157

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА любимият ти Боко сега целува обувките на Ердо. Можеше да отиде и на 4-ти март ама страх от освиркване лозе пази. Много точно казано.

156

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе, как ще спасява некадърният ти Боко България и Европа?Ще му падне на Ердо на колене?Нищо няма да спаси. Както винаги. Най много да ни натресе нова каша както си е свикнал.Просто избяга от народната любофф. Щото е наясно. А пък Ердо толкова го тачи, че даже не е отишъл на летището да го посрещне, ами го е посрещнал някакъв секретар - последна дупка на кавала.

155

Анонимен

преди 4 години

Ми то и Кадафито чака 20 години накрая му забиха ножа у ../сам си го допиши/

154

Анонимен

преди 4 години

Гражданино, не се нерви.Колко са хората около Радев се вижда по това че за него гласуваха над 2 милиона българи. Споко по този случай. Нищо не можеш да направиш и без това. А любимият ти Боко сега целува обувките на Ердо. Можеше да отиде и на 4-ти март ама страх от освиркване лозе пази.

153

Анонимен

преди 4 години

Изнервения! Споко, земи си хапче. А освиркванията даже са ви малко. Само чакай.

152

Българин

преди 4 години

Трети март е национален празник, но годината е сбъркана. Не е 1878-а, а 1918-та!По настояване на българското правителство, на 3-ти март 1918-та година е подписана капитулацията на Руската империя пред Тройния съюз. От лапите на империята са откъснати над 1 милион квадратни километра и народите на Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна и Полша получават независимост!Честит празник, българи!

151

Тодар Правешки

преди 4 години

До зъл и бесенАми добре товариш. Щом не си пенсионер и си съгласен, добре. Кажи къде, кога, в колко часа и как да те позная. Може да носиш ален мак, любимото цвете на националния предател Гошо Тарабата или червена роза, символът на Партията ти, докарала три фалита и безброй беди на България!

150

Скептик

преди 4 години

За гербаджиите тържествата навръх Шипка са повод да се наядат и напият с "представителните" пари. Наистина за тях това посещение е рисково. По-добре да си направят банкета по друг повод.

149

89847

преди 4 години

До Анонимен3 Март е Денят на ОСВОБОЖДЕНИЕТО на бългаите от петвековно турско робство. Славим този ден и почитаме паметта на героите, които са пролели кръвта си за нашата Свобода. Ако не бяхме освободени, ти нямаше дори да знаеш дуиката "русофил", а щеше да подсмърчаш на турски. Сега е лесно на такива като тебе да се пеняват по форумите на българо-английски. Озадачава ме пасивността на админите към постове, изпълнени с омраза.

148

Анонимен

преди 4 години

Браво, Радев!Поклон!А ПИКльовците ги е страх да има тържества, защото пак ще бъдат освиркани.

147

Анонимен

преди 4 години

Има си хас русофил номер две след мекepето Николай Малинов да не отиде на русофилското сборище на връх русофилския великден 3 март.

146

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯсно е, че и ти си същият предател като президента, щом толкова се прехласваш по тоя долен предател.

145

Анонимен

преди 4 години

Свалям шапка на Президента!!! Скоро и министър председател на България

144

Зъл и бесен

преди 4 години

До Тодар ПравешкиОсвен, че не пишеш на правилен български, не можеш и да осмисляш прочетеното. "Мои хора" не значи "аз". Не съм бутал количките на Ловеч-Троян.Образованието ми е перфектно - знаменита катедра на знаменит университет. Контактувал съм с академици, професори, Нобелови лауреати, хора от такава класа, каквито по нашите ширини не се срещат. Не знам що е това "бозаджийски", но с удоволствие бих ти кръстосал цифките с два бързи, макар че предпочитам мае-гери или мае-тоби-гери. А?

143

НОМЕР2

преди 4 години

Дано си сложи корона!

142

Анонимен

преди 4 години

Ще гледаме сеира на пекинска та утре. А Президент Радев ще покаже класата си над герберите. Ако някой не харесва отношението на хората към него, няма работа на върха!

141

4i40 asen

преди 4 години

da jivei drugara todor jivkov da jivei velikia cccr ura drugari

140

Анонимен

преди 4 години

рАДЕФ не се бои от корона вируса, корона вирусът се бои от рАДЕФ пРЕЦЕДЕНТА

139

Тодар Правешки

преди 4 години

До зъл и бесенАлоу пенсията. На колко години си, щом си работил на Перник-Волуяк?И кой завършен клас имаш? Сигурно като Живков - осми!Имаш късмет, че родителите ми, а не Партията са ме възпитавали в уважение към старите хора. Старци не бия, макар че като те слушам, заслужаваш един бозаджийски!Комунизма и алкохола не са простили на никого!

138

Анонимен

преди 4 години

Чорапът го е страх само от Деса Мерцедеса!