12

до Мими Виткова

преди 4 години

факт е,че изпраните и дезинфекцирани пари в областта Хубей събрани за 2 месеца са 570 милиона долара,а областта е 60 милиона.Значи за два месеца се падат по 9,5 долара на човек-тоест по 4,75 долара месечно.Ето я истинската причина за тази мизерия -там съпартийците на Виткова плащат на работника по по малко от 5 долара заплата и горките китаици ядат всичко дето мърда-змии,прилепи и каквото намерят.Комунизмът винаги означава гавра с хората- и у нас и в Китай!

11

Анонимен

преди 4 години

Като предпазна мярка най-добрата е да се затворят границите на държавата

10

Възмутена

преди 4 години

Какво са ви виновни италианците. Ще има вирус и то как заради ниската ни култура и безотговорност. Ето пример колежка се прибра след три седмици почивка в Тайван през Италия. И още рано сутринта на работа. Колко му е да натръшка всичките си колеги, а те да заразят близките си. Всеки има възрастни у тях. Колегите са притеснени. Пускат си отпуск за да се предпазят, защото някой не иска да пази карантина. Някой ще търси ли отговорност на такива хора , които не спазват препоръките на СЗО и Държавата

9

Анонимен

преди 4 години

Жабарите предизвикаха това на Европа, като превърнаха цяла Италия в туристически обект. Откъде ли няма там туристи, някакво чудо е целогодишно.

8

Анонимен

преди 4 години

Не само егото...умират да мрънкат и да се мъкнат каде ли не само да докажат че тук е гадно.пък сега същите ще се дотътрят да обесняват колко е проста държавата че да ни разболеят и нас с простия си мозък.

7

Предчуствие

преди 4 години

Мисля,че тука няма да има болни.След това ще тръгне приказката,че в България и вирусите дори не искат.Помнете ми думата

6

House M.D.

преди 4 години

Колеги, Мимков и Витков няма ли да обяснят какво означава думата "генезис"? Все пак, не владея суахили.

5

трогнат до сълзи

преди 4 години

до сандоОще нещото ще го усетиш после !

4

Сандо

преди 4 години

бях в Рим, сега съм в Мюнхен. като мине инкобативният период се прибирам в Софияа до тогава - БИРА, ФУТБОЛ .... и още нещо ;)

3

кон Стипаций

преди 4 години

Как няма да е с произход Италия , като хиляди си начесаха егото и отидоха там , въпреки препоръките да не ходят ?!*** умира ( в прекия смисъл) да се фука и прави на важен ! Гадното е , че ще пострадат съвсем невинни и неподозиращи хора , които са постъпвали адекватно на обстановката .

2

Анонимен

преди 4 години

Има 2 седмици инкубационен без никакви симптоми. Ще нацвъкат първите случаи около 15-20 март като заразените в италия заразят наоколо близки, роднини, колеги и случайни хора

1

a бе Миме,

преди 4 години

,,Генезиса на грипа" може и да не е италиански, а гръцки или румънски,например ( въпреки,че генесиса си е китайски-официално) . И ни е ясно ,че сме в ,,тежко организационно кадрово състояние" ,нали затова хората са притеснени. И за протокола-витамините са също имуностимулатори.По - добър съвет е да се употребяват имуномодулатори