12

Гошо

преди 4 години

До до безличници 7, 8105 мм е гаубица оръдие, а не гаубица. Служил съм в дивизион с такива монстри. Дължина на цевта 6 м, тегло 6 т., пределно разстояние на изстрела 20 км. Не мога да разбера как така не намериха четири коне с тъмни косми, та "впрегнаха" един БТР да дърпа лафета. Мин.скорост на БТРа 12 км/час и войниците буквално тичаха. Министри с изключение на Каракачана нямаше и това беше грозна картинка. Все пак "първият" генерал на БА не умира всяка година. Боце, засрами се, Къде беше?

11

General electric

преди 4 години

То в бг *** и пульо станаха генерали без да са воювали, чак пък да се правят подобни панаири ...А армия няма.

10

Сс

преди 4 години

Ветропоказател с изути ***.Така ще го запомнят.Казах

9

Стефан

преди 4 години

Така се прави за хора, отдали живота си за Родината.

8

Варна

преди 4 години

Майко мила,какви *** и а тук. Човека починал а те ми говорят за народен съд. Заслужаеаме си участа да сме най изостаналата държава в ЕС. Трябвало военните да изгонят натовците отБГ. Народа обича русия господа но нашия път е към европа. Това времв, за което говорите мина и няма връщане назад. Но който живее с миналото няма бъдеще, така, че злобейте

7

до безличници 7, 8

преди 4 години

В държавите с традиции заслужилите висши държавни и военни сановници се погребват с военен церемониал, като ковчегът се превозва върху оръдеен лафет - справка погребението на Маргарет Тачър, у нас на Борис III и т.н.В случая лафетът е от НЕМСКА полева гаубица 10.5cm lefh 18, на въоръжение в българската армия от 40те години. Толкова сте жалки, че не се поддава на описание.

6

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости и лека му пръст.

5

Totenkopf

преди 4 години

Разгледайте само снимките, катафалката му е некво музейно возило закачено за БТР, който го дърпа. Не бях виждал толкова безумно и откачено нещо досега. Плащаме луди пари на всичките тези униформени ***, а на края плащаме и да ги погребат по възможно най дебилния начин все едно сме некоя военна хунта в Южна Америка. Със сигурност началника му Радев е организирал тази безвкусица, гнийте в ада предатели, зли хора - зле да свършите!!!

4

Totenkopf

преди 4 години

Никога не съм виждал, толкова много търтеи на едно място, банда престъпници, хрантутници, долни главорези, ***, служители на чужди петролни корпоративни интереси. Военен Трибунал и Бесилка за всичките!

3

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости!

2

Ваня

преди 4 години

Аз съм от Гоце Делчев...Не чух един човек да каза лоша дума за този генерал,без преувеличение за разлика от други политици, които са заемали високи постове в държавата от родния град. Почивай в мир ГЕНЕРАЛЕ и дано има достойни хора, които ще продължат делото ти. Поклон!

1

Ваня

преди 4 години

Почивай в мир, ГЕНЕРАЛЕ!