100

Динко

преди 4 години

Шкембе Воеводата ще ги спре.Подготвил е много чевермета по граничната зона.Стада от агнета и овци са се насочили натам за клане.Бирата се студи във водите на Марица.Прави се огромен палатков лагер като от времето на цар Симеон.Пеят се песни ,,Край Босфора шум се вдига,лъскат саби щитове..........

99

Ива

преди 4 години

Тия Африканци и те ли от Сирия?

98

Анонимен

преди 4 години

да ги пращат в републиката на чалгата единствено така ще се промени връзкарско рушветчийската собственост и манталитет на тия територии което ще даде път на способните да живеят и управляват това място след време

97

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ГЪРЦИТЕ ДОКАРАХА НА ГРАНИЦАТА ВОЙСКИ И ЖАНДАРМЕРИЯ!КАТО ИМ ПУСНАТ МАЛКО КРЪВЧИЦА НА АРАБЕСКИТЕ --БЪРЗО ШЕ ИМ МИНЕ МЕРАКА ЗА ЕВРОПАТА!АМА , НИЕ ТРЕБВА ДА НАПРАВИМ СЪЩОТО!НЕКА СИ ХОДЯТ В РАЯ НА ПУТИН И АСАД!ТАМ ГИ ЧАКАТ ПО 1000-ДЕВИЦИ НА ЧОВЕК!

96

Анонимен

преди 4 години

Трябва министър- председателя да прати АРМИЯТА да пази границата и да стреля с куршуми срещу башибозуците.. Ако Б.Борисов откаже, трябва да го гръмнат. И НОВИЯ министър- председател да прати армията да СПАСИ БЪлгария.

95

Циник

преди 4 години

Дръпна ли ви си акото, българченца?Нема го Тато да лиже кремлски седалища, а те да ви снасят "братски, социалистически помощи" и да ви вързват гащите.Лизнахте западните седалища, белким там ви огрее - ама йок ефенди.Виете сега като гладни пста срещу Луната.БЪЛГАРСКИ ***!

94

Анонимен

преди 4 години

Искат да източат НОИ. На мигрантите дават по 1000 евро, жилище и храна.

93

Опс

преди 4 години

Макар че тези емигранти са боси,гладни и отчаяни пак не искат да стоят в село българия.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Защо ли????

92

Атилкесе Маджар

преди 4 години

Адрианопол и Одрин дадоха фира.Сега е гр Едирне;)

91

николай

преди 4 години

Добре де, като влязат в Търция, нали пътят им е към Германия, това означава, че непременно ще искат да преминат през България. Сърбия ги връща и те какво остават у нас. Така ли???

90

БМБ

преди 4 години

следва: Заедно с него смесен отряд от жандармерия и спецполицаи. Вместо да обикалят страната надлъж и нашир, за да арестуват поредния от Басейнова дирекция или ром, откраднал една каруца дърва и да харчат бензин, да изкарат две седмици на границата. Хем ще икономисат поне 300-400 л.бензин,хем хората ще ги припознаят като техни защитници. А отрядът ще бъде от типа " с особено предназначение". Няма да се хвали само премиерът, че той пази границата.

89

Анонимен

преди 4 години

пускайте хората бре отиват на гости при Меркел никой от тях не тръгнал за България

88

БМБ

преди 4 години

Не зная за какви органи говори Каракачана, съдейки по него те са out of use, но мисля, че вече две седмици Ив.Иванов и Каскета показаха, че прокуратурата и МВР чудесно се сработиха. Вместо при ареста на една жена на входовете на сградата да стоят по трима жандармеристи или спецполицаи с пръст на спусъка, а пред сградата да са паркирали по 5 коли с жандармерия и спецполиция, ИвГ може да се командирова на турската граница /следва.

87

Край

преди 4 години

Къде политик може да направи такава съдбоносна грешка като Меркел и Кристалина и да са на власт въпреки това - всеки случай не там където има демокрация.В Русия и Турция Лидера се избира пряко и мажоритарно от народа в ЕС ги назначават по тайни процедури. Къде е демокрацията?

86

Карузо

преди 4 години

Естествено че така ще се твърди, че:МИГРАНТИ НЯМА !След като Тиквун извъртяха с Чалмата този номер навизантийците, че от всичко това да спечелят ДВАМАТА ДИКТАТОРИ,като "бръкнат" отново в джоба на западно-европейците !

85

Анонимен

преди 4 години

В еврозоните, ако влезем, бг пенсионер ще е със 100 евро пенсия, а ислямски бежанец с 1000 евро помощ.

84

Глашатай

преди 4 години

Няма мигранти няма мигранти няма мигранти !

83

Анонимен

преди 4 години

До 89Пе кой подпира химическия режим в Сирия баба ти ли? :) Ти толкова ли си заблуден, кой дестабилизира Европа? Задай си въпроса кой има нужда да пречи на Европа. Не е трудно.

82

Анонимен

преди 4 години

До 85 Защо Русия? Русия ли разпали войната там? Мигрантите тръгнаха от Сирия, Много преди Русия да стъпи в Сирия! Мислете преди да пишете бре!

81

Леле до 72

преди 4 години

Говорим за границите на България, не за къщите за гости на онези т вари ;) а, къде конкретно би отишъл ти не е от никакво значение :) което е добре :)