91

5

преди 4 години

Някой вярва ли че този е невинен ? НЕ!

90

след още 8 години

преди 4 години

ще сме забравили за това какво е КТБ, вече няма нужда да се правдава каквото и да било. Парите ги нема, оправяйте се.Комунисти умора няма, той краде безспирно, започва с експроприация и завършва с присвоявация, целиот процес се извършва с една цел - капиталите да преминат в собствения му джоб, всичките!

89

XaXa

преди 4 години

Да, купи ЦСКА и си плати, за да бъде оправдан.

88

Веселяка

преди 4 години

Пълна порнография! Който си плати на падишаха е оправдан, а който като Божков не прекланя до десето коляно в затвора. Не забравяйте, че Господ забавя но не забравя.

87

Човек

преди 4 години

Гриша,защо се продаде?

86

Гост

преди 4 години

Браво,след 8г делото приключи все пак,а като ср замисли човек колко дела се точат в годините и се занимават с миналото и за това каква администрация и пари са,просто нямам думи колко сме напред в еволюцията на съзнанието ни.Земята ли е лудницата на Вселената? -Айнщайн

85

факт

преди 4 години

До Ако севсе някой ден ще има!

84

гост

преди 4 години

така имаш ли пари имаш правосъдие ,нямаш пари у затвора ,и после ама защо така ,тия съдий и прокурори не знаят ли че още е жива омертата око за две зъб за чене

83

Пенсионер

преди 4 години

До Мунчовци с Шлемофони 66 Пролетен дъжд за 7О милиарда лева....А посмали малко.Това е почти бюджета на България за година.

82

toto

преди 4 години

еее, някой помни ли го това дело?Не се ли изчисти всичко корумпирано, не Гешев, ами Господ да слезе, няма да успее да вкара в ред тая държава.

81

Да допълня...

преди 4 години

До Смех...62 То и Гешев може да свърши тази работа , но трябват доказателства.

80

CECO

преди 4 години

GECHEV GECHEV SAMO DUMI EDIN GOLIAM BANDIT NA SVOBODA

79

Ако се

преди 4 години

чудите, защо 1944 е имало ароден съд, сега вече трябва да ви светне!

78

Факт

преди 4 години

Явно съдията ,който е гледал делото на Ганчев е чакал да се пенсионира , щом 8 години не е могъл да се произнесе . 8 години са му били нужни да свърши работа за 2 часа !!! и аз искам да работя толкова бързо ! Ако си изпълнявах дневната норма за 8 г. , къде щяхме да сме днес ??? Сигурно щяхме да сме още в първобитно-общинния строй ! Май бяхме вече там по времето на "развития социализъм" !

77

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

76

Анонимен

преди 4 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ДА СЕ ОПОВЕСТЯВАТ ИМЕНАТА НА СЪДИИ ,ДАЛИ РЕШЕНИЕ В ПОЛЗА НА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

75

м...да

преди 4 години

Гришата си е платил

74

asd

преди 4 години

Всички футболни босове вече са облажени....за Ганчев нямаше свежи милиони, но пък го опрвдаха, та и за емблемата няма да му вземат кинти...Тъкмо се чудех как за ЦСКА-то няма някое милионче за ремонт....Важното е да овладеят агитките, футбола е ясно че не става

73

Факт

преди 4 години

Никой в България не се е съмнявал , че богаташ ще бъде осъден !!! Няма такова чудо ! Защото нямаме съд !!! Имаме продажна па.сми.на псевдо съдии !

72

ресто

преди 4 години

Браво. Гриша Ганчев е първия който отказва да си даде част от бизнеса на Бойко и компания. Затова имаше изпълнения от Боко включително арестуваха сина на Гриша Ганчев. Рано или късно ще излезне цялата истина.