24

Народна

преди 4 години

До Андрейчо. Андрейчо ли си Андрешко ли си за познай се с нещата и тогава коментирай не се подиграва с тази благородна професия сестрите бдят денонощно над твойте родители който сигурна съм не поглеждаш

23

Народна

преди 4 години

До Раймонда Диен. Чавка е *** която не те е възпитава от такива като теб сме на тоя хал жалък ***

22

Сестра

преди 4 години

До Раймонда Диен тези чавки и нахални жени отстояват правата си за къртовски труд които полагат за едно лечвче на нощно дежурство на празниците никога не са при семействата си но ти явно не си наясно изобщо с нещата предлагам ти да изкараш едно дежурство в интензивно отделение и тогава да при казваш голям *** и егоист си засрами се злобар

21

лекар

преди 4 години

Работя като лекар повече от 30 години.Разбрах,че заплата като хорат няма да видя никога,ама вече не ми и пука.Оттук нататък и швейцарска заплата да ми дадат вече съм взел/дал .Но лошото е,че няма млади лекари и когато ние спрем да работим изобщо няма да има кой да лекува хората живеещи у нас.Ето това е страшно.

20

пияница мистик

преди 4 години

До Bad CompanyЕдната палатка е тоалетна, в другата си държат алкохола, дето вечер като не ги снимат си купонясват с него :)))

19

Анонимен

преди 4 години

Тия свалиха един зам-председател на НС и един социален министър, Майчето Костинбродска яхна протеста и им написа закон специално за домашните асистенти.Защо не вдигат протестчето си пред портата на Галева-Костинбродска?

18

нема пари

преди 4 години

на мая "независимата" и "загрижената" импексова тоя протест нещо не им се получава !

17

Раймонда Диен

преди 4 години

Сега ли бе подходящия момент тези чавки да правят протести,в момент когато земята около границите ни "гори" . . .Винаги съм бил яростен опонент на герберастката власт у нас,но няма сега да тръгна "по акъла" на тези нахални жени !

16

V

преди 4 години

Тез ако знаят колко милиарди герб наливат във вишото кетапостроене ,ф16 и дебелолилие направо ще счупят на тиквата тиквата . За съжаление и четвъртия брюкселски райх не пада по долу. Аз прогнозирам че еврото ще се срине .Вече не може да се взема дълг за да се инвестира в разделение на нацията и превръщане на политиката в най едрия бизнес чрез дебелолилие .

15

Анонимен

преди 4 години

До ДокторТочна па при тея медицински сестри по скоро ще хвана гората отколкото да "опъна палатката".

14

Bad Company

преди 4 години

:)))) Разгледайте снимките. Пребройте палатките и "протестиращите" :)) Палатките са с две повече. Може би са за скелета и инвалидната количка.

13

Доктор

преди 4 години

Доста от минаващите покрай палатките са "опъвали палатки" виждайки въпросните"медицински сестри".

12

Факт

преди 4 години

Протестиращите уж медиц. сестри поели обещание пред Мая Манолова доброволно да се заразят с корона вирус и да го разпространяват между софиянци. А бе, благородни женици !

11

Анонимен

преди 4 години

Медицински сестри и майка опънаха палатки пред народното събрание, а народното събрание опъна медицински сестри и майки.

10

Анонимен

преди 4 години

В кой сектор ли?Бай радев взима 11 бона.

9

Анонимен

преди 4 години

До *** въпрос ?????А бяха ли наред нещата в секторите при Жан Виденов?

8

Анонимен

преди 4 години

За да се брои за протест,не трябва ли да са поне 15 души.Ами смешничък е този ,,масов,протест"

7

Т.Шак

преди 4 години

Човек би очаквал мъжете им да опънат палатките, а то сестри и майки! Накъде отива тоя свят?

6

защо

преди 4 години

Видяхте, че палатките не вършат работа. Колко пъти ще ги опънати? Закачалка! Закачалка с престрелките на нея. Средна заплата- взимате престрелките и отивате на работа, обещания- оставяте ги за началниците. Иначе няма оправия. Не го ли разбрахте?

5

Андрейчо

преди 4 години

Абе тия наяждане нямат - само искат и искат ?!Ясно,че ги е нагазил БСП-вирусът :))) И едните и другите срам нямат !