37

Сестра

преди 4 години

До писна ми като ти е писнало се махни ти мислиш ли че ако са. Им дали миналата година ще искат пак за познай се с геноцида над мед сестрите и тогава говори безсрамен тип жалък си

36

ПИК

преди 4 години

МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ГОТВЯТ ПУЧ И ИСКАТ ДА СВАЛЯТ БОЙКО ОТ ВЛАСТ УУЖАС УЖАС. ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВА НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕСИТЕ И ДА ГИ АРЕСТУВАТЕ?

35

Анонимен

преди 4 години

Гepбepacтkитe *** чак сега получиха опорните си точки и веднага се развихриха. Всички трябва да стачкуваме заради мизерните заплати, а не отделни групи работещи. Брутна заплата под 2600 лева е мизерна заплата, а в България много малко хора не са с мизерна заплата.

34

Анонимен

преди 4 години

Само се опитват да клатят правителството в тази тежка ситуация, би трябвало генерал Гешев да се намеси и да им даде тежки присъди!

33

Анонимен

преди 4 години

Времето се затопли и къмпингарите наизлязоха.За 100 лева на ден, аз ще ида с караваната.Ама само до средата на май.После отивам да стачкувам на Гърция.

32

Анонимен

преди 4 години

Без ДЕКОМУНИЗАЦИЯ сме обречени...

31

До Факт

преди 4 години

Не е ли по добре"санитарите"от Курило леко да те приберат?

30

Анонимен

преди 4 години

Лобиращият(Ананиев)министър,ама хич не му е до вашите заплати! Неговата главна и ЕДИНСТВЕНА цел е,да направи"реформата"с която обществените пари за здраве които влизат в НЗОК да преминат в "правилните"ръце!

29

въпрос

преди 4 години

"загрижената" импексова, "независимата" и "освободителя" славчо, няма ли да облекат по една черна тениска и да отидат на протеста? там има камери, ше ги снимат и ше ги дават по телевизоро.

28

Анонимен

преди 4 години

Всяко прекаляване, което води към театралничене и изкуствени пози може да донесе обратни резултати на властта и милиардерите.

27

Анонимен

преди 4 години

Интересно какво работят тези 8 жени и как се издържат като са навсякъде където има протест за нещо. Тези охранени лелки са гладни и жадни за...........

26

турист без палатка

преди 4 години

игнорирайте ги, не ги отразявайте, и да видим колко от тия ше умрът или напуснат България. ако пак им дадат пари ше е грешка, на есен ше искат отново. да отидат пред централата на бсп и да ги питат кой открадна парите на българите през великия преход! последствията от тоя грабеж не може да се оправи с десетилетия.

25

Анонимен

преди 4 години

задачите на мед сестри които съдържат грижите за болния могат понякога да изглеждат твърде прости докато тяхното нагаждане към особените нужди на всеки болен ги прави често много сложни- пример, при един сърдечно или белодробно болен подходящото положение в леглото избрана и осъществено с помощта на сестрата, е от особено значение.

24

писна ми

преди 4 години

полицията има ли водни оръдия? до кога на тия ше им се позволява да изнудват държавата? тия крякащи женици дето системата ги убивала явно не са убити - дадоха им пари миналата година, сестрите щяха да напускат България масово. едните имат пари за бира и цигари, другите още не са напуснали България. задачата на другарките "независимата" и "загрижена" импексова е да се клати властта!

23

Анонимен

преди 4 години

Ами да бяха станали ритнитопковциТиквата щеше да им подари 50-60 милиона

22

Анонимен алкохолик

преди 4 години

Колко мъка е да си герберски ***. Един вика ама пак ли протестират. Ами пак след като тиквата им обеща и ги излъга. Дано ви се наложи скоро да посетите болница и сестрите да ги няма тогава ще разберете какво правят герберски негодници.

21

Анонимен

преди 4 години

колко са "медици" тези протестиращи *** е друг въпросРолята на сестрата е променлива и многообразна в зависимост от условията, в които тя се намира.

20

Анонимен

преди 4 години

Какви "медици", нали медицински сестри?

19

Анонимен

преди 4 години

колко са "медици" тези протестиращи *** е друг въпрос

18

Анонимен

преди 4 години

Четирима души правят всички протести. Апетитът им идва с яденето. Парите никога не стигат.Открили са бизнес с рекет.