34

Анонимен

преди 4 години

По БНР говори една предсткавителка на Бежанските центрове в България и каза, че са празни да заповядат!

33

Някой

преди 4 години

Относно българо турската граница никъде нищо не намерих да прочета. Вероятно нито един няма който да желае да я пресече. Това ясно показва, че тия "бежанци" ги интересува единствено социалните системи на богатите държави. То даже и Коронавируса неиска да дойде в България!!!

32

Някой

преди 4 години

До ikarДори и да има въоръжени действия в държавите им, веднъж оказали се на територията на Турция престават да бъдат бежанци. На територията на Турция нищо вече не заплашва здравето и живота им. Всичко останало е пари, политика, мързел и тънки сметки.

31

Анонимен

преди 4 години

Бюльгаристан не им е по същество любима дестинация. В нашия район в Софето, се бяха наблъскани хиляди. Имат си даже ущилище.Повечето заминават на запад. Даже някои си взимат българки и се връщат в Сирия, там било по-добре каквото и да означава.

30

ikar

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНадявай се да не нахлуят, а ако толкова ти е мъчно, вземи ги всичките у вас.

29

ikar

преди 4 години

Защо в текста пише БЕЖАНЦИ, това не са бежанци, а мигранти, хора дошли през 3-4-5 държави, в повечето от които няма въоръжени действия, не са бежанци. А за снимката сигурно са събрали всички възможни деца, за да предизвикат съчувствие.

28

До 1

преди 4 години

Аааааа, сетихте ли се най-после за армията.*** тя нали в мирно време не ви трябваше. И заради тоталния хейт сега няма да намерите в армията хора с чест и достойнство да ви пазят умните зад.ни.ци. Коджа акъллиите, пазете се сами...от компа, от който плюехте армията.

27

Бизнесмен

преди 4 години

Сега ги гледах по новините, тия алахмалахчета ще отидат в ада, ще се върнат в епицентъра на войната, но няма да дойдат в БГ. Казаха, че у нас много лошо бият, много тормозят. Аз лично съм много доволен от услугата, която ни направиха нагъззенитте медии. Ние без това не можем да опазим границата като гърците, но славата, която ни се носи е по-силна и от най-здравата ограда. Така, че... наздраве на всички Българи, алллахогъзнатта *** няма топки да припари на свещената Българска земя.

26

Анонимен

преди 4 години

Това не са сириици, не са и християни.Те са афганци, Иракчани, Иранци и всякакви други които са били вече изгонени от ЕС. Хвърлят паспорта и идват на ново. Те не идват в бг, защото тук ще мръзнат на кофичка кисело мляко и хляб в студени хамбари.На запад ще е още по зле за тях, ще просят на улицата.Отиват в Гърция, тя ги праща на слабонаселени острови, те се чувстват добре

25

Анонимен

преди 4 години

"И тук ще дойдат! Въпрос на време е.Нито оградата нито FRONTEX ще ги спре.И тогава ?Ще ги храним."ха-ха с какво само пакистан са 220000000 турция като събира мисулмани от цял свят да си ги храни

24

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли на хората бягащи от войната! И без това Българите реват че населението е намаляло .

23

Паметлив

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТвойте приказки са като американските за войната във Виетнам:Всеки ден обявяват че са свалили по някой МИГ,обаче когато един журналист си направил труда да ги сумира,се оказло,че бройката излиза по-голяма от произведените въобще в СССР...Турските лъжи естествено са по-големи и опашати-национална особеност...

22

Мда

преди 4 години

От хилядолетия турския манталитет е варварски. В момента освен войната, която водят, се опитват да предизвикат и война в Европа. Тази война е религиозна и противопоставя примитивния ислям на миролюбивото християнство.

21

Султана

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Това инфо откъде го взе,аз ако преброя колко убити сирийски войници има през последните години,то бежанци нема да има ,а според теб ако някой има химическо оръжие и биологично ,ако го притиснат турците не мислиш ли че Анкара,Измир и Истамбул няма да заминат в небитието.

20

SS

преди 4 години

И тук ще дойдат! Въпрос на време е.Нито оградата нито FRONTEX ще ги спре.И тогава ?Ще ги храним.Колко ще им струва издръжката ли?Незнам,а и няма да ви кажат.Само се чудя как така когато пътувам,ми искат документи и ми ровят в багажа по митници а тия си пресичат с хиляди от където си поискат?Те утре и у вас могат да дойдат!Държавата хубава ,лоша не е ли наш дом?

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ами Война е бе , Война е :)))Ердоган за 2 дена в Сирия - уби - 2212 - сирийски войници, няколкостотин от тях руснаци на Вагнер, Унищужи - 103 танка, 8 хеликоптера, 2 смолета, 1 дрон, 6 - ПВО , 72 ракетни системи и гаубици, над 200 военни машини, военен химически завод, военно летище ,Война е - Турско - Руска Цъфнали няколко бежанеца и - ревем задружноХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

18

64581

преди 4 години

Това на практика е войнаДобро утро, Ердо го каза.Сирия е фронтът на джуджето срещу Европа.Елате да успокоим нещата тук като говорят.Я па тоя си мрънкат.

17

Истината

преди 4 години

Това на практика е война с Европа-нещо което джендърите в Брюксел отказват да разберат!нашествието е сравнимо с това от 13-14 век,опасността е абсолютно същата.Решението е само едно-затваряне на външните граници и депортиране на вече пристигналите!

16

Анонимен

преди 4 години

Те се координират помежду си с помощта на мобилни телефони ............и като си споделят, че през гърция не може, а бате бойко каза, че няма да упражним сила срещу майки и деца, срещу живи хора, те ще прегазят нашата граница,България не е налагала ембарго за ПВО от НАТО.Единствено Гърция наложи заради други сметки.Така че аскера пази отатък не фронтекс тук.

15

Анонимен

преди 4 години

Ердоганчо как се подигра на клетите мигранти, лъжейки ги, че границите са отворени.