158

вешин

преди 4 години

До Редакторе, къде си?WC а не VC

157

вешин

преди 4 години

поправете си заглавието , явно не знаете какво е VW !!!

156

германофил

преди 4 години

зная добре немски, но не си намерих работа преди поради ограничения. Сега остарях...

155

Анонимен

преди 4 години

това е пропаганда на дойче веле изобщо не вярвам

154

Редакторе, къде си?

преди 4 години

Те не чистят фаувета (VW"), а вецета (VC)!

153

НАГЛИ "СОЦ-ЛЪЖИ

преди 4 години

КОЙТО ИМ ВЕРВА , ДА СИ СТОИ ТУКА ЗА 300-э/ЗАПЛАТА ИЛИ ДА ХОДИ У РУСИЯ ЗА ТАПЕТНИ РУБЛИ.....!ЦЯЛАТА НИ ЖУРНАЛИСТИКА Е ЛЯВО ОРИЕНТИРАНА ...ЗАЩОТО ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ!ТАКА Е , КОГАТО ГИ УЧАТ РАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!

152

Анонимен

преди 4 години

Я го вижте тоя каква спретната лъжа е скалъпил. Излиза, че в БГ умираме от глад и той, видиш ли, бяга с последната стотинка в Обетованата земя Германия...досущ като онези по гръцката граница, като изключим факта, че арабелите са доста добре снабдени с пари...някак си :))) И един мармот увива шоколада в станиол :))))Просто от тази **лач няма спасение. Тези на запад вече започнаха да загряват с какви хора си имат работа, но проклетота политкоректност ще им изяде главите.

151

отворих статията

преди 4 години

специално за да проверя на автомивки ли работят, аджеба?(Непонятно ми е откъде ги събират списвачите и цензорите, ама мн зле!)

150

VW

преди 4 години

И колко VW са изчистили бе Този който го е писал да си хвърли дипломата и да ходи да чисти WC та *** такива

149

Само че

преди 4 години

Не чистят VW-та, ами WC-та.

148

Крамер

преди 4 години

Хиляди хора по улиците, обаче невидимиАйййй сиии бе! Ти си за Пулицер ***!!! Интелектуално самоубийство журналисте

147

Анонимен

преди 4 години

VW е съкращението на Фолксваген ха, ха, ха. Гугъл преводач са използвали.

146

Мето

преди 4 години

САЩ и Европа изсмукват парите на по-бедните държави и когато техните хора дойдат за да работят ще им кажат: махайте се! Нямаме работа за вас защото всичко правим с роботи. Човекът вече няма никаква стойност. Един нов Мерцедес се равнява на 100 хиляди гладни афганистанци.

145

Пешо

преди 4 години

Доста е ниско нивото на българската журналистика след като не прави разлика между VW и WC. Българите не чистят VW-та, а чистят WC-та в Мюнхен. БГ журналистите преписват по нещо от западната преса и след това очакват че ще получат награда Пулицър. Ха ха.

144

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Като този , познавам доста . Един работи като кофражст по морето, спяха в служебни фургони, по времето когато минималната заплата в Бг беше под 100лв, правеше хилядарка и седмица преди края на месеца търсеше аванс .

143

Истината

преди 4 години

До пияница мистикЗащото българина е ***, неадекватен и възпитан от медийна пропаганда и илюзии, че на запад всичко е цветя и рози. Да, в Германия можеш да печелиш добри пари, ако имаш добра професия и знаеш минимум един западен език извън немския. Но скъпотията е страшна, хората са отвратителни, в големите градове отдавна е трудно да видиш етнически германец. Дискриминацията спрямо източноевропейците е с нацистки измерения. Заплата - 3500 евро, детска градина - 2000 евро, наем - 800 евро.

142

Генетика

преди 4 години

Хайде да си кажем истината за великите ви русички раси, които толкова величаете. Германия, както и Англия имаха огромен ДНК дефицит. Твърде русия и бял ген е доказателство за силна рецесивност при комбинирането в зародишна фаза. Това емного опасно, т.к. води до шизофрения, тежки биологически проблеми и болести. За това си вкарват турци в Германия и индийци в кралството вече 50год. Лекарите им го знаят и за това го толерират.

141

Анонимен

преди 4 години

днес ми обещаха 1 мил ако утре си продам телефона и замина за Австралия. дадоха ми тел номер. няма такава *** история.

140

Сата НАТО

преди 4 години

Аз пък нЕ харесвам бели като брашно мацки, всеки има различни представи за красота.По-добро от Балкана и Латинска Америка няма.------ На Балканите винаги са се ценели белите като сняг жени. Това, че ти си падаш по ци ганки, е частен случай.

139

Анонимен

преди 4 години

Само фау-ветата ли?Аудита и мерцедеси не чистят ли?