18

Анонимен

преди 4 години

най-тежко си остава положението в Азия ... и няма да се промени, ако не се усетят че вируса ги напада по АСЕ2 рецептора, който е 5 пъти по-многоброен при тях.Трябва да пият повече антивирусни питиета. Има много предложения в нета.

17

Додо

преди 4 години

Всеки ден само в България се убиват 70 неродени бебета посредством механизма на сатаната - абортът. Това е много по-злободневен въпрос за Българите, отколкото този fear-*** короната.

16

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ

преди 4 години

УЖАААС !!!!! ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !!!!!

15

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ

преди 4 години

УЖАААС !!!!! ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !!!!!

14

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ

преди 4 години

УЖАААС !!!! ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Щом има корона-вирус в Иран, да чакаме скоро епидемия и във Израел. Как да не споделиш благодатта със приятел!?

12

Анонимен

преди 4 години

Не осъзнахте ли, че това "нещо" се лепва за клетките на човек и няма премахване? Не е грип, по-скоро ХИВ. Няма излекуване. Само ремисия. Освен това е силно заразно и се предава по въздушно-капков път. Какво друго ни е необходимо за пандемия?

11

емииии

преди 4 години

А дали ще го кажат някога? Тези със слаби имунни системи умират това е ясно но веганите са тези които се гътват и доста китайци които консумират нудли по цял ден.

10

Анонимен

преди 4 години

Е как да не е раздухана истерия-миналата година от грип-65 хил.души,а тази 3хил.Кое е катастрофичното?

9

хм

преди 4 години

Явно има някакви ,,подробности,, около този вирус и протичането на болестта,които ние не знаем и които я правят така пандемична. Иначе, китайците най-малко имат нужда от подобна истерия и спиране на печелившо производство.Даже в началото ,ако си спомняте отричаха ,че има епидемия на непознат вирус

8

Анонимен

преди 4 години

Ролята на медиите винаги е била,да правят от мухата слон,в случая обаче слонът(COVID-19)е налице!Четейки статистиката на WHO смъртността гони над три процента от болните! И всичко това при взети драконовски мерки за спиране на разпространението,нека сега си представим,че слънчевата радиация не си свърши работата и да спре разпространението,и повечето от здравните системи в света рухнат..........................?????

7

Анонимен

преди 4 години

Добре, някои пишат че наистина е много сериозно, Ок. Така да е. Но психозата, изпсихясването и стигането до хистерия какво би олекотило ситуацията и въобще помогнало??? Първо имаме злина - вируса, а сега да си добавамя е втора злина - масовата психоза. Ами стават две бедствия. Увеличаваме още повече проблема.

6

Анонимен

преди 4 години

Това че в БГ няма заразени е много добра новина и щеше да е още по-добра ако беше истина.

5

Цецо

преди 4 години

Всъшност излекуваните от вируса са 42к от 88к случаи на заболели хора, което прави болните към момента 46к....

4

До zeus

преди 4 години

Абе човек факта,че Китай сложи под карантина около 200 милиона ученици и още токова свои граждани,не те ли кара малко да си отвориш очите,че не става въпрос за нещо"обикновено"

3

zeus

преди 4 години

За зимата 2017-2018 само в САЩ от обикновен грип са починали 61 000 души, за 2018-2019 починалите са 34 000. В момента в САЩ има двама починали от коронавирус, изводите колко е по-опасен от грипа си ги направете сами...

2

До3

преди 4 години

Вярно бе,как не се"сетиха"Китайците,ами взеха че Заковаха 400 милиона люде под карантина!

1

Анонимен

преди 4 години

Истерията около този вирус показва че моща на медиите, съчетана с човешката глупост, е безгранична!Помислете си какво щеше да бъде, ако го нямаше страшното име коронавирус (крал на вирусите) и не се тръбеше всекидневно за него?Ами щеше да има малко починали от вируса в няколко страни, за които никой нямаше да знае, обикновено хора в напреднала възраст, или с придружаващи заболявания, които така или иначе ги има при всеки грипен вирус, и живота щеше да тече нормално!