38

virus

преди 4 години

Някой да ми обясни как вирусът не е жив организъм, но едновременно можел да "оцелява" при еди какви си температури и условия? Това е някакъв оксиморон. Друг момент е, че ако вирусът заразява клетката със своето ДНК/РНК не е възможно да се премахне от организма, тъй като става част от нашата генетична информация. Можем да се излекуваме, но генетичната информация на вируса си остава в клетката. Не съм чувал за механизъм, който може да премахне генетична информация от клетката с пиене на сиропи.

37

Си Дзинпин

преди 4 години

Народната Война, която Обявих на Корона Вируса, завърши с нашата Победа. Коминузъмът с Китайски Характеристики Победи Корона Вируса. Италия и Европа Губят войната и Китай реши да забрани полетите от Европа и най-вече Италия. Китайската Комунистическа Партия, няма да позволи Европа да РеИнфектира Китай с Италианската БелоДробна Чума. Най-вероятно болеста не се е зародила в Ухан, а в Италия!! Европа е жалка, смешна и безотговорна. Да живее доктрината на Мао, да Живее Комунизъмът!!!

36

политва

преди 4 години

да се помолим на Юпитер за Папата! Юпитер да пожали Живота му!!

35

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че май пипнеш ли го няма пълно оздравяване. Седи си в организма и чака удобен момент да го съсипе. Смъртността била няколко процента, добре, но не ясно до няколко години, дали от заразените ще има и един жив?Дано открият бързо ваксина!

34

ватикана

преди 4 години

Посланикът на Иран във Ватикана Умря от Корона Вирус. Така, че явно слуха, че и Папата е болен, ще излезе истина!

33

до 34

преди 4 години

въпрос ти в момента в Австралия, какво мислиш е - зима ли?

32

Корона

преди 4 години

Корона вируса ще изчезне от самосебеси както при другите вируси преди да открият лекарство. Може би този вирус е създаден от хора за да има пандемия и паника а после ще кажат че са открили антивирус и някой ще забогатее здравата ако вируса не изчезне това лято. По-принцип грипа изчезва в лятото а този вирус също е гриш само че убива хора със слаба имунна система

31

Вътко

преди 4 години

Херметически, значи че ще се задушат. Вирусите са много нестабилни относно температура. Могат да оцелеят до 9 дни, ако е -10 градуса.

30

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, тази топка с нещо като иглички стърчащи от нея която въртят по телевизора е компютърна анимация, явно никога не си виждал снимка от електронен микроскоп, защото ако беше виждал нямаше да се изложиш така.

29

до 29

преди 4 години

на корова вируса и генетичният му код и снимка от електронен микроскоп са налични, при това публично в Интернет за всеки.

28

Анонимен

преди 4 години

До 28,понеже вярваш във вируси, ето ти една задача, намери кога е бил изолиран вируса на СПИН, тоест трябва да намериш, 1.екипът който го е изолиран, 2 методът по който го е направил, 3.час,дата, година, и лабораторията, и научната публикация. И снимката от електронен микроскоп. Успех.

27

до 27

преди 4 години

с генетичният код на Вируса - запознай се, какво е Полимеразна Верижна Реакция, малко си изостанал, щото последната е открита още 1983 година.

26

Анонимен

преди 4 години

Задавам много *** въпрос, след като китаийците не са предоставили щама на този"вирус" на никого, повтарям на никого, с какво сравняват направените проби, това наистина е пълен абсурд, няма изолиран щам, но те правят проби и сравняват, и с какво сравняват.

25

от Сиатъл

преди 4 години

тука от вчера има няколко случай, не знам дали и 10 общо на брой, днес местните Власти закупиха Мотел и го приготвят за карантина. Също изграждат парк от бунгала използвани преди от петролни работници, отново като център за карантина. У Европа не разбирам, какво се случва - толкова ли сте зле?!

24

Кантарджиев

преди 4 години

Ае споко ве, тва е просто вирус! То в Белгия е стандартна практика да ги запечатват при леко грипче.

23

Анонимен

преди 4 години

Нали не трябваше да се запасяваме с продукти и вода??

22

до 21 доктора

преди 4 години

числата ми са от сайта на Министерство на Здравеопазването на Италия - не съм от хората, които разпространяват "фалшиви новини". ако наистина си лекар, искам да ти кажа, още по-тревожното, че при Корона само ЕСМО (екстракорпорално мембранно окисляване) машина има ефект, а в България не знам дали има и 5 такива.

21

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще се оправи и ще ни опази. Само да се върне от празнуването на 3март с Ердоган в Анкара, и ще се заеме с вируса!

20

доктора

преди 4 години

Ако числата цитирани от колегата са верни то положението е лошо. ARDS който е най-вероятното усложнение на вирусна пневмония е с леталитет 45% и то ако става дума за здрави хора и ако не се развие мултиорганна недостатъчност иначе смъртността е 90%

19

до 19

преди 4 години

и това само за 1 седмица, в Китай даже първият месец не бяха набрали такава скорост, в Италия до Месец, ще има повече жертви от в Китай за 3 месеца! Обаче, Европа е много бедна и деиндустрализирана, не може и е маска на произведе - чака на Китай за всичко и за това, щото ЕС е Зелен и не трябва да има производство, Европейците ще платят с най-високата цена - живота си!