35

бързаци

преди 4 години

Я,че кога пък успяха да му скалъпят обвинение?

34

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бабата ! Бабата кога ? Няма намчин на Божков баба му да не е в играта.Както е подкарала Хунтата скоро ще видим в затвора котката и кучето на Черепа.Правова държава ли ?Ха-ха-ха !В тая така наречена правова държава управляващата мафия набелязва неудобните и ги мачка със средства нямащи нищо общо с демокрацията и правовата държава. Факт !Не съм бил свидетел, но нещо подобно е било и преди 9-ти Септември.*** са партизански глави и са убивани деца.После защо имало Народен съд .....

33

до №33

преди 4 години

До Анонимен"Щях да се замисля дали са скалъпени, ако Путин не му беше окачил медал."евреина Цветан Цветанов (бивш генерал от ДС) известен на Българския народ като Цветан-Седможилищник беше удостоен с годишната награда "Цион" за 2017 за "принос в отношенията със САЩ"защо тая американска пподлога не го обвини в шпионаж в полза на САЩ !?

32

Анонимен

преди 4 години

професор Малинов по скалъпените обвинения в Ръски шпионажЩях да се замисля дали са скалъпени, ако Путин не му беше окачил медал. Голяма глупост и показност беше това - разсея всички съмнения на кого служи Малинов.

31

Тонката

преди 4 години

Като стана въпрос за колонии:):):):)преди години мощно корабоплаване са имали Испания,Англия,Португалия,Франция,Холандия,Белгия и са си завладели колонии:):):):)Стигнали са хората до бреговете на Северна и Южна Америка,Австралия,Нова Зенландия,абе по всички краища на Океаните:):):):)Велика Русия тогава кораби ли е нямала?Явно и тогава са били много назад Руснаците:):):):)

30

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 29Що бе, кво му е на зелетоОсобено киселото с райийка

29

Анонимен

преди 4 години

30- ВИЖ В СИРИЯ.

28

Анонимен

преди 4 години

До Тонката 30На кой му пука за руснаците?!Те са си в Русия.Май само на теб..........

27

Тонката

преди 4 години

До до 27А я кажи Руснаците как оправят колониите си?:):):)То не,че им останаха много де:):):):)

26

Анонимен

преди 4 години

Оправдаха Гриша Ганчев сега започват нов цирк..............за кеф на плебса.А накрая, богатия пак си е богат а плебса пак рупа зелИ без месо.

25

до №27

преди 4 години

До АнонименГешев и Цацаров заедно с онова жалко плъхче Кошлуков бяха привикани в САЩ на връх Нова Годинакат се върнаха:1) Зурлева се спъна по стълбата2)скалъпиха някакви обвинения на Зеления Чорап3) уволниха съдията който отказа да вкара в затвора професор Малинов по скалъпените обвинения в Ръски шпионаж4) погнаха Божков5) в момента рият под ***....така САЩ "оправят" колонийте си

24

Анонимен

преди 4 години

Защо не приемат законови промени прокурорите да отговарят лично за всички обвинения, които не могат да докажат в съда със сумата, която е осъдена да изплати държавата от съда в Страсбург на несправедливо обвинените?

23

Анонимен

преди 4 години

Ганчев - арестуваха сина муАрабаджиева - арестуваха сина имБожков - арестуваха сина муНе знам, хора, за мен това си е чиста мафиотска война, само дето тук държавата е в ролята не на въвеждаща справедливост, а оръдие на един клан против друг.

22

Анонимен

преди 4 години

До АнгелИма и по долни , ама са в рус. както и оглупелите от страх тук от оно време .

21

Анонимен

преди 4 години

Сийка-острата мисъл я очакваме всеки момент да се изложи като Жени-пръскачката. Цялата прокурорска върхушка е от глупав нагоре. А за Гешев да не говорим..

20

Анонимен

преди 4 години

Тъпоглавеца Гешев, баджанак на Ваклин и куче на Пеевски много взе да си развява каскета. Скоро май ще разберем дали е противокрушумен.

19

Анонимен

преди 4 години

Дано по-скоро видим и наглата мутра на Гешев в ареста защото вече се превръщаме в африкнаска държава.

18

Бау

преди 4 години

Сега една гаранция 1.5 милиона очаквам...

17

Анонимен

преди 4 години

Гешев взима заложници. така става, когато цяла държава се ръководи по мутренски.

16

мишо бирочето

преди 4 години

за софиенски ше почекаш. онеq са стар хазарски род с жена му. *** в безсилието си, посяга на сина му. онзи не е от вчера и чекаме развръзката.