

Анонимен

преди 4 години

Фронтекс са врагове на Европа,заради Фронтекс Италия прелива от бежанци и престъпници,те помагат на бежанците да влизат в Европа!

7

Анонимен

преди 4 години

Да ги товаря и стоварват пред европарламента и в щатите. Това се казва помощ. За какво д ги мъчат по границите.

6

Ха-ха

преди 4 години

Къде отиде европейската солидарност?От тия *** само съболезнования можеш да очакваш,а не реални действия.Балканите се огъват пред ислямското нашествие,а ония в Брюксел се правят на улави!

5

Анонимен

преди 4 години

Лойко е клекнал на поза 69, за да спечели малко време, че като дойдат ордите ще минат през оградката като все едно я няма. Но той си е свикнал, с кмета на Симитли са мъж и жена.

4

Анонимен

преди 4 години

да пращат самолети за извозване на кой от къдет е - иракчани за Ирак, Авгани за авганистан и т.н. Само за сирийски жени и деца да се предоставя ВРЕМЕННО убежище, докато им се стабилизира коч-ината. З чий са ни тези граничари, като нямат право да бият, нямат право да стрелят, само ще ядат , спят и се-рат за наша сметка