77

Сес

преди 4 години

Трети март да честити а не Баба Марта ама Нада ли

76

Анонимен

преди 4 години

Vijte sega dragu bylgare i az da vi vzimam 1000 tona zlato godischno bazi bez pari tok i kvo li ne za koeto ne znaem ne martenici mi i xora schte vi igraq po cql den che i drugi raboti schte vi pravq

75

Стига вече

преди 4 години

Всички чуждестранни представители трябва да си траят. Нека пратят поздравително писмо до президента на националния празник и да не се показват по медиите. Стига с фалшивото им четкане. Ако действително ни харесва да иде да ремонтира някоя болница или да построи детска градина не да ми прави мартеници!

74

Анонимен

преди 4 години

Че е Мустафа, вярно е, но хич не прилича на Hero! Изпратиха я тук, зашото е кюрдка, за да дразни Ердоганя! Много елементарна дама, щом мисли, че *** ще са тръшкат от възторг, че е напапагалила български стихове и прави мартеници! Става вече само за подигравки!

73

Boko bo

преди 4 години

Боже колко промити мозъци и що България е на тоя хал. Елементарна пропаганда. Как иначе ще повярват, че Америка ни мисли доброто. България е провалена държава благодарение точно на Щатите със сътрудничеството на такива като Костов и Тиквата. Вярвай народе в лидера на свободният свят. И бъди пушечно месо!

72

Анонимен

преди 4 години

Zero The Hero

71

Патриот

преди 4 години

Стига сте ни го тикали този краварски окупаторски ***, няма да ги заобичаме американците с такиз жалки пропагандни пи ар акциийки :)

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Кюрдка е нормално е да знае да върти кючеци, ако не е знаела преди това, значи гените и са се обадили.Похвално е иначе че жената се опитва да говори на български и се интересува от обичаите ни, не че вярваме особено но е похвално.

69

порко подрисоф

преди 4 години

цирк банкянски представя. жената с мъжката глътка, върти гибеци, върти гевреци, върти баници и върти гъзяга. ще и акомпанират банкянската панаирджийска мечка и гълтачката на мечове от барцилона. има и таен номер. човекът с яйце вместо глава и шкембелин войвода, световен рекордьор по ядене на постни пици.

68

Анонимен

преди 4 години

(Браво на американската посланичка. Само за 6 месеца проговори на български, започна да върти) хъ.......тя знае и кючеци да върти

67

С Америка Напред

преди 4 години

Браво на американската посланичка. Само за 6 месеца проговори на български, започна да върти баници, научи и уважава българските празници и обичаи. А съвецкия посланик Малофеев ли беше, Малоумников ли от колко години е в България а още не може да обели една дума на български.

66

Не извратен тип

преди 4 години

Госпожа Мустафа е най силия работещ за България политик ,аз съжалявам защо тази жена не се появи по рано.Да живее България

65

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрах защо Румен Радев риташе толкова силни къчове срещу Ф16 и лобираше по най-груб начин за Грипен, нещо недопустимо за един президент, но съвсем в реда на нещата за един резидент. Ами срещу Ф16 Су и Миг нямат никакъв шанс.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Ти си с оринеталско самосъъзнание,и не особено умен. Никой не я мрази Херо,дори мисля,че е симпатяга. Мен ме кефи.Хората не харесват политиката на сащ,няма личен мотив в отоншението към госпожа Мустафа.

63

ха ха ха

преди 4 години

До Анонимен 42Ти кога и къде си виждал Крали Марко?

62

Халиф Мезути

преди 4 години

Клетата лелка, къде са я навряли... /:

61

Анонимен

преди 4 години

Остана последната ръчка на Путин, употребата на тактическо ядрено оръжие, защото се видя че с конвенционалното ядЕ голям пердах. Само че Ердоган се е договорил с американците да смажат Русия ако само си помисли да употреби тактическо ядрено оръжие.

60

Анонимен

преди 4 години

Путин немедлено да натовари остатъка от авианосеца Адмирал Кузнецов със самальоти и да ги изпрати да накажат турците в Сирия. Това мълчание и страхът обзел от вчера Кремъл правят много лошо впематление на публиката очакваща големи руски военни победи в чест на 9-ти май.

59

Анонимен

преди 4 години

Да е жива и здрава жената. Винаги ни поздравява на големи дати.Да сте видели руски посланик поне ВЕДНЪЖ да се поклони на паметника на Левски?

58

Анонимен

преди 4 години

Абе русофили имате чудесно оправдание защо падат руските самальоти, защото Турция купи С-400 от Русия. Защо си мълчите, а не проявявате нужното нахалство за да оправдавате и оневинявате кумира си Русия? Поради що се срамите да се наречете русофили?