9

Анонимен

преди 4 години

Браво на хрантутниците от БАБХ. Ям спокойно зарад тях.

8

Анонимен

преди 4 години

Това сирене ще го ядеш ли или да го мия??? :D

7

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте сирене и кашкавал от малките магазини Всички продават сирене и кашкавал без никаква информация на етикета който залепят на опаковката и дори без срок на годност По този начин пробутват стара стока Например в Кауфланд като ви го претеглят лепват един голям етикет с цялата информация , за производител , състав , масленост и срок на годност

6

СТАР ЧОВЕК

преди 4 години

Що за статия е това вкоето ужким нещо се казва а всъщност нещо не се казва.,,Извършена е проверка" ,,Взети са проби",,Установени са несъответствия" ,,ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ" Дрън,дръН ,общи приказки,НИЩО КОНКРЕТНО !Публична тайна е че във ВСИЧКИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ,се влагат сухо мляко,немлечни мазнини,суперминимален срок на зреене и ерзац продукти наречени сирене,най различни видове.Истински продукт се получава от истинскохмляко и спазена технология,а такова нещо днес няма -НИКЪДЕ!!!

5

Анонимен

преди 4 години

А някой и най-вече БАБХ знае ли какво съдържа кашкавала , а и другите хранителни продукти на производителите с действащи предприятия.Или е търговска тайна на производителя ?

4

Анонимен

преди 4 години

Докато глобата за некачествена храна е 1000--2000 лв ше продължаваме да ядем боклууци.

3

Георги

преди 4 години

Значи е узрял!

2

mery

преди 4 години

С това криене на марките и имената на производителите на фалшиви стоки нищо не правят проверяващите освен да съберат малко пари от глоби! Ако са толкова сигурни в резултатите да обявят имената и марките публично, и потребителите ще ги накажат. Ще им излезе много по солено от някакви си 4000-6000лв.

1

Мразя ФАЩ

преди 4 години

А колко е достигнало до пазара и са изяли вече хората и Бог не знае и какви са тия смешни глоби 4000-6000 това е само в абсурдистан.Пародия на държава и контрол!