25

Радио Ереван

преди 4 години

Обява: "Страстна и опасна" предлага пълна програма...Клиента след консумация в хотелската стая:-Че си старстна ,страстна си ама що и опасна?-След някколко дена ще разбереш като отидеш при лекаря....

24

История даге

преди 4 години

Това явление го има от време оно ,преди 1944г компаньонките бяха от чужбина.(предимно от западна европа справка поличейски сводки).Трябва да се направи законно зона за този вид дейност с мед. контрол и данаци (като в Амстердам ) .Явлението е широко разпространено нопод контрола на групи.В слънчака,примернода се озакони заедно с еднократните дози"стимоланти".Няколко милярда ще отиват в бюджета ,а не в престъпните каси...

23

Ушеф

преди 4 години

Сводниците са бивши и натоящи милиционери и просто се борят с конкуренцията. Иначе и марихуаната трябва да се Узакони. Ноооо МВР трудно ще се откаже от допълнителни джобни, паднали от небето.

22

м дааа

преди 4 години

Лошото не е че някоя е решила да си купува дрешки с отваряне на краката, а че веднага се намира някой търтей да й лежи на гърба. Ако някоя реши да работи за собствена сметка - на базата на шамари и насилие и обясняват на кого трябва да се отчита.

21

до 8

преди 4 години

Проституцията може и да е легална, но сводничеството навсякъде е криминализирано със закон!

20

Анонимен

преди 4 години

До 1Баш тая вечер - няколко - празен бардак Данаил нашите. Удобно празен. Че вземе ги разпознае някой от ллиентелата, като редовни гостито, ке стане смешно ...

19

Анонимен

преди 4 години

До 18Страхотни примери - двете на асексуални нации, ръководени от безкрайно леви феминистки, който смитат всякакъв вид секс за избасилване забранили проституцията ... стига, моля те.

18

Анонимен

преди 4 години

Кво им пречат *** не ми е ясно! Смучеш си питие за 150 кинта и заведението те черпи една яка ***! Сечко е хубаво само дето питието много скъпо! Я у наше село за 150 мили български левчета,целото ще го изтрескам барабар кака Пена куцата и че умрем от пиене!

17

Анонимен

преди 4 години

В цяла Европа проституцията е легална---Да, ама не. След Швеция беше забранена и в Норвегия (2009) и последно във Франция (2016), въпреки че преди е била легална.

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя с шнорхела на снимката кво дебне пред WC-то ?!?!Търси някоя със свалени ***..........ХА-ХА-ХА

15

Гаманов

преди 4 години

Тия ли са най виновните за тъжното"дередже"на БГ

14

Totenkopf

преди 4 години

Какво геройство на ченгетата ни, не са намерили нито една жрица, която да е работила недоброволно.

13

до 9

преди 4 години

До Парите свършихаза чакалнята на еврото, се иска работеща антикорупционна система и борба с корупцията. Иначе няма евро. Много е просто.

12

борислава

преди 4 години

чичо бойко задържаха ли го? или само татьо ми?

11

Киро Х

преди 4 години

Този Гешев май ще се окаже читав! Продължавай да чистиш! Не е зле на този етап и корумпираните, продажни съдии да зачаткаш, защото кел-файда, че си арестувал и обвинил някой престъпник, когато после съдията го изкара невинен! Само така в един момент ще се стигне до Домусчиев и останалите играчи на криминалния *** Борисов!

10

Един

преди 4 години

Те па точно в Петък да ни затворят Кама Сутрата, да си отчитат дейност за пред някой...

9

Парите свършиха

преди 4 години

След посещението на ББ в САЩ, много се разработи. Събира пари от където се сети. Явно му искат огромни суми, за да си спаси кожата. Подгонват всеки, за който могат да салъпят обвинение. Другите имат две възможности - или си дават всичките спестявания, или цялата държавна машина се пуска срещу него. Едва ли има богаташ в България, който да не е омазан и да не могат да го приберат за нещо. Който си цени свободата, да подготвя пачките.

8

Анонимен

преди 4 години

С глупости се занимават... В София компаньонки има хиляди. Вместо да легализират бизнеса, за да влезе нещо в хазната, те се занимават с разходи по милиционерски акции. Ударили са едно място от 1000. Голяма новина, голямо нещо. В цяла Европа проституцията е легална.

7

Анонимен

преди 4 години

за престъпниците има два варианта - или си признават всичко пред Гешев, или прилагат подхода Фалконе, друг вариант няма. Браво на Гешев

6

Анонимен

преди 4 години

Престъпността в България е отвсякъде. Ако започнат да си гледат съвестно работата съответните институции, ще имат работа за целия китайски народ. Където да помиришеш, вони на престъпност и корупция.