128

джо

преди 4 години

Автора се е справил много добре с клякането пред новите господари, но прави малък пропуск. Просто трябва да отиде до Русия и да направи интервю с хората искат ли да живеят ,както времената преди Путин , а не да каканиже глупости. Немцов беше политик на това време, когато се ловеше риба в мътни води. Въпреки критиките към Путин хора като него нямаха подкрепа защото се бяха компроментирали. Също като нашите СЕДЕСАРИ.Немцов си беше мъртъв вече.

127

Кремълския педераст

преди 4 години

Нареди да го убият понеже Немцов беше кандидатът на Елцин за наследникЗа тези от вас които не знаят Немцов е бил вицепремиер

126

Анонимен

преди 4 години

Немцов стана жиртва на собствените си заигравки с украински неонацисти , жени,наркотици. Това всички го знаят и не го превръщате в борец за свобода и т.н.

125

Анонимен

преди 4 години

Вижте колко са по-богати руснаците. Ще вложат 300млрд в тази "икономическа инжекция",а американците биха вложили в същото 4.7млрд. Смях.

124

Анонимен

преди 4 години

еее, вие тоя Немцов го направихте герой-мъченик, те в Русия го имат за герой-любовник

123

Анонимен

преди 4 години

Путин е притеснен от турските дронове да не се появят на 9-ти май на Червьоннъй площад. Тогава единственият който може да го спаси е болхарския херой Краснъй Радев с Грипена.

122

Тонката

преди 4 години

Абе Немцов исках да спомена,но не ги знам тези *** там по имена:):):):)Както и да е,кво ни пука за тях?:):):):)Ние сме Натовска държава,те са ни враг:):):):)

121

Анонимен

преди 4 години

Много са лоши тия руски опозиционери. Виждат че главата на Путин гори (и горната и долната) във връзка с турските победи над руското оръжие и въпреки това продължават да го дразнят и да не му позволяват да се концентрира изцяло върху отмъщението срещу Турция. Това на нищо не прилича. Да се изпратят всички опозиционери в Сибир в заведениеята на Главное Управление ЛАГерей. (ГУЛАГ).

120

Тонката

преди 4 години

Тази статия предлагам да я оставим да си я коментират Руските мекерета:):):):)Нас тук в България кво ни пука за разна Путиновци и Навалници и Нефелници?:):):):)НАТО ни пази от такива изчадия:):):):)Я се намеси някой тук и шут отзаде като решетката:):):):)

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТвоя Немцов е бил предател на родината си и е служил на чужди служби работекйки против Русия,ако някой български гражданин служи на чужденци и работи против България и аз ще го разстрелям с удоволствие.

118

Анонимен

преди 4 години

Русия е велика сила, Крим е руски завинаги!!!Свикнаха ли лицемерите на Запад и слугите им в България???

117

Анонимен

преди 4 години

Една година от неуспешния преврат на САЩ срещу Венецуела.

116

Анонимен

преди 4 години

да

115

Анонимен

преди 4 години

До 132! Немцов е мъртъв, а Путин жив и е президент.

114

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия! Вън продажните медии от България!

113

Анонимен

преди 4 години

Путин много завиждаше на Немцов защо?1. Немцов е висок Путин е джудже 2. Немцов беше млад Путин е дърт3. Немцов е интелигентен Путин е милиционер4. Немцов има коса Путин е олесял5. Немцов беше смел Путин е страхлив

112

Анонимен

преди 4 години

Уж нямало демокрация в Русия , пък се е провело шествие в памет на Немцов - съгласувано с властите и разрешено от тях. Последното допитване на ВЦИОМ показва, че Путин има подкрепа от 69 % от руснаците срещу 24 % неодобрение. Колко западни политици имат такова одобрение.Трамп има рейтинг от 45 %

111

Анонимен

преди 4 години

Дойдоха последните дни за долара - все пак САЩ не живеят според средствата.

110

Анонимен

преди 4 години

Русия оцеля след горбачовата катастрофа тридесет години по-рано от останалия свят. И сега тя по-добре от всеки знае какво и как да направи, за да спаси себе си и всички останали.

109

оффф

преди 4 години

Кой казва, че има авторитаризъм? Измишльотини родени в главите на враговете на Русия.Те си вярват, а руснаците им се смеят.