540

По-добре

преди 4 години

Ердо по-добре да не забравя как Путин го спаси от превратаджиите. А за Идлиб со кротце ,со благо и со малце кютек ще се разберат.

539

*/*

преди 4 години

Разката ви фамилията Путин.Егати пича е.Пишете простотий,ама вземете да попрочетете малко история ,че ставате смешни.Прочетете за Батак,за Перущица,прочетете за(ако можете) първата железница на България,как и от кого е построена и как после е подарена,прочетете кой е Дизраели,какво е девширме и диш-хакъ.Прочетете...ако можете.

538

Япа Я

преди 4 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ХОД НА ПУТИН Е ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ АСАД-ФИЗИЧЕСКИ !

537

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

КОЙТО СЕ ПОСТАВИ В УСЛУГА И СЛУЖБА НА АЗИАТСКОТО ДЖУДЖЕ ...ПРОСТО ГУБИ ОБРАЗ И САМОЛИЧНОСТ!КОМШИЯТА СЕ ПИСА УЖ " ПРИЯТЕЛ", А СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ФЪРЛЯ ПО КИЛИМИТЕ НА КРЕМЪЛ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ..!В МЕДЖАЛИСА МУ/ НС/..ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ТРЕПАТ , ОСТАВА И ДА ПОЧНАТ ДА СЕ КОЛЯТ!

536

ас

преди 4 години

само като видиш DW и ти е ясно че е писано от няков WC в DW

535

ББ

преди 4 години

погледнете го добри...човек готов да изстреля ракетите и да ви донесе Апокалипсиса...време е,нема правда нема мир..няма къщи...няма милиарди...няма любовници,няма хапартаменти,няма хибридни,финансови,военни ...покои..време е някои да откачи и да ви донесе покоя,осъзнайте се...идете на очен..американците воюваха в Сирия,Ирак,Либия...за ресурси и пари...лицемерие...цивилизацията мечтае за покои

534

ББ

преди 4 години

голем смех е когато хора на които децата им бягат от домовете им и се отричат от тях,превърнати в нечовешки същества от крадливи тарикати купуващи гласовете им за по 20лв. или обещания за служба с заплата 600 лв.,хора без деца,хора без сърца,без Родина..дали са хора?родителите им вегитират с 250 лв. ограбени от мафиоти с джипки купени с животите на вегетиращите..вулгарно и нечовешко е вече...и се грижите за интересите на империи...еничари

533

Анонимен

преди 4 години

Товаришч Путин, защо Турция унижи така жестоко Руската Федерация и успя да и унищожи цялото ПВО в Сирия. Турската система за РЕБ KORAL се оказа толкова ефективна, че според западни експерти ако Турция реши може самолетите и дроновете и да стигнат до Москва без при това да бъдат засечени. Дали за това не помогна толкова разрекламираната продажба на С-400 на Турция? Историята с Матеус Руст и последвалата гибел на СССР се повтаря пред очите ни.

532

Се пече

преди 4 години

Хубаво е Ердоганчо да не забравя кой го спаси от превратаджиите. Щото следващият преврат от 3 години се пече.

531

Анонимен

преди 4 години

Днес 4.3.2020 ново унижение за Путин от Ердоган. Използвайки временното прекратяване на огъня преди срещата в Москва Путин е решил да се изхитри и спешно да докара в Идлиб остатъците си от ПВО в Сирия един Панцир 1С без аналог и 2 БУК-а също без аналог за запушване на огромната дупка в руското ПВО ако изобщо има нещо такова. За голямо съжаление на главнокомандващият Путин 2 часа след появяването им в Идлиб тези руски железа са били опожарени и разтопени от дронове с така нареченият черен огън.

530

Немеца

преди 4 години

Има логика в написаната статия, Само никъде не видях нещо и за американците, дали пък те се интересуват от цивилните жертви, защото поне тези които са с дълга памет, си спомняме много добре как беше отвоювана Ракка. Този град беше сринат със земята с бомби без оглед на цивилното население намиращо се там.

529

Анонимен

преди 4 години

Единственото препятствие, което Русия и неговият сирийски съюзник все още трябва да преодолеят, е провинция Идлиб коалицията.ето ви самата истина коалицията-терористи русия ще измете целият *** пред него.турците се сляха със терористите и станаха едно цяло скоро време ще си идат турците това не е елцин а путин най великият президент

528

отврат

преди 4 години

Гиди дър та руска ряп о, и ти и Ердо сте от един дол дренки. И дваматна сте врагове на ЕС! Крат но пле шива, руски дър тако! Бежанците ги се ре те и ти, и Ердо, и кяато па ра зити, изпращате ги на ЕС! Бежанците искали в Европа! Което не значи, че и Европа ги иска! Ти си виновен, руски дър тако! Ти и Ердо! Бежанците са ваши! Защо великата ти Русия не приема бежанци и не им даде хубав живот, а? Защото не може! То руснаците живеят като жи вотни, камо ли бежанци.

527

Mух

преди 4 години

Вторият храм трябва да бъде разрушен и тогава ще настъпи мир. Презряна нация! Австрийският художник за съжаление беше прекалено мекушав, но друг ще дойде.

526

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 567На вас все Израел ви е виновен. Бежанците ви ги праща Путин ама вие обвинявате Израел. Много сте хитри това русофилите, търсите най-тъпите и простите хора и им тъпчете главите с русофилските си простотии.

525

Анонимен

преди 4 години

Кой кого е унизил е много спорен въпрос. Още повече че в момента Путин получи ултиматум от Ердоган да се отрани от пътя му за да се разправи с Башар Асад и да се приключи окончателно с безпътицата в Сирия.

524

Анонимен

преди 4 години

Затова бъдете умни ако я няма росия и европа няма да я има и хубавата ви държава, а някои не им се харесва държавата ви, абе човек ако не работиш честно и разумно как ще станеш като Австрия примерно, тъй с бош бош критики не върви кервана. Благодаря, Спосибо, Teşekkür ederim.

523

Анонимен

преди 4 години

Извинявайте за акцента но мрачната история е такава, нито един българин няма средно азиатска генетика и само 6-7 % от анатола са от средна азия всичко останало е исламизиран народ във години и векове, и сега на исток със вражебна гледна точка исламисти, от тяхна гледна точга инижаващо ви наричат га...ри, а спорет вас те са неверници, и така между близки народи като влезе ислама става враждебна обстановка, демокрация и човечки права имали в изт. ви съседка? За това бъдете умни ако я няма русия

522

Анонимен

преди 4 години

А ако русия не бе дошла през 1877 година щяха да ви изколят черкезите и башибозуците, ако не беше дошла россия нямаше да има българия, каква история и какви глупости четете вие бре хора, кога ще се съвземете че ако не оставите да се занимавате с глупости и не правите по 3-4 деца на семейство след години ще изчезне държавата ви бре хора или ако ви остави русия и европа ще паднете в ръцете на главорезите исламисти и оставащите ще се исламизират от страх както през османското робство

521

Анонимен

преди 4 години

Почти цяла турска тракия има исламизиран български произхот, цялото краибрежие исламизирано гръцко и понтейко притежение, а вътрешната част на Анатола кападокиа и Икония исламизирано ромейско население, а източната част половината излкано другата половина исламизирано арменско население, няма демокрация няма човешки права, русия не можа да спаси византия, ама спаси поне балканите, византия олколо 900 години се сражаваше с арабите и европа като не им помогна със меч се исламизираха от страх